Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2022) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Hujere, škrnutá sjezdovka, v tvém věku … 🤭😂

Slyšel jsem, že prý zrušili ten rybníček a je tam bankr.
Chyba začátečníka. Nádherná rána kterou vzal vítr vpravo mimo green.Věřil jsem že tam bude.Nebyl :D:D Provizi jsem nedal,protože jsem blbínek ;) Vidíš,toho jsem si ani nevšiml :confused::confused:

Tento víkend jsme bez dětí a tak jsme využili čas na společný golf. @requo vybíral hřiště, na kterém jsem ještě nehrála. Golfový zážitek na Barboře začal kávou a koupením krásných golfových šatů (budu mít brzo narozeniny😉). Moc her, kde jdeme jen ve dvou s Michalem, jsme nehráli. Buď nás chodí víc nebo chodíme každý v jiném flajtu. Bylo třeba se podobně naladit. Můj začátek byla tragédie (na driving ani panovat před hrou se mi nechtělo). Od šesté jamky jsem se už snažila. A nakonec pěkných 115 ran (jeden par). Hřiště bylo zajímavé, jen jsem často nevěděla kam hrát (jednou jsem zahrála i na jiný grýn). Bylo pod mrakem, ale dusno, také jsme trochu zmokli. Při obědě, který chuťově za moc nestál, jsme se domluvili, že ještě poznáme jedno nové hřiště. Jeli jsme na Cínovec. Horské hřiště, které bylo o dost chladnější. Bylo prázdno, tak jsme zvládli dvě devítky. Bylo stále se na co dívat, krásná příroda. Vystřídalo se nám slunečno i pořádný déšť. Výsledek 114 ran (jeden par). Tady se mi nedařilo tolik v závěru.

Skvělý výběr hřišť, odpočinkový den z mnoha krásnými zážitky!

BE3FB4C3-3DF0-4F0F-8521-AEFEDF62815A.jpeg 16643136-2F8E-4638-851F-EF1570BE9116.jpeg 07BAA576-3865-4720-BE46-79EB95F0C812.jpeg 40C9722A-3C6A-469C-98FB-47835F8F7E2F.jpeg CCE14D6C-6953-4AB7-B65E-FA62EB6CD77D.jpeg 9BC77FB1-BF44-4DF6-BE14-8D44073E14F1.jpeg E27E081E-D9CC-414F-8F1A-7BCB8FE4B0A1.jpeg EB0F90A6-58C7-4A4A-91C2-7C7EA33AFA54.jpeg 121C0D03-DFFD-4EDE-AFE5-84FA0367F1DD.jpeg 7DE9518C-1040-46C4-B56A-9F5EC35F033D.jpeg
3A66DED4-33B1-40E2-91AE-AF291FF65D50.jpeg

Upraveno moderátorem:
Tento víkend jsme bez dětí a tak jsme využili čas na společný golf. @requo vybíral hřiště, na kterém jsem ještě nehrála. Golfový zážitek na Barboře začal kávou a koupením krásných golfových šatů (budu mít brzo narozeniny😉). Moc her, kde jdeme jen ve dvou s Michalem, jsme nehráli. Buď nás chodí víc nebo chodíme každý v jiném flajtu. Bylo třeba se podobně naladit. Můj začátek byla tragédie (na driving ani panovat před hrou se mi nechtělo). Od šesté jamky jsem se už snažila. A nakonec pěkných 115 ran (jeden par). Hřiště bylo zajímavé, jen jsem často nevěděla kam hrát (jednou jsem zahrála i na jiný grýn). Bylo pod mrakem, ale dusno, také jsme trochu zmokli. Při obědě, který chuťově za moc nestál, jsme se domluvili, že ještě poznáme jedno nové hřiště. Jeli jsme na Cínovec. Horské hřiště, které bylo o dost chladnější. Bylo prázdno, tak jsme zvládli dvě devítky. Bylo stále se na co dívat, krásná příroda. Vystřídalo se nám slunečno i pořádný déšť. Výsledek 114 ran (jeden par). Tady se mi nedařilo tolik v závěru.

Skvělý výběr hřišť, odpočinkový den z mnoha krásnými zážitky!

Zobrazit přílohu 31390Zobrazit přílohu 31391Zobrazit přílohu 31392Zobrazit přílohu 31393Zobrazit přílohu 31395Zobrazit přílohu 31396Zobrazit přílohu 31398Zobrazit přílohu 31399Zobrazit přílohu 31400Zobrazit přílohu 31401
Zobrazit přílohu 31394
A ty šaty? kde je foto? ;)😁

Dnes turnaj na Kotlině.Deštivé první 4 jamky.Potom zataženo a větrno.Včerejší trénink na Terasách pomohl. 2 místo,88 ran,40 stb,28 patů,6 par,8 bogí,4 dably.Spokojenost s krátkou hrou a patováním.Předvedený výkon trochu umírnil čas hry 5 hod 30 min :D Vyhrál jsem dva voučry na Svobodné Hamry a 3 míčky ;)

Do dnešního dne bylo moje nejnižší skóre na Karlštejně 86 a po dnešku se to nezměnilo :D
Tak pekelně rychlé grýny jsem ještě letos nehrál. Trojpatů bylo víc než je mi milé, do toho pár ne úplně povedených ran a hlavně silný nárazový vítr.
Měl jsem dnes kedici, takže mi natočila pár ran a níže se můžete podívat, jak to dnes vypadalo.

