Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2022) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
V posledním týdnu se staly dvě významné věci. Při první jsem byl zesměšněn a ponížen v Ústí na turnaji 19.jamky a druhá už byla velmi pozitivní, protože jsme si s náčelníkem @requo cca po roce (možná dvou), dokázali domluvit spolhru. Na včerejšek. 😍
Výjimečná situace si žádá výjimečné prostředí, takže jsme vyrazili do Mstětic, kde jsem hrál poprvé a naposledy asi před 4 roky, když jsem ještě neměl ZK a v bagu pět holí různých značek, délek a kvalit. Těšil jsem se a byl zvědav na hřiště, protože jsem ho vlastně neznal. Průvodce jsem měl perfektního.
Hřiště je teda v super kvalitě a ani layout není špatný, přestože jsem ho měl v hlavě jako úplně placatý links na úrovni Benátek. Nuda na něm rozhodně není.
Ke hře jen jedna věta. Nastřílel jsem nějaký standard, který mám poslední dobou. A nebaví mne, chci aspoň o šest ran míň. :rolleyes:
Naštěstí jsem měl s sebou Michala. Nejenže mi na každé jamce řekl, kde jsou trestné oblasti (znal je fakt dobře 😂), čemu se radši vyhnout a kudy na další odpaliště... on je takový kádr, že když jsem to vyhodil z týčka do autu, tak to udělal taky! Je to neskutečný charakter... 😂👏
Desátou jamku nekomentuju, ta už se rozjíždí v jiném vláknu. Já do něj pravděpodobně přispěju příspěvkem, že je jednoduchá a nechápu, proč má vlastní vlákno. 😂
Michale, díky moc za doprovod, rady, atmosféru, srandu, pivo, kafe... bylo to skvělý a těším na příště! 👌

1662659614280.webp

Desátou jamku nekomentuju, ta už se rozjíždí v jiném vláknu. Já do něj pravděpodobně přispěju příspěvkem, že je jednoduchá a nechápu, proč má vlastní vlákno. 😂
10. jamka neznamená, že se má hrát za 10. Je to jen její pořadové číslo 🤭

8.9.2022 • Albatross: 114 ran, 37 patů (by mGolf)

Moje klasická začátečnická holomajzna. Úplně mi odešel driver (pokud kdy vlastně přišel). Že se to samo nezlepší mi došlo až na 10. jamce, po obřím šlajzu do vody. Od té doby jsem hrál z týčka jenom železa a 4h a začal jsem, s odřenýma ušima, trefovat fairwaye. Na sedmičce jsem zahrál par po pokažené ráně, která měla skončit ve vodě, ale odrazila se šťastně od kamene. Jinak celkem čtyři sněhuláky.
Už se mi nestává zdaleka tak často, že bych topnul míček, ale skóre se vlastně moc nezlepšuje. 43 STB, ale je to takový nezasloužený.
Hřiště super a příští týden znova a pokus vylepšit výsledek.

V příloze jak hrajou normální smrtelníci, tam dole, v mlze, pod 19. jamkou 🙂

Přílohy

• 2A88866E-F18D-426F-91BF-DCE904D1B395.webp
    2A88866E-F18D-426F-91BF-DCE904D1B395.webp
    26,5 KB · Zobrazení: 80
  • 664C9B62-3B6B-4AC4-B855-918518E05F10.webp
    664C9B62-3B6B-4AC4-B855-918518E05F10.webp
    27,2 KB · Zobrazení: 78
8.9.2022 • Albatross: 114 ran, 37 patů (by mGolf)

Moje klasická začátečnická holomajzna. Úplně mi odešel driver (pokud kdy vlastně přišel). Že se to samo nezlepší mi došlo až na 10. jamce, po obřím šlajzu do vody. Od té doby jsem hrál z týčka jenom železa a 4h a začal jsem, s odřenýma ušima, trefovat fairwaye. Na sedmičce jsem zahrál par po pokažené ráně, která měla skončit ve vodě, ale odrazila se šťastně od kamene. Jinak celkem čtyři sněhuláky.
Už se mi nestává zdaleka tak často, že bych topnul míček, ale skóre se vlastně moc nezlepšuje. 43 STB, ale je to takový nezasloužený.
Hřiště super a příští týden znova a pokus vylepšit výsledek.

