Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2024)

Takže patování a čipování se vrátilo do 💩, navíc se k tomu přidala i železa. 😡
Jediné, co dnes fungovalo, tak byl driver a částečně hybrid.
Jen pro názornost - drive na 16. jamce 240 m až na pokračování ferveje. Zbývá 145m do vlajky proti větru. Beru 6i a zatáhnu vlevo asi 5m od grýnu vzdálenostně na úroveň jamky. Do jamky to tak mám cca 10 m a odcházím s bogie (potřeboval jsem na dohrání jamky 2xwedge a 2xpatr). 🤮

Tak nic ... zase se budu v týdnu věnovat hlavně tréninku krátké hry. 🤨
Tak aby fungovalo jakž takž všechno ke spokojenosti, jsem zažil za 15 let jednou.😥 A i tenkrát by se tam jedna kaňka našla. 😥 No a dokonalou ránu jsem zahrál v životě jen jednu. Byla to druhá rána PW na 9. jamce Malevilu. Ten pocit po impaktu byl nepopsatelnej a k dokonalosti chybělo jen to, že míček nezapadl do jamky.😂

Vcera Parkovka Tour ve Zbraslavi. Hra jako na houpacce, obcas z vlastni blbosti. Celkem 3 skrtnute jamky.

Zacatek skvely, dobry drive, prvni 2 jamky v pohode. Na trojce, ze si vezmu drevo. Tak prvni odpal v haji, druhy pokus v dzungli, dal jsem nepokracoval. :rolleyes: Na 4ce je longest, tak jelikoz na 1ce driver fungoval, tak to zkusim znovu. Bum, slajz k sousedum vedle napravo ale pak jsem zbytek jamky dohral v pohode. Zase uplne zbytecne.
Na 5ce jsem skoncil po odpoalu v takove dzungli, ze po 3 uderech jsem se z toho nemohl dostat ven, tak jsem to opet skrtnul. 6,7,8 v ramci moznosti dobry.
Na 9ce vypadalo, ze odpal je dobry ale ke konci se zatocilo trosku doprava a skoncil jsem v bunkru vpravo od greenu. Pred sebou jsem mel vysku asi 2 metry, ale proc ne :D Pisek tvrdy jako beton po detsti, ale zkusim to. Po 3 trech pokusech jsem to vzdal a skrtnul dalsi jamku. Priste spis zahrat dozadu/do strany a 3. ranou na green nez vymyslet ty kraviny.

Takze krome tech 3 jamek hra nebyla uplne spatna, ale mozna ty experimenty spis nechat mimo turnaj. :D 3. a 9 jamka byla urcite hratelna aspon na bogey/double nemit ty blbosti.
Jinak ty rafy jsou docela vysoke, nebo v urcity oblastech trava az nad koleno. Mistami na fervej lezi neposbirana posecena trava. Ty bankry nebo wastne area, nevim jak to nazvat, taky zajimave. Jinak na 6ce uz rohozky nejsou, odpaluje se z travy ale odpoaliste nic moc, spis takova louka.

1717486793542.png

Opět se mi potvrdil mnou, před několika lety, definovaný Murphyho zákon, že „Čím horší počasí, tím lepší golf” 🤭
Takže dnes CL z bílých za 77 ran a 42STB a 1. místo v kategorii 🤩
A že je v tomto počasí hřiště z bílých sakra dlouhé - prakticky nulové doběhy 🙈

Poslední dobou mne ničila krátká hra a patování. Takže jsem včera věnoval 2hodiny čipování a patování - a výsledkem je dnes 28 patů 😉
Tak snad to chvíli vydrží.

Zobrazit přílohu 43692Zobrazit přílohu 43693
Mohl bych se zeptat, z jaké aplikace je tenhle zápis, prosím?

Po 9 dnech na golfu. Moc jsem se těšil na hezký golf na suprově připraveném hřišti Kotlina :up: Realita během první devítky byla ale úplně jiná. Nemohl jsem se vůbec ničím trefit do míčku. Parťák Míla byl z mé hry trochu vedle. Šel se mnou jen první devítku, po které jsme asi 30 minut poklábosili a on potom odjel za povinnostmi. Já si dal během klábosení na zklidnění tepu a svěží dech mou milovanou zelenou :D a vyrazil osamocen na druhou devítku. Co čert nechtěl. Začal jsem se docela obstojně trefovat do míčku všemi holemi co jsem vzal do ruky. Výsledek byl super. Tak to vypadá, že umím hrát jenom když jdu sám ;)
Tak pokud chce soutěžní výbor na Grabštejně, abych si zahrál hezký golf, musím jít ve flajtu asi sám :D:cool:
To asi neprojde :confused:
1717516108230.webp

Moc se na vás na Grabštejn těším. Na Kaskádě jsem vás moc neviděl a nepokecal s vámi, což mne velmi mrzelo.

Tak mám za sebou dva dny golfu na pěkných hřištích:up:.......včera Pyšely, po deštích trochu podmáčené (@jumbodedek by náhodnou vodu vymáčknul skoro všude😀), ale šlo to......a dnes MBolka a ta je v opravdu supr stavu.
K mojí hře.......O včerejšku se toho moc pozitivního říci nedá, žádný par:(...snad jen chodil docela slušně driver a putter, ale ta mezihra mezi tím na💩......Dnes tam byly tři světlé okamžiky, 2 pary a především birdie na dlouhém tříparu č.2:)......ale i přesto jsem donesl ještě horší číslo než včera:vomit::down:......putter nenavázal na včerejšek a málem letěl do vody.....
Takže v sobotu na Grabštejně nejspíš pouze naplním olympijské heslo........zúčastnit se:)

Mohl bych se zeptat, z jaké aplikace je tenhle zápis, prosím?
Tee TIme

A takto to vypadá v appce ČGF

IMG_9968.webp

4.6.2024 • 12j. Hostivař: 55 ran, 23 patů (by mGolf)

IMG_7470.jpeg

Já dneska měl chvíli, tak jsem místo dohánění pracovních restů šel taky před sobotou trochu potrenovat. A 2 náhodná birdie potěšila :) ty tři dabláče méně, ale beru to holt jako jin a jang. Tak uvidíme, jestli si to přenesu na sobotní Grabštejn. Zítra jdu na rehabilitaci se zády... Tak si budu držet palce. Minule jsem po ní netrefil tři dny nic. :-D

Hřiště prima, grýny lehce zapískované. :up:

IMG_7467.jpeg

Upraveno:
Včera HCP tour Hořehledy. Dvojka opět v paru 👍. Sice ne první na grýn, až druhou, ale cca 50 cm k jamce. Jo, včera se mi to líbilo 😆. Martin @mkopcak nám opět připravil krásné hřiště a ještě lepší počasí.

Dnes pátá hra na pěti různých hřištích ve čtyřech dnech v Beleku. 2x šrot, 1x průměr a 2x spokojenost. Noční hra na Carya za 89 byl včera úžasný zážitek okořeněný kamarádovo eaglem ze 160m přes vodu, dnešní Montgomerie za 87 v 44 stupních naprosto “hrdinský” výkon jetý jen na morál. S all inclusive mám problém, ty krásný turecký barmanky do nás lejou drinky takovým tempem, že je druhej den fakt problém udržet se na nohách při zapichování týčka…Dvě hry ještě před námi a pak domů. Snad mám ještě v druhém bagu kulicha, abych přežil v neděli hru na domovském hřišti.

Jak já vám všem závidim.
Už mám během měsíce a něco druhá antibiotika a na golf koukám jen v telce.

Včera ještě jedna tréninková před sobotou. Zahrát víc birdie než bogey se mi ještě nikdy nepovedlo.
Chyběl kousek štěstí, asi 3x jsem měl míč v písku prakticky u hrany a na 9. a 18. jsem musel dropovat s trestnou.

1717654271739.webp

Zahrát víc birdie než bogey se mi ještě nikdy nepovedlo.
Tak už zbývá to jen trošku doladit a hrát víc birdie než bogie a hůř 🤭

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom