- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 13-17
No a druhá 42 Ale sotva jsem došel44 poprvé dost dobrý..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No a druhá 42 Ale sotva jsem došel44 poprvé dost dobrý..
V červnu jsem sfouknul 18ku Luby+ Hazlov v jeden den, navíc cesta z UnL a zpět. Paní v restauraci si mě bude ještě možná pamatovat, říkala mi, že jsem blázen, když se dozvěděla, že jedu hrát ještě Hazlov.No a druhá 42 Ale sotva jsem došel
Ano jsi blázen Já se s vypětím všech sil vyškrábal nahoru Jinak klobouk dolů před tvým výkonemV červnu jsem sfouknul 18ku Luby+ Hazlov v jeden den, navíc cesta z UnL a zpět. Paní v restauraci si mě bude ještě možná pamatovat, říkala mi, že jsem blázen, když se dozvěděla, že jedu hrát ještě Hazlov.
Já testoval co vydržím po operaci. Obě hřiště se mi moc líbily, užívej.Ano jsi blázen Já se s vypětím všech sil vyškrábal nahoru Jinak klobouk dolů před tvým výkonem
Takže operace dopadla výborně, když jsi vydržel tyto dvě hřiště a k tomu cestu tam i zpět Mně se také moc líbí. Děkuji užívám si plnými douškyJá testoval co vydržím po operaci. Obě hřiště se mi moc líbily, užívej.
Dobrá práce náčelníku7.9.2024 • Hostivař: 80 ran, 34 patů (by mGolf)
Zobrazit přílohu 45936
Včera to šlo. Nedočkavě po deštích na hezké počasí, protože mám rád podzim, když svítí sluníčko, jsem vyrazil na blízké hřiště. Hostík v Praze je podmáčený, na některých místech je radost pozorovat kachny (i tam, kde normálně nemají koupák). Hřiště včera bylo celkově mokré, ale hrací plochy dobře hratelné... tzn. až na to, že my, co neumíme trefit míček úplně čistě a "trošku" řízkujeme, tak teď v tom měkkém kopeme zákopy. Celkově to bylo ale v pohodě, sluníčko, poklidné tempo, vyloženě jsme nekazil a naštěstí to, co nevyšlo, bylo tentokráte trochu krátké, ale pořád ve směru, kam jsem chtěl. Největší radost mi udělala 12.jamka, 3 par ke klubovně, kde jsem na lavičce u odpaliště našel zapomenutý dálkoměr... volám na dvojici, která se blíží ke grýnu předemnou, že ho tam nechali a že jim ho přinesu... dopatují, stoupnou bokem, spěchám, abych to tam rychle poslal na grýn taky a narozdíl od nich skončím v polovině toho krpálu za jamkou. Nicméně dojdu, předám dálkoměr a chlapík mi popřeje, aby z toho bylo birdie, že si to zasloužím. Tak jen něco podotknu, že z této pozice budu rád za bogie a asi ani za double bych se nezlobil. A ono normálně... čip in z kopce přímo do jamky, úplně ukázkově. Nevěřil bych tomu ani ve filmu... holt, karma okamžiku. Moc pěkný okamžik.
Tak za odměnu rychlé pivo na oslavu, a pak rychle doběhnout zadních 6 jamek, než se setmí. Už se nám to zkracuje...
Zobrazit přílohu 45937Zobrazit přílohu 45938Zobrazit přílohu 45939Zobrazit přílohu 45940Zobrazit přílohu 45941Zobrazit přílohu 459421
Tak proto jsem hrál jako gej Já šel vlastně v průvoduTen pocit, když máte scorecard jak vlajku na Prague Pride
Zobrazit přílohu 46030