- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 13-17
Tak si to s mlaďasem užijte...třeba se uvidíme...Zítra tam jsem teetime 10.50.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak si to s mlaďasem užijte...třeba se uvidíme...Zítra tam jsem teetime 10.50.
Já nejsem ve stejné kategorii, takže jsem v podstatě v pohodě, spíš jsme to bral jako námět pro ostatníDěkuji ti Tome za to,že jsi se nabídl mne sponzorovat
Škoda.Já si myslel,že jsem našel prvního sponzora co podporuje alkoholikyJá nejsem ve stejné kategorii, takže jsem v podstatě v pohodě, spíš jsme to bral jako námět pro ostatní
Zkontroluj si držení v založení a soustřeď se na to, zda podvědomě teď hůl moc netiskneš, pak blokuješ zápěstí a necháš hůl otevřenou a z fade je slice.… nechal jsem si přegripovat trojku železo (drajvovací) na stejný grip, co mám jinde - no a rázem to nejsem schopen trefit. Asi 4 pokusy - všechno krásný šlajz. …
Tak na prvních třech jamkách je „voda”, ale na tu jsi ty z Kotliny zvyklý… Po té herní se uvidí po prvních třech jamkách …
Nepřijde ....No včera také Česká lípa
Použiji konstatování @Izanagi , tzn. jako debil.
Já to prostě nechápu. Super flight (@Seppper , @Marklar , Zuzka, Markét jako caddy), super počasí, super hřiště, dobrá příprava na drivingu a já prostě, kromě první jamky, netrefím nic. Prostě nic. Bogey byl pro mě svátek
Golfový bůh si to asi vybral minulý týden na Slapech a tento týden se na mě otočil zády a vystrčil ....... A to jsem nevěřící
Tímto se omlouvám celému flightu za mojí negativistickou náladu a neustálé nadávky, které přehlušily nadávky ostatních. Velmi mě to mrzí Ale my cholerici to prostě neumíme polknout.
Přijde mi, že se rozsypalo skoro všechno, železa z týčka úplně o ničem, netrefím to. Driver to samé. Příhry byly také loterie, jednou to vyšlo celkem obstojně, podruhé to byl totální ...... A greeny super, ale já prostě nebyl schopen skoro nic vidět, takže puttování připomínalo rozptyl u driveru. O mé hře nejlépe vypovídá fakt, že jsem asi třikrát nešel přes červená odpaliště, z toho jednou to bylo dvakrát na jedné jamce
Abych si furt jen nestěžoval, pár záblesků golfu tam i bylo, dokonce jsem byl i pochválen
Co se týká výsledků, to asi nejde ani zmiňovat, ale statečně jsem vzal na sebe to břímě a skončil poslední. A dostavilo se i zhoršení HI, což jsem vzhledem ke škrtu dobrého výsledku čekal.
Přemýšlím, jestli bych našel nějakou výmluvu, ale to se nedá. Možná jen to, že jsme prostě brzy ráno vstával
Hřiště super, akorát tam asi jsou nějaké bermudské trojúhelníky, protože tam mizí míčky, i když člověk ví, kam to letělo.
Už se těším na akci do Hořehled, kde se mi opět potvrdí, že to fakt neumím a možná přijde i ...... inzerát o prodeji