V příloze jak hrajou normální smrtelníci, tam dole, v mlze, pod 19. jamkou 🙂
Už se těším, až zahraji nezalouženě 43 STB...to je dream :) 43 STB excelentní...

To jsi to takhle hrál jo?
Povolil jsem si staveni:)
popravde nevim, jak by se tohle melo hrat, kdyby nebyla zadna uleva. Asi jako nehratelny mic?

9.9.2022 • 9j. Hořehledy: 44 ran, 16 patů (by mGolf)

Včera večer devítka s @kristyna - zatímco Honzík byl na tréninku. Zahrál jsem na sebe, tak fajn. Co mě vyjma krásně zeleného hřiště zaujalo? Birdie na jedničce. A pak dabl na šestce. Ta mě zaujala především proto, že teprve čtvrtou ranou jsem šel kousek od červených - první topinka, druhá z červených do sítě, takže čtvrtá z původního místa. Ukázkové železné a chtěné draw do toho úzkého hrdla, osmičkou na grýn, dva paty... Sakra. Takové hezké birdie to mohlo být! Týnka taky fajn, za 55, trénujeme na příští týden s Jamkou v Hoře!

Hřiště moc hezké, grýny nejlepší za poslední měsíce, rafy místy krutopřísné. @mkopcak to místním borcům na dnešní a zítřejší mistrovství klubu připravil moc hezky - bude to výzva. Nenechte se odradit a rozhodit počasím! Chlapi a holky v Hoře - užijte si to, já vám budu fandit stříháním přerostlých keřů a podzimním přesazováním na chatě 👍

B8093239-5942-4AF6-8520-9D1FA93B6A4B.jpeg 3D6EDEE5-84D9-4B6C-BF44-3AE754A0717A.jpeg 4A26DEF9-1926-43BA-A8E1-AF92FD76B075.jpeg

Upraveno:
Včera Zlín Kostelec 9 jamek.
Aerifikované a hodně napískované grýny. Dostal jsem 50% slevu.
Má letošní nejlepší hra. Akorát škoda 3 jamky kdy po slušné 1. ráně jsem pitchem lehce přehrál grýn a následně totálně po..... 6-ti metrový chip nepochopitelným krtkem jak prase :mad:.
Na jedničce jsem si kvůli aerifikaci odepsal jeden pat, protože šel krásně do jamky a od aerifikované díry 10 cm před jamkou skočil 10 cm do boku (a to samé na čtverce).
Jinak hra s týček naprosto nečekaně perfektní. Konečně se chytl nový driver, ale k tomu pak napíši něco bližšího v aktualizaci WITB.
7 i 3 dřevo velmi dobré rány i z ferveje.
Spokojenost s výkonem i s kvalitou hřiště.
A znova se mi potvrdilo, že ve Zlíně většina golfistů 9. jamku úplně vynechá. :oops:

Přílohy

• KO_20220909.webp
    KO_20220909.webp
    23,9 KB · Zobrazení: 99
9.9.2022 • 9j. Hořehledy: 44 ran, 16 patů (by mGolf)

Včera večer devítka s @kristyna - zatímco Honzík byl na tréninku. Zahrál jsem na sebe, tak fajn. Co mě vyjma krásně zeleného hřiště zaujalo? Birdie na jedničce. A pak dabl na šestce. Ta mě zaujala především proto, že teprve čtvrtou ranou jsem šel kousek od červených - první topinka, druhá z červených do sítě, takže čtvrtá z původního místa. Ukázkové železné a chtěné draw do toho úzkého hrdla, osmičkou na grýn, dva paty... Sakra. Takové hezké birdie to mohlo být! Týnka taky fajn, za 55, trénujeme na příští týden s Jamkou v Hoře!

Hřiště moc hezké, grýny nejlepší za poslední měsíce, rafy místy krutopřísné. @mkopcak to místním borcům na dnešní a zítřejší mistrovství klubu připravil moc hezky - bude to výzva. Nenechte se odradit a rozhodit počasím! Chlapi a holky v Hoře - užijte si to, já vám budu fandit stříháním přerostlých keřů a podzimním přesazováním na chatě 👍

Zobrazit přílohu 32708Zobrazit přílohu 32709Zobrazit přílohu 32710
Poslední fotka tipuji z odpaliště 9 jamky nebo jamka č.8 zpátky od plotu ;);)

Tak dneska Prosečné. Na drivingu mi to celkem lítalo, tak jsem větřil dobrou hru. V hlavě jsem měl, že bych rád konečně prolomil 55 ran.

