Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je tvoje váha nebo počet ranDnes díky pěknému počasí a včasnému příchodu ze zaměstnání, jsem se rozhodl před nedělním turnajem v Beřovicích provětrat hole na Kotlině. Ano, hole jsem svou bezchybnou hrou dostatečně provětral. Na neděli jsem stoprocentně připraven. Letos je má hra opravdu na h...no Nedokážu se trefit železy. Vlastně žádnou holí pořádně. Dokonce i na greenech jsem neskutečně darebný. V neděli to bude v Beřovicích očistec pro mne i spoluhráče ve flajtu.
Pro pobavení přikládám moji bezchybnou skorku
Zobrazit přílohu 43465
Jinak hřiště vypadá nádherně. Jehňátka i chlapy na sekačkách pracují na plné obrátky
Tak zrovna na té dvojce jsem byl první ránou těsně u grýnu, čipem těsně minul na berdíka a dal parDnes Nestor tour Hořehledy. Dnes trochu slabší výkon, pouze 16 stb. Co bych ale rád pochválil, tak to je stav hřiště. Martine @mkopcak je to super . Ferveje krásně střižené, jetelíček v rafu šťavnatý, grýny super. Je vidět, že sekačky jedou ve dne v noci a závlaha zhora pomohla. Ale abych jen neschválil, byl to dnes trochu podraz. Odpaliště na dvojce dnes nahoře, na to nejsem zvyklý a nečekaně voda ve vodní překážce. Takže míček si vylov sám.
Co ten dům na 15? Už stojí s plotem?
To mne mrzí Tome Těším se na sobotu jako prase na nové cvičky.Včera Líšnice, stav hřiště jsem dal do hodnocení, ale osobně jsem byl spokojen (na to, že je to Líšnice), až na ty greeny.
No, hru jsem bral jako přípravu na Grabštejn, takže myslím, že tam zaútočím hodně vysoko (myšleno počtem ran )
prvních pěti jamek tři škrtnuté, zbytek byl takový hodně divoký. A i ty hodinky to poznaly, tak různě přepisovaly jamky, abych si to ani nemohl nikam napsat
Abych zase nebyl takový škarohlíd, pár ran se povedlo, to jako jo, i jsem z nich měl radost. A co si pamatuju, tak i jeden par Ale bohužel jich bylo málo.
Prostě je blbé, když mi jednou jde driver, podruhé železa, ale v jedné hře se to nepropojí.
Ale zase jsem po několika letech více potrénoval, neboť jsem posouvali TT o hodinu deset, tak jsem si vyzkoušel vše možné. A podle toho to n hřišti vypadalo
Takže vzhůru na Grabštejn
Já taky, právě že se snažím se tam aspoň jednou za rok dostatNa Líšnici jsem získal oprávnění ke hře,
Jako že zůstaneme místo golfu na baru a budeme pít? To by mi mohlo jít chvíli lépe než ten golfTo mne mrzí Tome Těším se na sobotu jako prase na nové cvičky.
Napijem se před hrou, abychom byli uvolněníJako že zůstaneme místo golfu na baru a budeme pít? To by mi mohlo jít chvíli lépe než ten golf