Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jako, žes 9. a 10. vyhrál?po devítce to bylo 8 - 0 přece nepujdu po 12 jamkách domu ty rejpálku
to znamená,že jsem z 18 jamek 14 prohrálTo jako, žes 9. a 10. vyhrál?
Co ten „zápis” 14/0 znamená
Zrovna ta 11 je blbá, protože tam fakt není vidět. Vždycky se modlím, aby tam už nikdo nebyl a taky pálím naslepo. Co se týče 12, tak tam je to to samý v bledě modrým. Když někdo hraje zprava ke 100, tak se podívá vlevo - nikdo, vpravo - nikdo a pak jak odpálí, tak se tam najednou objeví flight před nimiDnes po dlouhé Slapy, coby příprava na Lípu příští týden.
Šel jsme hned ráno, na drivingu sprchlo, což až tam nevadilo. Na hřišti už potom ne, takže super.
No, asi budu opakovat spoustu již řečeného, ale golf je prostě nevypočitatelný. Já furt nemůžu pochopit, proč se vše musí tak střídat.
První devítka velmi dobrá, korunovaná bedikem na osmičce, což vůbec nechápu, tam to vždycky posílám do háje. Ostatně třípary dnes geniální, celkově even par, takže v podstatě nepochopitelné (na mě). Pary na jamkách 2, 4, 7 a 9 potěšily. A to mohlo být veselo i na trojce a pětce, ale jednou jsem to vzal po hraně ven a jednou o 2 cm kratší Jediné, co mě naštvalo (kromě první jamky), byla šestka, kde jsem po pěkné ráně nenašel míč (ano, mě se ta rána líbila, bohužel šla doleva od greenu, což značí odskok někam).
Druhá devítka už tak dobrá nebyla, jedině par na 13ce (ale zahrané krásně do protisvahu), nějaké to bogie a na 18ce míček do pryč, takže další škrt. Ale zase tam bylo celkem dost povedených ran, za které jsem vděčný, kupodivu u všech fází hry. Akorát už mi odešla koncentrace. A bohužel jsem někdy si nezahrál provizi, to se musím naučit
Bohužel, jak jsem šel sám, došel jsem trojflight pánů, které bylo fakt zajímavé sledovat. Jeden mi připadal, že přišel z PGA Tour, vyměřoval to jak zeměměřič dálnici. Už se asi ani nebudu zmiňovat o vozíčkách ponechaných před greenem, čekání na ránu kolegy, ač mohl hrát druhý či třetí ve flightu atd. A konstatování na 6ce, že by mě možná i pustili, ale nepomůže mi to, protože před nimi jsou čtyřflighty, mě dojal. Nakonec před nimi byl jen jeden (počítám asi tak od osmé jamky, zbytek jim utekl).
A do toho od desítky do dvanáctky na mě pálil flight za mnou, singlisti a PRO, že prý mě nevidí v dopadových zónách. Přitom o mě museli vědět, že tam jdu sám a čekám. Ale to jsme si u třináctky vyříkali a vše bylo pak už v poho.
Hřiště dobré, podmáčené asi jen na jednom, dvou místech, krásně zelené, greeny v poho (proč já tam vidím break a nehraju ho ), fairwaye zelené, pohodové. Odpaliště standard, ale dnes mi to ani nevadilo, že sem tam nejsou nejrovnější.
Jídlo po hře dobré. Takže nakonec povedený výlet.
No tak si připočti ještě desítku, skončil jsem v místě bývalé dropzóny a najednou tam přilétl míček.Zrovna ta 11 je blbá, protože tam fakt není vidět. Vždycky se modlím, aby tam už nikdo nebyl a taky pálím naslepo. Co se týče 12, tak tam je to to samý v bledě modrým. Když někdo hraje zprava ke 100, tak se podívá vlevo - nikdo, vpravo - nikdo a pak jak odpálí, tak se tam najednou objeví flight před nimi
Tyhle jamky jsou klasika.
Maják ti nepomůže, když to mají na háku. Pořiď si helmuNo tak si připočti ještě desítku, skončil jsem v místě bývalé dropzóny a najednou tam přilétl míček.
A na 12ce, když přejdeš ke grýnu 14ky, tak je vidět relativně dobře.
Jako chápu, že třeba nejsem vidět, ale na devítce jsem odcházel směr desítka a oni už byli na fairwayi. Já se vždycky koukám, když někdo jde přede mnou, kam to směruje, jestli klubovna či desítka. A na 11ce jsem odcházel od odpaliště a oni přicházeli ke greenu.
Ale tohle jsem bral jako menší problém, i když mě to rozhodilo, víc mě štval ten flight přede mnou.
Atak já si napříště pořídím modrý maják na baterky a dám si ho na hlavu, ať mám jistotu snad to nebude nic proti pravidlům
Dík to mě nenapadlo, jednu pracovní vozím v autěMaják ti nepomůže, když to mají na háku. Pořiď si helmu
Existujou i certifikované kšiltovky s vyztuženým vnitřkem. Sice to pořád není jako golfová čepice, ale jako debil budeš vypadat jenom zblízkaDík to mě nenapadlo, jednu pracovní vozím v autě
Dnes opět jamkovka s kamarádem na Kotlině.Oproti čtvrtku zlepšení o 10 ran.Docela spokojenost s předvedenou hrou.Prohrál jsem jenom 2/1 Patů 31 Trénink na zítřek.Jedeme si poprvé zahrát Cihelny.Teetime 11.30 hod.
Zobrazit přílohu 32487
Možná by nebylo špatné tam zavolat a předplatit @jumbodedek o dvě kořalky na drivingu víceRozumím. Prostě v sobotu hraje tvoje kategorie až o druhé místo, protože piluješ formu na sobotní Českou Lípu. Dobře své soupeře se snažíš psychicky dopředu rozložit! :-D
Zítra tam jsem teetime 10.50.Dnes opět jamkovka s kamarádem na Kotlině.Oproti čtvrtku zlepšení o 10 ran.Docela spokojenost s předvedenou hrou.Prohrál jsem jenom 2/1 Patů 31 Trénink na zítřek.Jedeme si poprvé zahrát Cihelny.Teetime 11.30 hod.
Zobrazit přílohu 32487
už asi dva měsíce hraju golf jako debílek,a vy se mne bojíte....dlouho jsem se tak nezasmál jo a hlavně Michale zařiď dobré počasíRozumím. Prostě v sobotu hraje tvoje kategorie až o druhé místo, protože piluješ formu na sobotní Českou Lípu. Dobře své soupeře se snažíš psychicky dopředu rozložit! :-D
Děkuji ti Tome za to,že jsi se nabídl mne sponzorovatMožná by nebylo špatné tam zavolat a předplatit @jumbodedek o dvě kořalky na drivingu více