Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Podtrhuji co píše @Sauron, moje hra vždy kolem 95, bohužel hřiště neznámá, proto při opakované návštěvě věřím, že by byla čísla lepší.Tak skoro 180 jamek za 9 dní v Rakousku a v Itálii (9 osmnáctek - jedna nedohraná kvůli dešti, 1 devítka).
Těch 9 a půl hry bylo trochu hodně, ani ne na kondici, jako spíš na koncentraci, takže poslední hry jsem měl druhé devítky výrazně horší než první.
- Adamstal 18 - una bomba, les, kopce, trochu jako Ypsilonka, nevidíte jinou než Vaši fairway, a vaše je úzká
- [UWSL]Adamstal 18 + 9 - samotná devítka ještě těžší[/UWSL]
- Enzesfeld - za mně dobrý, nejlepší hra, trochu venkov, lesy louky
- Schloß Frauenthal - 2/3 na rovině, a pak brutus do kopce a z kopce, nedohráno, lokální příval ma hodinu a půl
- Millstätter See - nádhera nad jezerem
- Bad Kleinkirchheim - po deštích trochu pod vodou, typické podalpské venkovské hřiště, pár jamek v lese
- Moosburg-Pörtschach
- Senza Confini Tarvisio - výlet do Itálie, už doléhala únava, takže moje hra 44 + 60
- Trofaiach - cestou zpět
Teď odpočívám v práci.
Parta @PFP, @RomanL, @DzejBee, @macdav, @ligi, na začátku @alda, a 3 nejamkaři byla cajk.
Heslo výletu BOHOVSKÁ JEBAČKA vysvětlí Roman, odborník na sladké
Rovněž posepisuji co píše @Sauron........a přidávám, pár fotek z náročného, ale krásného rakouského výletuTak skoro 180 jamek za 9 dní v Rakousku a v Itálii (9 osmnáctek - jedna nedohraná kvůli dešti, 1 devítka).
Těch 9 a půl hry bylo trochu hodně, ani ne na kondici, jako spíš na koncentraci, takže poslední hry jsem měl druhé devítky výrazně horší než první.
- Adamstal 18 - una bomba, les, kopce, trochu jako Ypsilonka, nevidíte jinou než Vaši fairway, a vaše je úzká
- Schloß Frauenthal - 2/3 na rovině, a pak brutus do kopce a z kopce, nedohráno, lokální příval ma hodinu a půl
- Bad Kleinkirchheim - po deštích trochu pod vodou, typické podalpské venkovské hřiště, pár jamek v lese
- Moosburg-Pörtschach
- Senza Confini Tarvisio - výlet do Itálie, už doléhala únava, takže moje hra 44 + 60
Teď odpočívám v práci.
Parta @PFP, @RomanL, @DzejBee, @macdav, @ligi, na začátku @alda, a 3 nejamkaři byla cajk.
Ten slogan je peckovní!Podtrhuji co píše @Sauron, moje hra vždy kolem 95, bohužel hřiště neznámá, proto při opakované návštěvě věřím, že by byla čísla lepší.
Pár fotek z výletu
Zobrazit přílohu 36657
Zobrazit přílohu 36658Zobrazit přílohu 36659
Zobrazit přílohu 36660
K heslu výletu ještě doplňuji nějaká fakta a chtěl bych vyzdvihnout jedno hřiště, protože jsem to tam slíbil:Tak skoro 180 jamek za 9 dní v Rakousku a v Itálii (9 osmnáctek - jedna nedohraná kvůli dešti, 1 devítka).
- Moosburg-Pörtschach
Teď odpočívám v práci.
Připadá mi to jako Sněhurka a 7 trpaslíků (verze pro sado-masochisty)Rovněž posepisuji co píše @Sauron........a přidávám, pár fotek z náročného, ale krásného rakouského výletu
Zobrazit přílohu 36661Zobrazit přílohu 36662Zobrazit přílohu 36663Zobrazit přílohu 36664Zobrazit přílohu 36665
Sněhurce to osobně vyřídím ....Myslím, že i Walt Disney by se divil, kdyby měl točit s 206cm vysokou Sněhurkou.Připadá mi to jako Sněhurka a 7 trpaslíků (verze pro sado-masochisty)
Dal jsem si oddech na kole po vinohradech jižní Moravy a po 10denní golf. abstinenci včera vlétl na Motol. První dvě jamky vše jak má být. A pak jsem spadnul z hrušky na šišku. Byl to celkem mordor, ruce nebo co se mi vypnulo. Čím víc jsem se snažil hrát volně, tím víc jsem to rval Nakonec z toho byla hra o 10 ran horší od minula. Asi bych se měl vrátit na Slovácko, tam jsem měl určitě lepší formu.
Zobrazit přílohu 36675
A ještě doplněk, akrobatické představení našeho @ligi z Adamstalu.K heslu výletu ještě doplňuji nějaká fakta a chtěl bych vyzdvihnout jedno hřiště, protože jsem to tam slíbil:
Trasa výletu AT 2023
Adamstal - ubytování v pokoji Green Monster mi k rozumnému výsledku na stejnojmenné jamce č. 7 nepomohlo, ale tohle hřiště je prostě boží ...
Senza Confini Tarvisio - @Sauron únava byla bleskem odstraněna suverénně nejlepším jídlem výletu - holt ti Italové se prostě o žaludek postarat umí
Trofaiach - překvapení výletu, hezké hřiště, pestré, kopcovité, přírodní, ale ve velmi rozumné kvalitě, krásné výhledy, naprosto skvělí lidi od recepčního/spolumajitele až po obsluhu v restauraci (dalo se dohodnout rozumné fee, ani jsem v principu nepotřebovali vouchery FW2H) - přišel jsem si tam, jako bych se s těmi lidmi znal léta = doporučuji k návštěvě ...
Myslím, že jsme si tu kombinaci docela slušného fyzického výkonu, chlapských keců, objevování, soutěžení i vzájemného hecování, užili všichni. Já tedy určitě