Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Jak jsem se na dnešek těšil, tak jsem dostal po tlamě. Vše úplně opačně než včera, driver i dřevo bída, železa na mě ok jen o hůl delší než bývám, wedge trága, putter jakbysmet. Když už jsem trefil green, zafungoval jak trampolína. Počet bunkerů si nepíšu, ale zpětně dopočítám 13 ran z písku a to jsem na některé určitě zapomněl. Čísla opravdu fujtajbl Počasí krásné. Ale radost mi ten golf dnes nějak neudělal.....
Já dnes turnaj v Bitozevsi. Počasí super.Greeny zmrzlé,tak to krapet skákalo .Dnes jsem byl velice darebný s krátkou hrou .Drželo mne patování 95 ran,36 patů,33 stb a dvakrát voda z týčka na 6 jamce v obou kolech Tělo docela drží Tak uvidíme jak to půjde dál
Tak jsem po 4 měsících absťáku včera vyrazil. Počasí fantastické, ale když jsem cestou tam míjel úplně zamrzlá auta, tak jsem očima tlačil teploměr nahoru.
Hrál jsem Lázně Bohdaneč, protože mají otevřený driving a já si chtěl před hrou osahat nová železa.
Hřiště je na roční období v dobré kondici. Jen se hraje na zimní grýny, ale o tom jsem věděl dopředu z jejich stránek, takže v pohodě.
Nakonec rovných 90, velká spokojenost.
O víkendu jsem na golf nemohl, tak jsem trochu na pracovní zapřenou (psst) využil dnešního dopoledne, kdo ví, kdy zase tak bude. Vyrazil jsem do Benátek, které mám poměrně autem kousek - cíl 18j a letní grýny. No, takhle, sluníčko bylo parádní, to všichni vidíme. Moje hra bez rozehrání už byla slabší. Ráno v 9:15, kdy mě pustili jako druhý flajt na hřiště bylo sice krásně jasno, ale jestli byly dva stupně a studený vítr... Než jsem se rozhejbal, bylo šest jamek za mnou. Hraje se sice na letní grýny, ale byly zmrzlé do poloviny hřiště na kost, takže v podstatě nezastavitelné cokoli, co dopadlo na grýn (když už jsem se trefil). A pak - na mnoha grýnech hromada sněžné plísně - docela jsem zvědavej, co s tím budou dělat (viz foto). Kolem 11 hodiny to trochu pustilo, rozuměj: podklad pořád zmrzlej, na tom mokro. Tzn. patování mě dnes nebavilo, ale lepší jak zimní grýny. Trochu.
Šel poměrně driver, hra v poli slabší. Za tři hodiny pohodového tempa jsem měl hotovo. Bylo to fajn, pod 100 jsem se těsně nakonec dostal, dva pary potěšily. Cena 500 Kč/18 j (díky čgk, jinak 650,-). Leckde spojena odpaliště (žlutá na modrá). Ale jestli to dnes za ten zánět spojivek ze sluníčka stálo, no, nevím. A do auta pro sluneční brýle daleko... Kdo šel odpoledne, musel to mít s ohledem na teplotu trochu lepší. Já skončil v 12:15 - bundu jsem kvůli studenému větru nesundal. I když bylo krásně.
Jo a je tam spousta hladovejch a rozmrzlejch ryb
Btw, super byla 17. jamka. Poměrně krátký pětipar. Koukám ale, že jsem furt krátkej, v poli cítím silný vítr proti sobě, ale praporek se ani nehne... to je divný, ale ok, no, vezmu kratší hůl a samozřejmě nedostřelím. Přijdete na grýn a vlajka chycena gumičkou. No, aby se pak podle toho dalo něco poznat! Škandál tohle! Bylo to na jediné jamce. Velmi nápomocné k odhadu větru. :-D
Hraje se 10 jamek, zimní grýny. Alespoň jsou vysekané, že to trochu golfově vypadá. Kruhy s jamkou cca 4-5 metrů v průměru? Používat putter se na tom dá, ale patovani to není. Byli jsme se po delší době s @Jirka 4 vyvětrat, probrat co nového a tak. Já měl lepší začátek, celkem 4 pary, Jirka zase konec, kdy já dvě poslední jamky díky trestům obě za triple, Jirka obě v paru. Mrzelo mě, že v průchodu nebyl teplý čaj, kdysi býval - asi covid. Na druhou stranu, nijak mi nechybí nyní zavřené jamky dvě a tři, uvědomil jsem si, že mi hřiště bez nich přijde takové příjemnější a plynulejší. Takže prima procházka, škoda deště ke konci. Za běžnou ceníkovou cenu dle TT 712,- bych ale nyní nešel - při zimních grýnech na deset zkrácených jamek je to podle mě poměrně neadekvátní sazba.
Beřovice, vichr, par 2x, bogey 4x, vozík to ustál, ztracené 2 míče jeden nalezený, vše ze žlutých, skóre 110, 42 patů - míč vlastně nikdy nestál, alespoň vibroval nebo někam popojížděl.
Tak taky trochu přispěju. Právě jsem se vrátil z golfu na Srí Lance a vřele doporučuju.
Bezva 4 hřiště, 7x 18 jamek + 1x 9 jamek - Colombo, Victoria,, Nuwara Eliya a Shangri-La Hambantota - každé jiné, od 2 přímořských až po 2.000 m n.m. Jen trochu odlišná flóra i fauna ....
Ano dneska foukalo Dnes otevřená Kotlina Byl bych hlupák,kdybych nešel. První devítka v mém osobním rekordu 57 ran Druhou jsem změnil taktiku boje a dokázal jsem ji obejít za 48ran.Jedno positivum...na dvojce s větrem v zádech driver 245 metrů 105 ran,26 stb,38 patů,1 par,6 bogí,7 dablů,3 triploně a 1 dablpar Super procházka za krásně slunečného a dosti větrného počasí Zítra repete ... snad to dám pod 100 ran
Tak taky trochu přispěju. Právě jsem se vrátil z golfu na Srí Lance a vřele doporučuju.
Bezva 4 hřiště, 7x 18 jamek + 1x 9 jamek - Colombo, Victoria,, Nuwara Eliya a Shangri-La Hambantota - každé jiné, od 2 přímořských až po 2.000 m n.m. Jen trochu odlišná flóra i fauna .... Zobrazit přílohu 28848 Zobrazit přílohu 28847Zobrazit přílohu 28846
Nevím, co má společného ministryně s pávem, asi mi něco uniklo. Ale tihle pávi jsou "přírodní", na zemi na sromech... Společné vlastnosti ministrů bych spíš očekával od těch ještěrů.
A golf ve 2.000 metrech - ty rány o něco delší byly, ale to hřiště je tak složité a úzké, že porovnávání délek je to poslední, co by člověk sledoval. Raději dáváš pozor, abys při trefování FW netrefil autobus, tuk-tuk nebo chodce, když se zrovna hraje přes silnici nebo když hraješ přesně na místo kde je jiný flight a je tam správně atp...
Dnes můj první letošní golf venku na domácím hřišti. Fučelo, asi v půlce začaly padat krupky , ale na únor docela dobrý.
Byl jsem zvědav co se mi podaří přenést
z indooru na hřiště. Docela to šlo , jen jsem měl problém ze začátku s čipováním.
Hraje se ze zimních odpališť na zimní greeny , tedy na zkráceném hřišti. Až do
16 jamky to byl na moje poměry excelentní
golf. Jedním míčkem, parů jako maku. Ale pak to přišlo . Na jedné jamce jsem blbec přišel o tři míčky Tím posledním co mi zbyl jsem to dohrát v rybníku umyl hole
a v pomdělí v 8 zase nástup do indooru.
Bezva 4 hřiště, 7x 18 jamek + 1x 9 jamek - Colombo, Victoria,, Nuwara Eliya a Shangri-La Hambantota - každé jiné, od 2 přímořských až po 2.000 m n.m. Jen trochu odlišná flóra i fauna .... Zobrazit přílohu 28848 Zobrazit přílohu 28847Zobrazit přílohu 28846
Nevím, co má společného ministryně s pávem, asi mi něco uniklo. Ale tihle pávi jsou "přírodní", na zemi na sromech... Společné vlastnosti ministrů bych spíš očekával od těch ještěrů.
A golf ve 2.000 metrech - ty rány o něco delší byly, ale to hřiště je tak složité a úzké, že porovnávání délek je to poslední, co by člověk sledoval. Raději dáváš pozor, abys při trefování FW netrefil autobus, tuk-tuk nebo chodce, když se zrovna hraje přes silnici nebo když hraješ přesně na místo kde je jiný flight a je tam správně atp...
Asi rozjedu sérii o tom, jak pokořit Beřovice, dnes tu máme první a čtvrtou jamku, na jedničce pošleme driver trefený na špičku vpravo do sra**, celkem dobře trefený železo do větru ale mimo green, chip-in, birdie.
Podobě lze zahrát i čtyřku, dobře umístěný šlajz na černá odpaliště šestky, následně na 140m vezmene 5. železo, protože nárazový vítr proti, dva paty, klidný PAR.
Dnes v Beřovicích na první devítce slabší vítr než včera, na druhé jsme to dostali zpět i s úroky v podobě deště. Driver i dřevo jsem měl dnes nechat doma. I tak jsem si málem spravil chuť oproti včerejšku, ale poslední jamku jsem zprasil za 11 Takže 102 ran.
No dneska už to zase vypadalo jako golf. Za poslední 2 víkendy to byl 5. pokus o putt do eaglu (tentokrát asi nekratší, cca 4m) a nespad tam ještě ani jeden.