Vcera Parkovka Tour ve Zbraslavi. Hra jako na houpacce, obcas z vlastni blbosti. Celkem 3 skrtnute jamky.
Zacatek skvely, dobry drive, prvni 2 jamky v pohode. Na trojce, ze si vezmu drevo. Tak prvni odpal v haji, druhy pokus v dzungli, dal jsem nepokracoval.
Na 4ce je longest, tak jelikoz na 1ce driver fungoval, tak to zkusim znovu. Bum, slajz k sousedum vedle napravo ale pak jsem zbytek jamky dohral v pohode. Zase uplne zbytecne.
Na 5ce jsem skoncil po odpoalu v takove dzungli, ze po 3 uderech jsem se z toho nemohl dostat ven, tak jsem to opet skrtnul. 6,7,8 v ramci moznosti dobry.
Na 9ce vypadalo, ze odpal je dobry ale ke konci se zatocilo trosku doprava a skoncil jsem v bunkru vpravo od greenu. Pred sebou jsem mel vysku asi 2 metry, ale proc ne
Pisek tvrdy jako beton po detsti, ale zkusim to. Po 3 trech pokusech jsem to vzdal a skrtnul dalsi jamku. Priste spis zahrat dozadu/do strany a 3. ranou na green nez vymyslet ty kraviny.
Takze krome tech 3 jamek hra nebyla uplne spatna, ale mozna ty experimenty spis nechat mimo turnaj.
3. a 9 jamka byla urcite hratelna aspon na bogey/double nemit ty blbosti.
Jinak ty rafy jsou docela vysoke, nebo v urcity oblastech trava az nad koleno. Mistami na fervej lezi neposbirana posecena trava. Ty bankry nebo wastne area, nevim jak to nazvat, taky zajimave. Jinak na 6ce uz rohozky nejsou, odpaluje se z travy ale odpoaliste nic moc, spis takova louka.