Tak když to tady tak čtu, přidám i svoji trošku do mlýnku.
Včera Český Krumlov. Celkem dlouho jsem tam chtěl jet, i kvůli tomu, že v jižních Čechách to bylo poslední hřiště, co jsem nehrál. A taky, že jsem o něm tady dost četl.
No, jak to vlastně napsat. Asi by stálo za to začít tím, že už na drivingu letěl hybrid. Pokračovalo to tím, že jsem neviděl první míček na jedničce, takže rovnou trestná. Dále to pokračovalo na dvojce, kterou jsem škrtl, protože jsem nebyl schopen dát krátké železo z týčka. Na čtyřce jsemposlal dva míčky driverem do lesa vlevo, abych pak zahrál nádherný drive 6i. Ale bylo z toho 12. Pak to pokračovalo až do 8čky, kdy to konečně začalo vypadat jako golf. Nebyl jsem schopen trefit krátké železo, všechno špičkou do pr..yč. Na devítce se k nám (byl jsem tam se manželkou, co se šla se mnou projít) přidal chlapík, se kterým jsme původně měli vycházet, ale posunuli jsme si to, abychom šli spolu. A najednou to začalo lítat celkem obstojně, rovně, manželka to komentovala slovy, "njn, ty prostě potřebuješ, aby tě pořád někdo chválil"
Což je teda pravda. I pary se najednou začaly ukazovat. Až do 16ky, kdy jsem to totálně zazdil druhou dvanáctkou ve scorekartě. No a konec byl takový, jaký být měl. Na 18ce jsem trefil tak krásně ránu (rovně, na fangli), až to přelétlo, trefilo to tu zídku nad greenem u jediného stromu a míček jsem nenašel. Ale při odchodu sem našel ten, co jsem si tam odložil při nepovedené 2ce
Hůl i na hřišti letěla, zasloužila si to, mrcha jedna
Ale přišel jsem na to, proč mi to lítá blbě, i jsem si to záměrně otestoval a teď už jenom trénovat, abych se to odnaučil.
Jinak hřiště se mi fakt líbí, musím tam ještě jet si s ním vyřídit účty. Všechno zelené, greeny celkem jezdily, každý ale jinak. Layout obrý, nepřišlo mi, že bych hrál nějak moc ran naslepo.
Věřím, že jít tam podruhé, tak to bude výrazně lepší (teda až potrénuji a výrazně zlepším hru)
Jinak resort pěkný, jídlo vynikající, obsluha v restauraci zvláštní, ale člověk si zvykne, rozlévané víno nic moc, kořalky jsme ochutnat nestihli, zasekli jsem se až do noci v Krumlově (ale to jiná story). Ale ta recepční na golfu, ta byla dost nepříjemná.