1657473800263.webp

Do dnešního dne bylo moje nejnižší skóre na Karlštejně 86 a po dnešku se to nezměnilo :D
Tak pekelně rychlé grýny jsem ještě letos nehrál. Trojpatů bylo víc než je mi milé, do toho pár ne úplně povedených ran a hlavně silný nárazový vítr.
Měl jsem dnes kedici, takže mi natočila pár ran a níže se můžete podívat, jak to dnes vypadalo.

Zobrazit přílohu 31428

tak ta 15. byla krutao_O krasnej svih :up:

Nejhůř za poslední 3 roky, ale to je fuk, protože začíná golfová dovolená s @roman007 , @honza62 a @requo !

Zobrazit přílohu 31435Zobrazit přílohu 31436Zobrazit přílohu 31437
Každopádně pozoruji v těch našich golfových zájezdech za ty roky značný posun. Zatímco před pár lety to bylo složité kalkulování, kolik vzít Jamesona, aby vyšel panák na každou zmrvenou ránu, teď je to dostatečná zásoba Fastumgelu a Ibalginů, abychom to vůbec přežili…🤣🤣

4FD1F83B-F703-45FE-892C-8AD4353465D2.webp

Zobrazit přílohu 31428

Super video! Btw 90% puttů pod jámu🤷‍♂️.

Každopádně pozoruji v těch našich golfových zájezdech za ty roky značný posun. Zatímco před pár lety to bylo složité kalkulování, kolik vzít Jamesona, aby vyšel panák na každou zmrvenou ránu, teď je to dostatečná zásoba Fastumgelu a Ibalginů, abychom to vůbec přežili…🤣🤣

Zobrazit přílohu 31441
Bohužel to mám stejně. Jsem třetí den v jižních Čechách a ještě jsem nehrál - bloknutý kříž ☹️. Ale dnes už to nevydržím, nadopuju se a vyrazím - Hluboká boj se💪😊
IMG_20220711_071520.webp

Jako idiot. Prostě ten den, kdy je golf dřina, necítíte švih, nevíte kolik do toho dát u patování, každý druhý čip je tlustý, nebo topnutý atd.
Dýšina - seznam katastrof:
  • na první jamce druhou v bunkeru u greenu, bohužel trefeno čistě, takže out
  • na čtyřce voda asi o 5 cm
  • na pětce topnutý čip přes celý green
  • na sedmičce 1. na green, pak 5pat :cry: - fakt 5 patů
  • na osmičce trefa špičkou, voda
  • na devítce návštěva březového háje
  • na 11 zátah do vody, z drop zony dlouhej
  • 14 les bunker bunker, v lese jen výklep a la Darová
  • na 16 z terasy zataženo na asfaltku, odskok asi 30 m vysoko a do zadele
  • k tomu pár zmrvených drivů, vzatých patkou hole .....
Prostě takový pěkný den, 30 - stb je vlastně zázrak. Bože, jáká já jsem PY.ČA !!:devil::D

Upraveno:

Zobrazit přílohu 31428

Super koncept, jak je to natočeno! :)

Včera Slapy, opět, musel jsem zkontrolovat kvalitu hřiště.
Tentokrát s kamarády, takže zase jiný golf. Nakonec jsem zahrál 107 ran, tzn. hůř než v pátek.
A byla to vskutku přehlídky nesmyslů. Rány trefené špičkou hole, absolutně šílené chipy (asi ztráta koncentrace, ty přece umím :D), takž krátké, do stran atd.
Ke konci už jsme se nějak trápil, místo trupu rotovalo celé tělo 🤦‍♂️.
Ale byly tam i záchvěvy golfu, na 18ce krásný rovný dlouhý drive, na 16ce na foregreen, na čtyřce taky.
Ale yžil jsem si to, konečně jsme vyrazili společně s kamarády a nádherně jsem se unavil.
Hřiště pořád stejné, kupodivu se nezměnilo, jen ty bunkery vyschly.

Dnes seniorka v Benátkách.
3 chyby na týčku byly potrestány double (1x aut; 1x voda; 1x nehratelný míč 😡).
Jinak v celkem velkém větru fungovaly železa i wedge, ostatně dobrá krátka hra se odrazila v počtu 29 patů - takže s touto částí jsem byl spokojený.
ALE - jak jsem starej, tak jsem blbej. Po 16. jsem byl +5; tak si říkám 17. easy par, 18. nejhůř bogey a půjdu v pohodě pod 80.
A výsledkem na posledních dvou jamkách bylo bogie a double bogie 😡, takže nakonec 80 🙈.

Hřiště - grýny ok, ferveje místy suché fleky, rafy místy menší holiny.

FFCCC3E2-BF11-4909-9FE4-BD9E05430440.webp

11.7.2022 • Hluboká nad Vlt.: 88 ran, 32 patů, 34 stb (by mGolf). Tak mám trochu strach, že jsem Hlubokou úplně nevyděsil 🙄. Hrál jsem celkem solidně, ale bohužel jsme si dnes moc nerozuměli s drajvrem. Celkem sympatický fejdíček z jedničky pomalu ale jistě tendoval k brutálnímu šlajsu, který přinesl na jamkách 7, 13 a 16 opravdu vydařené výhozy do vody, za 3 tresné 🤮😭. Když už jsem narýsoval krásně rovný drajv, bylo to samozřejmě na jamce kde se to vůbec nehodilo - trefeny strom na 11 a 230m do džihádu vlevo na 18ce😳. Celkem solidní krátká hra lecos zachránila. Patování cekem ok. Celkově docela spokojenost, vzhledem k tomu že jsem hrál na Hluboké poprvé 👍😊. Nabaštím se prášků, napatlám mastičkou a budu doufat, že ráno vstanu😊. Musím tento týden dát ještě Krumlov.
IMG_20220711_182714.jpg

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom