Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj. To snad ne. Dnes v Hořehledech se mi podařily 3outy na jedné jamce, pak 4paty, když jsem patovala do paru na 1.5m. Ano, dlouhé rány krásné, hra z písku také, ale stejně...Chyba, neznáš přísloví „Jak na Nový rok, tak po celý rok"?
Tak existují i výjimky, žeAhoj. To snad ne. ...
Neboj se Týnko, to pořekadlo v golfu platí jenom pro chlapyAhoj. To snad ne. Dnes v Hořehledech se mi podařily 3outy na jedné jamce, pak 4paty, když jsem patovala do paru na 1.5m. Ano, dlouhé rány krásné, hra z písku také, ale stejně...
Věřím, že jsem si to dnes vybrala.
A kde je prosim ten seznam, jak je to rozpocitany? Abych jako vedel, kdy prijde ten HIO? A jestli nahodou neplanuje padnout ve Skotsku? I kdyz to radsi ne, protoze tou jejich ropou co tam pijou bych oslavovat nechtel...
A kde je prosim ten seznam, jak je to rozpocitany? Abych jako vedel, kdy prijde ten HIO? A jestli nahodou neplanuje padnout ve Skotsku? I kdyz to radsi ne, protoze tou jejich ropou co tam pijou bych oslavovat nechtel...
Tak já myslím, že mi ten jeden, co jsem kdy zahrál, stačí.No nejprve si musíš vystavit žádost. Potom ji poslat k posouzení, následně ji doplnit o přílohy, které se dozvíš asi po zaplacení kolku. Pak ji poslat speciálním způsobem z konkrétní jedné zabezpečené aplikace, která ale z důvody odpojení od veřejné sítě je k dispozici pouze v sídle CGK v čase od 12:03 do 12:05 v sude týdny lichých roků. Čas na vyjádření je 30 dní, potom možná o vyrozumění poskytnutí seznamu dostaneš. )
A pak následuje žádost o laskavé zařazení na seznam. 1. Kolo.
A když jsem HIO zahrál bez potvrzené žádosti(dokonce bez podané žádosti). tak neplatí?Tak já myslím, že mi ten jeden, co jsem kdy zahrál, stačí.