Tento víkend jsme bez dětí a tak jsme využili čas na společný golf.
@requo vybíral hřiště, na kterém jsem ještě nehrála. Golfový zážitek na Barboře začal kávou a koupením krásných golfových šatů (budu mít brzo narozeniny
). Moc her, kde jdeme jen ve dvou s Michalem, jsme nehráli. Buď nás chodí víc nebo chodíme každý v jiném flajtu. Bylo třeba se podobně naladit. Můj začátek byla tragédie (na driving ani panovat před hrou se mi nechtělo). Od šesté jamky jsem se už snažila. A nakonec pěkných 115 ran (jeden par). Hřiště bylo zajímavé, jen jsem často nevěděla kam hrát (jednou jsem zahrála i na jiný grýn). Bylo pod mrakem, ale dusno, také jsme trochu zmokli. Při obědě, který chuťově za moc nestál, jsme se domluvili, že ještě poznáme jedno nové hřiště. Jeli jsme na Cínovec. Horské hřiště, které bylo o dost chladnější. Bylo prázdno, tak jsme zvládli dvě devítky. Bylo stále se na co dívat, krásná příroda. Vystřídalo se nám slunečno i pořádný déšť. Výsledek 114 ran (jeden par). Tady se mi nedařilo tolik v závěru.
Skvělý výběr hřišť, odpočinkový den z mnoha krásnými zážitky!
Zobrazit přílohu 31390Zobrazit přílohu 31391Zobrazit přílohu 31392Zobrazit přílohu 31393Zobrazit přílohu 31395Zobrazit přílohu 31396Zobrazit přílohu 31398Zobrazit přílohu 31399Zobrazit přílohu 31400Zobrazit přílohu 31401
Zobrazit přílohu 31394