- Jméno
- Jindra
Miluji těMorava, Moraváci i Moravandy jsou božííííííííí
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Miluji těMorava, Moraváci i Moravandy jsou božííííííííí
Tak na Ostravici už jsem taky dlouho nebyl, bohužel! Je to nejhezčí hřiště, které jsem u nás hrál. Ale! Když tak koukám na webkameru, tak dnes by se mi tam nelíbilo.Chtěl jsem se jenom zeptat, kdy bylo naposledy hřiště Kynžvart v super formě ??? To jsem asi ještě nehrál golf. Poslední pár let šla kvalita Kynžvartu hodně dolu. Za fee chtějí raketu, která neodpovídá realitě. Sice jsem tam nebyl, ale co čtu hodnocení hřiště za poslední dva roky, tak tam za ty prachy ani nepojedu. Mrzí mne to, protože by se mi hřiště určitě líbilo svojí rozmanitostí a zasazením do přírody.
Bohudík máme rozdílné názory na určité věci. Respektuji ten tvůj.
Ostravice je number one nejen pro mne, ale i pro všudehráli. To něco vypovídá o kvalitě hřiště a celého resortu včetně personálu
Morava, Moraváci i Moravandy jsou božííííííííí
škoda, že jsi se za mnou nestavil, když jsem byl minulý týden na MoravěMiluji tě
Sem se vrátil po týdnu dovolené a musel jsemto v práci dohánět. Ten Rožnov mě mrzel - už jsem tam pár let nebyl a mám to tam moc rád.škoda, že jsi se za mnou nestavil, když jsem byl minulý týden na Moravě
Plus 21 na devítku!
Celej ten příběh se mi líbil, ale za tohle máš můj neskonalý obdiv!taky kvůli dešti, kdy jste furt pod deštníkem, prd vidíte, všechno už mokrý, místy hodně podmáčený, i na některých grýnech se už vymačkávala voda.
Údolí smrti je obecně A4+A5Tady jen dotaz kterým těm jamkám tam říkáte údolí smrti? Nějak jsme se s tchánem nedokázali shodnout. On tvrdí, že pro něj to je A 3,4, a 5.
Hele, prý je umění zahrát menší číslo, než je věk.Tak jsem si dnes zahrál hezký turnaj na Barboře. Za 1190 korun 18 jamek, snídaně, ke svačině řízečky a k obědu lasagne s kuřecím, špenátem a parmazánem. Byly vynikající. Skoro jsem je nemohl sníst. To je co říct. Hřiště i po celonočním vydatným deštíku ve skvělé kondici. Jen pro některé trochu pomalejší greeny. Potud to je všechno super.
Moje hra se od jara nezměnila. Hraji jako blbeček. Tato sezóna je co do výsledků velice špatná. Ve flajtu jenom jeden zahrál super. Mi zbylí tři jsme hráli jako blbečci. Pevně doufám, že se do Hořehled trochu vzpamatuji. Jinak budou mí spoluhráči ve flajtu trpět
Zobrazit přílohu 37322