Hlavně si na trénink patování neberte kočku 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
hmmm, díky za tip
včerejší drill - jde na něm dobŕe sledovat, jak proběhl ůderZa tohle děkuji a docvaklo mi díky tomu několik detailů co jsem dělal i vysvětloval špatně nebo nepřesně, super!
Podobný drill používám před úderem, pokud se mi do nápřahu začne motat „kuřecí křidélko”. Lépe si pak uvědomím, kam potřebuji dostat ruce ve švihu k míči.Jednoduchý návod na trenink:
Mirku , prosím vysvětli co je to MOTAT KUŘECÍ KŘIDÉLKO, já to už tady a teď nebudu nic vysvětlovat, nemám za posledních x-let patřičné skóre.Podobný drill používám před úderem, pokud se mi do nápřahu začne motat „kuřecí křidélko”. Lépe si pak uvědomím, kam potřebuji dostat ruce ve švihu k míči.
Proč bych ti to měl vysvětlovat, ty to znáš - a ostatní určitě také.Mirku , prosím vysvětli co je to MOTAT KUŘECÍ KŘIDÉLKO, já to už tady a teď nebudu nic vysvětlovat, nemám za posledních x-let patřičné skóre.
Nemusíš se hned urážet, ale když tu občas šíříš bludy, tak se nediv, že ti někteří z nás nevěří... teď nebudu nic vysvětlovat, nemám za posledních x-let patřičné skóre.
Tohle bohužel není chickenwing, ale tzv flyingelbow... jen tak pro infoProč bych ti to měl vysvětlovat, ty to znáš - a ostatní určitě také.
Ale kdybys to náhodou nevěděl - tak pšššt - je to jen pro tebe
Pozn: zaměř se na ten obrázek vpravo
Zobrazit přílohu 11558
Tohle bohužel není chickenwing, ale tzv flyingelbow... jen tak pro info
Na tuto necnost jsem užíval ručník, pod jednu/ druhou nebo obě paže a hrudník.Tohle bohužel není chickenwing, ale tzv flyingelbow... jen tak pro info
Vykašli se na krátké loby - to je jeden z nejtěžších úderů - ten čas radši věnuj čipům a pitchůmdnes jsem pokračovala na Čechii dvě hoďky v hledání švihu a mám pocit, že jsem o kousek postoupila...
nevím, jak ostatní začátečníci, ale já se v podstatě bojím "to" pustit (rrrroztočit), protože jsem zažila sekeru, jak ji ukazují na videu. To je pak vážně šlupka.
Takže jsem milimetrově opravovala všechno možné a najednou jsem poprvé prošla s holí obloukem dolů a netlačila hůl před sebou.
A rána byla vyšší a delší, a mnohem menší energií.
A teď se bojím, že zítra to už zase bude ztracené...
Pak jsem zkoušela bunker (mizérie) a krátké loby (no, čeká mě tam hodně! práce)
mám v tom názvosloví krátké hry trochu hokej...Vykašli se na krátké loby - to je jeden z nejtěžších úderů - ten čas radši věnuj čipům a pitchům![]()