Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy potrénovali?

takže dnes hoďka s trenérem: loby+bunker, kontrola drivu
potvrdilo se, že jsem loby nepochopila z knížek a videí správně a snad už je chápu
ukázalo se, že zase u drivu nedržím rovně ramena a celkově mi to pak zkazí ránu

pak jsem zůstala ještě cca. 2 hoďky a jen tak v klídku si to vše opakovala

Dnes hodina a pul na Cinde. Prekvapive slo vse az na putty. Nejsem schopny se srovnat s tempem.
@Yahuu mi aspon pochvalil barvu kalhot (klokani zelen). Na jamkovku si budu muset vzit nejake jine, abych ho rozhodil ;)

Dnes hodina a pul na Cinde. Prekvapive slo vse az na putty. Nejsem schopny se srovnat s tempem.
@Yahuu mi aspon pochvalil barvu kalhot (klokani zelen). Na jamkovku si budu muset vzit nejake jine, abych ho rozhodil ;)
hmmm, díky za tip ;)

Kopčákova rada - neber si žádné!

bohužel jen pro angličtináře
v tomhle videu je přesně, co mám (a prý ne jen já ;))za problémy v greenbunkeru
myslím, že můj problém je, že nejsem očima dost daleko od míčku (on radí 6-7 palců), vyzkouším :up:
nepřesune to @Admin do Hrozivé bunkery - foto, zážitky, zkušenosti?

Za tohle děkuji a docvaklo mi díky tomu několik detailů co jsem dělal i vysvětloval špatně nebo nepřesně, super!

Červenou a bílou má moc rád, mě chválil roušku.

Jednoduchý návod na trenink:

Podobný drill používám před úderem, pokud se mi do nápřahu začne motat „kuřecí křidélko”. Lépe si pak uvědomím, kam potřebuji dostat ruce ve švihu k míči.

Podobný drill používám před úderem, pokud se mi do nápřahu začne motat „kuřecí křidélko”. Lépe si pak uvědomím, kam potřebuji dostat ruce ve švihu k míči.
Mirku , prosím vysvětli co je to MOTAT KUŘECÍ KŘIDÉLKO, já to už tady a teď nebudu nic vysvětlovat, nemám za posledních x-let patřičné skóre.

Mirku , prosím vysvětli co je to MOTAT KUŘECÍ KŘIDÉLKO, já to už tady a teď nebudu nic vysvětlovat, nemám za posledních x-let patřičné skóre.
Proč bych ti to měl vysvětlovat, ty to znáš - a ostatní určitě také.

Ale kdybys to náhodou nevěděl - tak pšššt - je to jen pro tebe 🤭
Pozn: zaměř se na ten obrázek vpravo 😂

ELBOWS-TO-HIP.webp

... teď nebudu nic vysvětlovat, nemám za posledních x-let patřičné skóre.
Nemusíš se hned urážet, ale když tu občas šíříš bludy, tak se nediv, že ti někteří z nás nevěří ;)

Proč bych ti to měl vysvětlovat, ty to znáš - a ostatní určitě také.

Ale kdybys to náhodou nevěděl - tak pšššt - je to jen pro tebe 🤭
Pozn: zaměř se na ten obrázek vpravo 😂

Zobrazit přílohu 11558
Tohle bohužel není chickenwing, ale tzv flyingelbow... jen tak pro info

Tohle bohužel není chickenwing, ale tzv flyingelbow... jen tak pro info
😁 jo, to je na druhý straně druhá horní končetina. To znám důvěrně. 😂

dnes jsem pokračovala na Čechii dvě hoďky v hledání švihu a mám pocit, že jsem o kousek postoupila...
nevím, jak ostatní začátečníci, ale já se v podstatě bojím "to" pustit (rrrroztočit), protože jsem zažila sekeru, jak ji ukazují na videu. To je pak vážně šlupka.
Takže jsem milimetrově opravovala všechno možné a najednou jsem poprvé prošla s holí obloukem dolů a netlačila hůl před sebou.
A rána byla vyšší a delší, a mnohem menší energií.
A teď se bojím, že zítra to už zase bude ztracené...
Pak jsem zkoušela bunker (mizérie) a krátké loby (no, čeká mě tam hodně! práce)

dnes jsem pokračovala na Čechii dvě hoďky v hledání švihu a mám pocit, že jsem o kousek postoupila...
nevím, jak ostatní začátečníci, ale já se v podstatě bojím "to" pustit (rrrroztočit), protože jsem zažila sekeru, jak ji ukazují na videu. To je pak vážně šlupka.
Takže jsem milimetrově opravovala všechno možné a najednou jsem poprvé prošla s holí obloukem dolů a netlačila hůl před sebou.
A rána byla vyšší a delší, a mnohem menší energií.
A teď se bojím, že zítra to už zase bude ztracené...
Pak jsem zkoušela bunker (mizérie) a krátké loby (no, čeká mě tam hodně! práce)
Vykašli se na krátké loby - to je jeden z nejtěžších úderů - ten čas radši věnuj čipům a pitchům ;)

Vykašli se na krátké loby - to je jeden z nejtěžších úderů - ten čas radši věnuj čipům a pitchům ;)
mám v tom názvosloví krátké hry trochu hokej...
trénuji chipy 7i jako je druhý způsob v tomhle videu

a krátké loby jako v tomhle videu (možná jsou to the Soft Pitche resp. Loby)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom