Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2023) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Jsem si po první devítce říkal "tvl ty seš golfista". Vydrželo to víceméně do 16., moje oblíbená, foukalo zleva a proti, první myšlenka 6i a klidně dál za jamku, nakonec 7i, navíc na nic trefená dopadla do svahu a spadla do vody - první double. Na další jamce drive do písku, železo do písku u grýnu, následně bunkershot čistě do míče 30m za grýn a strom - 8. Na dvou jamkách +6:vomit:

1687605724130.webp

V pondělí turnaj Pyšely. První 9ka za 42.
Do druhé se opět vloudila půlhodinka prasení a tak nakonec 94. Na 18 jamce jsem se dostal druhou ranou cca 100 m od fangle krásně mezi stromy. Je to do kopce 9ka to jistí. Takovýho krtka už jsem dlouho nedal.
Musel jsem se moc držel aby se neprolétla.

Zítra odjíždím na týden do Lázně Kostelec.
Kdyby byl někdo poblíž ( @Francovka ) dejte vědět. Budete mít jedinečnou příležitost vychutnat si moji nekonzistentní hru.

Letní slunovrat na Kotlině. Start 4,45 hod canonem.

1687620337537.png

Po vydatné snídani jsem si dal ještě 18 jamek.

1687620455895.png

Něco k mojí hře. Budu stručný. Z týčka až na green to bylo hrozný. Krátká hra a paty docela dobrý. 12 patů ve třetí devítce vypovídá o mé neskutečně hnusné hře v poli :D
Snad jsem si ten sajrajt odložil dnes na Kotlině, a zítra na turnaji v České Lípě zopakuji loňskou hru 82 ran, 45 stb, která mi bude vypadávat ;) Sranda :D Bude mi stačit, když budu spokojený se svými ranami a užiju si to tak, jak to umím ;)

Upraveno:
Jsem si po první devítce říkal "tvl ty seš golfista". Vydrželo to víceméně do 16., moje oblíbená, foukalo zleva a proti, první myšlenka 6i a klidně dál za jamku, nakonec 7i, navíc na nic trefená dopadla do svahu a spadla do vody - první double. Na další jamce drive do písku, železo do písku u grýnu, následně bunkershot čistě do míče 30m za grýn a strom - 8. Na dvou jamkách +6:vomit:

Zobrazit přílohu 36517
ta první devítka byla exkluzivní :up::up::cool::cool:

... a zítra na turnaji v České Lípě zopakuji loňskou hru 82 ran, 45 stb, ...
Šance tu je - hřiště v super kondici a plochy heavy rafu dost zmenšené, navíc dle předpovědi nemá foukat (což dnes foukalo dost) ;)

Já šel dnes jamkovku z bílých - a hrál jsem "neoficiálních" 80 🙈, včera Y s dabláčem a triplem za 79, tak doufám, že forma na zítra vydrží a neporazíš mě, když jsi ve stejné kategorii 🤭

Šance tu je - hřiště v super kondici a plochy heavy rafu dost zmenšené, navíc dle předpovědi nemá foukat (což dnes foukalo dost) ;)

Já šel dnes jamkovku z bílých - a hrál jsem "neoficiálních" 80 🙈, včera Y s dabláčem a triplem za 79, tak doufám, že forma na zítra vydrží a neporazíš mě, když jsi ve stejné kategorii 🤭
Porazím tě maximálně na parkovišti až budu parkovat :D Tu jamkovku jsi hrál proti Lukášovi ? Asi vítězství , že. Gratuluji :up:

Porazím tě maximálně na parkovišti až budu parkovat :D Tu jamkovku jsi hrál proti Lukášovi ? Asi vítězství , že. Gratuluji :up:
Jetě po 12. jamce jsem prohrával o 1, pak jsem vyhrál 4 jamky za sebou a bylo hotovo 3&2 pro mne. Na 16. jsem končil birdie, když jsem pat to eaglu těsně nedohrál. Můj začátek byl tragický - po 5. jsem prohrával o 3 🙈
Jinak Lukáš hrál fakt dobře a fungovala mu až na tu 12. krátká hra :up:

Dnes super turnaj v České Lípě na překrásném hřišti, které je ve stoprocentní kondici, s pěkně posekanými rafy, upravenými džihády a perfektními greeny, které držely při ranách do greenu s rychlostí cca lehce nad 8.
Na vítězství v kategorii +9-14 kde jsem byl hendikepem ten nejhorší, bylo potřeba 47 STB. Vítěz s hcp cca 8 zahrál 74 ran a 46 stb. Nebyl to nikdo jiný než Mirek @Mirek_62 :up::up: Já se svými 35 stb jsem byl asi 17 z 28.
se svou hrou jsem byl spokojen. Vytvářel jsem si díky krátké hře šance na pary. Bohužel mi tam asi 4 nepadli. Zmrzliny a nepatrně mimo.
Jsem zklamán s 16 jamkou, kde jsem to dal druhou 1 m do vody a tím si podělal v golfové výzvě bod 18 MISTROVSKÁ :cry:

1687711312041.png

Mirka jsem bohužel neporazil ve hře, ale ani na tom parkovišti :D

Trošku to tady Mirku vyvážím to tvoje skvělý kolo mojím, lehce do šrotu odehraným turnajem u nás.
Už na první jamce jsem poslal železo do vody, pak svitla naděje na neoblíbené 4., texas wedge do birdie, na 6. nejdříve skončím pod jediným stromkem který na pravý straně je, abych se následně dostal do písku tak debilně pod hranu, že nešlo hrát jinam než podél grýnu směr další odpaliště, na 7. jsem skončil prakticky na odpališti další jamky. Pak byl chvíli klid a takovej tradiční golf, bogey, sem tam par abych na 16. opět poslal míč do vody, do té vpravo za mostem - triple. Konec se ctí ale radost z toho nemám, navíc horko jak prase.

1687715526822.webp

Tak když to tady tak čtu, přidám i svoji trošku do mlýnku.
Včera Český Krumlov. Celkem dlouho jsem tam chtěl jet, i kvůli tomu, že v jižních Čechách to bylo poslední hřiště, co jsem nehrál. A taky, že jsem o něm tady dost četl.
No, jak to vlastně napsat. Asi by stálo za to začít tím, že už na drivingu letěl hybrid. Pokračovalo to tím, že jsem neviděl první míček na jedničce, takže rovnou trestná. Dále to pokračovalo na dvojce, kterou jsem škrtl, protože jsem nebyl schopen dát krátké železo z týčka. Na čtyřce jsemposlal dva míčky driverem do lesa vlevo, abych pak zahrál nádherný drive 6i. Ale bylo z toho 12. Pak to pokračovalo až do 8čky, kdy to konečně začalo vypadat jako golf. Nebyl jsem schopen trefit krátké železo, všechno špičkou do pr..yč. Na devítce se k nám (byl jsem tam se manželkou, co se šla se mnou projít) přidal chlapík, se kterým jsme původně měli vycházet, ale posunuli jsme si to, abychom šli spolu. A najednou to začalo lítat celkem obstojně, rovně, manželka to komentovala slovy, "njn, ty prostě potřebuješ, aby tě pořád někdo chválil" :D:D:D Což je teda pravda. I pary se najednou začaly ukazovat. Až do 16ky, kdy jsem to totálně zazdil druhou dvanáctkou ve scorekartě. No a konec byl takový, jaký být měl. Na 18ce jsem trefil tak krásně ránu (rovně, na fangli), až to přelétlo, trefilo to tu zídku nad greenem u jediného stromu a míček jsem nenašel. Ale při odchodu sem našel ten, co jsem si tam odložil při nepovedené 2ce :D:D:D Hůl i na hřišti letěla, zasloužila si to, mrcha jedna :mad::mad::mad:
Ale přišel jsem na to, proč mi to lítá blbě, i jsem si to záměrně otestoval a teď už jenom trénovat, abych se to odnaučil.
Jinak hřiště se mi fakt líbí, musím tam ještě jet si s ním vyřídit účty. Všechno zelené, greeny celkem jezdily, každý ale jinak. Layout obrý, nepřišlo mi, že bych hrál nějak moc ran naslepo.
Věřím, že jít tam podruhé, tak to bude výrazně lepší (teda až potrénuji a výrazně zlepším hru) ;););)
Jinak resort pěkný, jídlo vynikající, obsluha v restauraci zvláštní, ale člověk si zvykne, rozlévané víno nic moc, kořalky jsme ochutnat nestihli, zasekli jsem se až do noci v Krumlově (ale to jiná story). Ale ta recepční na golfu, ta byla dost nepříjemná.

27.6.2023 • 6j. Vinoř - akad.: 28 ran, 12 patů (by mGolf)

akad.png

Malá hra místo, resp. k doplnění, tréninku. @JanKostalCZE mě svojí nedávnou recenzí Vinořské akademie tak nemotivoval, že jsem včera místo drilování jemné nuance vedoucí k zdokonalení mého švihu přemluvil Toma Gryce (a šli jsme okouknout Vioařskou akademii). Cena 500 Kč, čekalo mě 6 moc pěkných jamek, všechno až na pátou jamku 4 párky, ta pátá cca stometrový třípar. Hřiště se mi moc líbilo. Přijde mi tedy na akademické poměry poměrně přísné... traviny vstupují dost do hry - prostě klasické hřiště. Až na poslední jamku jsem hrál jen železy, chtěl jsem se vyhnout heváči, naštěstí pořád poměrně řídkému, takže hledat se v tom dá. Takhle poprvé jsem jel někam jen na šest jamek, pár míčů na drivingu před tím, nějaké to čipování, patování a nakonec hodinka na šesti dospělých jamkách, bylo to super, takhle mě ten trénink bavil moc. A myslím, že dokud bude světlo, tak to párkrát takhle letos ještě zopakuju. Úplně jiný dojem, než jít z "rohožky do auta". Takový malý domácí golf, i s tím pocitem z hřiště. Co bych jen na té akademii, resp. 6j hřišti uvítal, vzdálenosti kolíky. Aktuálně chyběly. A skoro u všech akademických bunkru chyběly hrábě. Povrchově ok, někde malinko tvrdší, ale myslím, že to bude obdobné, jako na hřišti... nemám, co bych vytkl. Super to bylo! :up:

Btw. trochu mě už zlobí, že dva měsíce na Vinoři nejsou schopni zprovoznit slibovanou multisportku... když už ji mám, tak bych ji rád využil i tady na míčky. ;)

IMG_3930.jpeg IMG_3929.jpeg IMG_3928.jpeg

Hezké, že? Většina ostatních akademií, co znám, může jen tiše závidět :)

Včera Albatross (po cca 10 letech) na „rakev tour”.
Začátek z říše snů (i když proti silnému větru) s cca 15m putem do birdie 🙈

IMG_8726.jpeg

Pak jsem hrál až do 16. jamky „tak nějak” na sebe. Fungoval driver, železa průměr, hybrid občas zlobil. Wedge na zabití :mad: - viz jamka č. 6, kdy po pefektním drivu jsem přehrál grýn o cca 1m do rafu a měl to asi 6m k jamce. Takže čip z rafu - zastavené ruce - a míček na začátku grýnu. Zbylé 4m do jamky pak „za dva paty” 🙈

IMG_8727.jpeg

A pak přišla 16. - trefený grýn na úrovni jamky asi 5 m vlevo od vlajky. Vítr do zad ovšem dotlačil míček až do vody za grýnem, takže drop, krátký čip (po kolikáté už 😡) a dva paty = double.
17. hybridem z týčka zátah do heavy rafu vlevo, vyseknutí wedží (bohužel 1m chyběl, abych přešel „žlutý” potůček). Drop, rána těsně před grýn do rafu u bankru vpravo, čip a pat = double. 😡
18. hybrid z týčka vyhozený šlajs do vody vpravo. Drop ( do rafu), jsa řádně naštván jsem to hybridem poslal daleko za grýn (vitr do zad), pitch na grýn, 2 paty = double. 😡

IMG_8728.jpeg

Takže prvních 15 jamek za +9 a zbylé tři za +6 🙈

Jinak hřiště je v excelentním stavu :up::up::up:

