Gratulace ke 3. místu, dle fotky to vypadá spíše na nespokojenost.
Ale nebylo by možné ještě přidat překlad první (a jediné) věty do úředního jazyka ? Neznám hořehledský dialekt a strýček Google také ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale nebylo by možné ještě přidat překlad první (a jediné) věty do úředního jazyka ? Neznám hořehledský dialekt a strýček Google také ne
Buďte rádi, že ste u toho nebyli, protože to nenabouralo jen 19. jamku, ale i sousedům kurník, skleník a stodolu. A to jsem se jen konzervativně vyklepával z křoví na fairway...
Děkuji. Já jsem ve výsledku samozřejmě rád, jak za 3. místo, tak za výsledek. Respektive vnímám tu zbytečnost mrzení se nad rozlitým mlékem, protože jedinej koho to reálně zajímá, jsem já.Ty naděláš... Devět ran! No a co! Celkově pod 80 (78), bedna a znovu sis zlepšil HI, dobře ty! Jedeš!:
.
.
.
Nicméně, mohl by si mi prosím popsat, proč si tu jamku zahrál takhle blbě a co se dělo? Uvědomujes si, že i s bogey by si pokořil 75 ran? :-D
No a plánovanou 56° jsem topnul za green do autu.
Bogie na 9ce byla pro mne 10. jamka, končil jsem 8kou. Byť hůl neletěla, tak vybranými výrazy dámských i mužských přirození jsem oblažil nejen flight vlastní, ale celou jihozápadní část hřiště, takže nuda to určitě nebyla...Prd, zahrál si celé kolo skvěle, a s ohledem na to, že pak bylo par a bogey, dobře si to ustál! (to musela být nuda :-D)
Možná jsi byl slyšet až v Beřovicích. Nebo to možná byla moje vlastní ozvěna? Slovník jsem měl podobnej celý dva dny.Bogie na 9ce byla pro mne 10. jamka, končil jsem 8kou. Byť hůl neletěla, tak vybranými výrazy dámských i mužských přirození jsem oblažil nejen flight vlastní, ale celou jihozápadní část hřiště, takže nuda to určitě nebyla...
Včera HCP tour Hořehledy a konečně první par na čtyřparové 9. S jednopatem. A hned je hezčí den
A přitom tady neprší, jen trochu fouká.Tak jsem si dal z pracovních i odpočinkových důvodů po Kaskádě 8-denní pauzu.......a dneska znovu natěšenej na značkách.
Molitorov, hned na prvni jamce par, pak mraky bogey a pár dabláčů......a bohužel i pasáž jamek 8 - 10, na kterou rychle zapomenout (škrt, 9 8).......takže takovej můj klasickej golf poslední doby s výsledkem na Stb. lehce přes 30.
Poprvé jsem viděl ty nesmysly na hřišti (2 x biozóna + ta waste area)........a ve flightu jsme nechápali. Ale jinak hřiště ve velmi dobrém stavu, především fairwaye.
Zítra jsem chtěl ještě jet do Lípy, ale kvůli předpovědi počasí bohužel zrušeno.....tak musím na zbytek týdne vymyslet nějakou náhradu.......
Na to jsem taky spoléhal, a po 13h mě vyhnal ze hřiště slejvák jakA přitom tady neprší, jen trochu fouká.