Docela to šlo, bohužel neoblíbená osmá jamka opět zaúřadovala. 9 ran na 4paru, která vlastně není těžká. Bohužel se mi tak dlouhodobě nedaří. Nakonec celkem 57 ran(vyrovnaný rekord) a 18 STB.

Po delší době jsem zkusil driver. Tím mi to bohužel šlo jen na drivingu :D železy dnes minimum chyb. Krátká hra je taková zvláštní. Víc si jsem jistej 40 m od greenu, než třeba 15m. Nevím jestli to je úplně normální :D A dneska bída puttování. 21 puttů na těch malých greenech je bída.

Sezona se blíží ke konci tak nevím, jestli těch 55- stihnu. Na druhou stranu před sezonou jsem měl daleko menší cíle. Ale jsem nenazranej :)

… bohužel neoblíbená osmá jamka opět zaúřadovala. 9 ran na 4paru, která vlastně není těžká. Bohužel se mi tak dlouhodobě nedaří. …
Zkus zapřemýšlet a změnit na té jamce strategii hry.

dnes trenink na matchplay (a vycerpani her z Leading Golf Card) na Adamstalu. Start 7:40 takze vstsvani za tmy … ale co by pro golf clovek neudelal :)
Dnes prijemnych 15stupnu, trosicku mrholilo porad. Udelal jsem hriste pesky za 3 hod a 30 min. prni devitka byla skvela 43 ran druha horsi .. 48.
Ale i tak skvely vysledek po vcerejsim turnaji , kdy nefingovalo nic :):):)
Takze par smutnych fotek
E7F431B5-67A2-471C-973C-1B836FE7DFDB.jpeg 6F80D5AF-0A45-4197-934E-AD963D8D281C.jpeg 59F59321-A627-4CEE-B2BF-B0F0096ADF63.jpeg 178BDB78-BBAD-4A6B-847F-69D7A9FBBE9C.jpeg AB698BE8-20E4-4B7A-9FB0-039317FED959.jpeg
opet mne pokorila jamka Monster green … 7 ran. priste dostane na frak doufam

Shrnu tu v rychlosti víkendové mistrovství klubu a několik situací které zpětně mrzí, 2x jsem to otevřel dabláčem, včera drivem do písku, dnes pro změnu druhou hookem do vody. Včera tři nevyužité 1,5-2m paty do birdie. Dnes na šestce drive do vody, topnuté dřevo na třinácce což způsobilo zbytečné bogey a dva trojpaty na posledních třech jamkách. Ale bylo i pár situací které jsem zažil poprvé, třeba celý flajt ( chodilo se po třech ) druhou ranou na grýnu třinácky, z bílých lehce přes 500m ( foukalo ), mě chyběly tak 2cm do eaglu, nebo když ležíte po drivu 289m a stejně je to nejkratší drive z flajtu. Ale každopádně výborná akce na skvěle připraveném hřišti. Jo abych nezapomněl @ati to vyhrál!

1662909878486.webp

Dnes seniorka na Malevilu, opět můj golf jako „nebe a dudy”. Zatímco 1.devítka byla na 💩, tak ta 2. byla z říše snů 🙈
A pak, že to nepůjde 🤭

6E5B28A8-41A7-426C-AD59-17B891A680CB.webp

Včera jsem byl v Kácově. letos jsem zatím nehrál Albatross ( snažím se aspoň 1 x za rok ), takže musím říct, že na tak kvalitním hřišti jsem dlouho nehrál! Golfová paráda a pohlazení! Tady můžete hrát klidně špatně a stejně si to dokonale užijete! Hrál jsem River ( potřetí ) a Forest ( podruhé ) a docela nechápu, jak jsou některé plochy, fw + rough, někde až kolem 40. metrů široké, překrásně zelené, šťavnaté a skoro absolutně neporušené. Jestli je OAKS ještě kvalitnější, tak to musí být sen! :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom