Hlavně si na trénink patování neberte kočku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
hmmm, díky za tip
včerejší drill - jde na něm dobŕe sledovat, jak proběhl ůderZa tohle děkuji a docvaklo mi díky tomu několik detailů co jsem dělal i vysvětloval špatně nebo nepřesně, super!
Podobný drill používám před úderem, pokud se mi do nápřahu začne motat „kuřecí křidélko”. Lépe si pak uvědomím, kam potřebuji dostat ruce ve švihu k míči.Jednoduchý návod na trenink:
Mirku , prosím vysvětli co je to MOTAT KUŘECÍ KŘIDÉLKO, já to už tady a teď nebudu nic vysvětlovat, nemám za posledních x-let patřičné skóre.Podobný drill používám před úderem, pokud se mi do nápřahu začne motat „kuřecí křidélko”. Lépe si pak uvědomím, kam potřebuji dostat ruce ve švihu k míči.
Proč bych ti to měl vysvětlovat, ty to znáš - a ostatní určitě také.Mirku , prosím vysvětli co je to MOTAT KUŘECÍ KŘIDÉLKO, já to už tady a teď nebudu nic vysvětlovat, nemám za posledních x-let patřičné skóre.
Nemusíš se hned urážet, ale když tu občas šíříš bludy, tak se nediv, že ti někteří z nás nevěří... teď nebudu nic vysvětlovat, nemám za posledních x-let patřičné skóre.
Tohle bohužel není chickenwing, ale tzv flyingelbow... jen tak pro infoProč bych ti to měl vysvětlovat, ty to znáš - a ostatní určitě také.
Ale kdybys to náhodou nevěděl - tak pšššt - je to jen pro tebe
Pozn: zaměř se na ten obrázek vpravo
Zobrazit přílohu 11558
jo, to je na druhý straně druhá horní končetina. To znám důvěrně.Tohle bohužel není chickenwing, ale tzv flyingelbow... jen tak pro info
Na tuto necnost jsem užíval ručník, pod jednu/ druhou nebo obě paže a hrudník.Tohle bohužel není chickenwing, ale tzv flyingelbow... jen tak pro info
Vykašli se na krátké loby - to je jeden z nejtěžších úderů - ten čas radši věnuj čipům a pitchůmdnes jsem pokračovala na Čechii dvě hoďky v hledání švihu a mám pocit, že jsem o kousek postoupila...
nevím, jak ostatní začátečníci, ale já se v podstatě bojím "to" pustit (rrrroztočit), protože jsem zažila sekeru, jak ji ukazují na videu. To je pak vážně šlupka.
Takže jsem milimetrově opravovala všechno možné a najednou jsem poprvé prošla s holí obloukem dolů a netlačila hůl před sebou.
A rána byla vyšší a delší, a mnohem menší energií.
A teď se bojím, že zítra to už zase bude ztracené...
Pak jsem zkoušela bunker (mizérie) a krátké loby (no, čeká mě tam hodně! práce)
mám v tom názvosloví krátké hry trochu hokej...Vykašli se na krátké loby - to je jeden z nejtěžších úderů - ten čas radši věnuj čipům a pitchům