Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hezký.... Tak to pojď s náma zítra v 10:40 v Molitorově zopakovat....Zobrazit přílohu 31609
Dnes jsem si zahrál svůj osobák A kdybych nebyl dřevák, tak jsem mohl být pod 80. Na druhé devítce jsem měl 5x trojpat
Já jedu zítra dopoledne na Panoramu, kde se chystám kámošovi ukázat krásy tohoto sportu. Beru ho na driving. Držet to bude poprvé v životě a je jako každý, kdo to jede vyzkoušet velmi optimistický, tak doufám, že mi ty hole nerozláme Pokud skončíme nějak rozumně a já budu mít hole vcelku, tak možná odpoledne přejedu ještě do MolitorovaHezký.... Tak to pojď s náma zítra v 10:40 v Molitorově zopakovat....
Záslužná činnost.. Tak pokud Ti zbydou aspoň nějaké použutelné hole, tak se přidej na 2. devítku (telefon na mě dám do SZ).Já jedu zítra dopoledne na Panoramu, kde se chystám kámošovi ukázat krásy tohoto sportu. Beru ho na driving. Držet to bude poprvé v životě a je jako každý, kdo to jede vyzkoušet velmi optimistický, tak doufám, že mi ty hole nerozláme Pokud skončíme nějak rozumně a já budu mít hole vcelku, tak možná odpoledne přejedu ještě do Molitorova
A co ten doublePAR
A co ten doublePAR
Jeste horsi nez jsme cekali - po odpalu na 9. jamce, 5. ráně v řadě ve směru 30-45* od zamysleneho smeru, kdy 4 z nich byly do překážky a skore 7 down jsem tu hloupou jamkovku vzdal… Kupodivu jsem dosel vsech 18 jamek a pak uz tam byly i svetly okamziky… ALE, to věčné ale…
Zítra jamkovka, to zas dostanu já i moje ego výprask
Mě stačí jen pomyslet, že to docela jde a okamžitě následuje minimálně tripláč…Včera turnaj Mladé Buky. Počasí ideál, hřiště ušlo. Panoramata na jedničku.Zobrazit přílohu 31657
Zobrazit přílohu 31658
Moje hra? První devítka 44 ran. Nezačala to špatně. Na 10 odpališti jsem se blbec rouhnul slovy : Tak jsme se rozpinkali a teď začneme hrát golf.
2 x 8 a 2 x 10 ran !!! Sice se tam mezi ty sra.ky vešel nějaký paras, ale 102 ran mi nikdo neodpáře. Zhoršení HI o 0,1
rozhodně nevystihuje to, co bych si za tu hru zasloužil. Kdo se ve mně vyzná.
Diiik za hru. Bylo super jednou zavřít PC včas a jít se projít. Jak psal Michal…. Držím setkání Jamky. Letos jsem hrál na Darové, na Grabstejne a včera na Čermáku a sleduji zajímavý posun ve hře. Čím méně hraji, tím méně mi jde o výsledek a tím víc mě to baví. Už se těším na slíbený srpen a jak jsem hrál? ……To je vlastně skoro jedno18.7.2022 • Černý Most - BB: 98 ran, 37 patů (by mGolf)
Člověk musí dohlížet na své kamarády, aby na ten golf úplně nezapoměli, že. Je to svatá povinnost každého zapáleného golfisty. Tedy vytáhl jsem @Marklar -a, se kterým jsme dva předchozí roky pořádali sunsety, na zápas v jamkovce na Černý Most (potřebovali jsme dovyčerpat kredit). No, Na to, že já poměrně pravidelně a Jirka neměl hole v ruce dva měsíce, tak jsem se až do poslední jamky musel klepat o svojí golfovou hrdost... naštěstí i když jsem v první devítce prohrával 0/3, tak to nakonec dopadlo vyrovnaně bez ztráty hvězdičky. Dokonce jsem na poslední jamce vedl o jamku, ale Jirka naprosto ukázkovým patem přes 7 velehor posledního grýnu mi to sladké vítězství nedopřál, takže nakonec AS. A to je dobře. Zaplatili jsme si vítězné Pomelo navzájem.
Hriště prima, grýny vizuálně místy malinko žmolkovaté, ale jezdily moc pěkně. Ferveje krása, odpaliště v pohodě, odpoledne v pondělí na hřišti sem tam dvojice. Myslím, že tady v pondělí za plnou cenu 1.200,- Kč to za 18j není problém, člověk si hru užije. Dlouho jsem tu nehrál 18j, především jsem často hrál v rámci sunsetů jen první devítku, takhle v celku je to fajn. škoda jen toho, že se nám oběma úplně nedařilo vše, na co jsme šáhli. 3 a půl hodinky uteklo jako voda, viděli jsme i jednoho krásného berdíka v podání Jirky, takže to bylo fajn. Díky Jirko za hru, neboj, já tě zase vytáhnu!
Zobrazit přílohu 31631Zobrazit přílohu 31632Zobrazit přílohu 31633Zobrazit přílohu 31634Zobrazit přílohu 31635Zobrazit přílohu 31636