Já včera rovněž "rakev tour":D.....a to na Slapech. Svůj klasický dvojkolaps jsem si odbyl už na pětiparech 5 a 6 (11 + 10 :(:vomit:), jinak to nebyla úplně špatná hra.....teda až na patování, které normálně "umím", ale dnes neproměněné asi 4 sotva metrové paty a jako bombónek na 6-ce čtyřpat:down:. Takže i s těma dvoucifernejma nesmyslama nakonec 106 (32 Stb.). ......Jo a na 6-ce jedna raritka, a to dvakrát za sebou odpalem trefený dráty:oops:. Nevím jaká je pravděpodobnost tohoto jevu:D......a samozřejmě ten třetí, kterej už prošel byl ten nejhůř trefenej:(.
Jinak hřiště v perkfektním stavu.....a je fajn, že už podle Vltavy je krásná silnice bez semaforů:up:

29.6.2023 • 12j. Hostivař: 60 ran, 23 patů (by mGolf)

12 jamek a moc mi to pocitově nešlo, nějak jsem dostal do hlavy nějakýho vira, že bych trošku v nápřahu měl být jinak a tím pádem tu malou, kulatou poďobanou potvoru nově víc fackuju, než hezky trefuju. Taková klasika, rozvrtat si švih kosmetickou úpravou v půlce sezóny. Michale, vydrž, do konce sezóny si to zase nějak sedne, zahraješ pak někdy v říjnu pak hezký dva tři výsledky... a zase se budeš těšit na další rok. :-D Včera bylo hezky, dost teda foukalo, tak to poměrně významně ovlivňovalo hru jak po větru, tak proti větru... všechny naučené vzdálenosti šly do kopru. Na takovém tom krátkém tříparu z kopce, 7 jsem hrál holí jako vždycky a místo na grýnu jsem skončil na grýnu předchozí jamky za tou sítí... fouklo a ano, trochu jsem to k tomu přitopl, ale pssst. Ještě že tam nikdo nebyl.

Musel jsem si jí za trest koupit do dekáče na Chodově cestou domů nové míčky, Inesis 900, konečně je vyzkouším. Ale jen na trénink krátké hry. U té dlouhé bych teď aktuálně o většinu z nich po první ráně mohl přijít! A když už jsme tam byl, z toho splínu jsem porušil gurmánskou životosprávu v KFC! A bylo zase dobře. 🍔🍗🍟🥤 :p

Hřiště prima, ze včerejška jen jedna fotka ze zadních jamek. Čím dál tím víc mě ty zadní po tom předhocu od recepce nebaví. Tak hezky jsme se namotivoval, že je odehraju, došel jsem tam... no a tak jsem jenom prázdnou 5 a 6 a zase zpátky. Děsně se mi na tu 1, 2 a vlastně ani 3 a 4 nechtělo.

IMG_3964.jpeg

Dnes popracovní procházka po Kotlině. Jamkovka, rozhodla 18 jamka a já ji vyhrál ... hurááááá ... to bylo asi tak jediné, z čeho jsem mohl mít radost. Hrál jsem jako hovado z týčka až před green. Potom už do šlo. Čipy a paty mne podrželi od debaklu a psychického zhroucení :D Bylo mi hrozné vedro. Ještě že je to rovinka, jinak bych to vzdal. Jel jsem tu hru v nouzovém režimu. Sotva jsem šel a pletl nohama. Jsem prostě kryplík, co nemůže chodit na golf v teple :cry:

1688049552644.webp

Nádherná Ostravice, hra jak z partesu, musím se pochválit :) - poprvé s S70 na ruce...asi to pomohlo :-D. 76 ran, 2 birdie, další mohlo spadnout, byl jsem blízko atakovat par hřiště :) - více takových her

PHOTO-2023-06-30-10-40-08.jpg
PHOTO-2023-06-30-10-40-08 2.jpg

12 let mi dávala ta hořehledská potvora za uši. I dneska to na tý 7ce zase zkusila. Ale dostal jsem ji!

Zobrazit přílohu 36581

Borec, fantazie! :) Pod par Hoře! Kdo má to má? Závidím!!:up::up::up:

---
Tak a vybírám sázky ná tvoji příští hru! Tipuju 50+! Aby karma byla v souladu! ;):p

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom