- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
v zivote je nekdy potreba si dat lajnu, nebo vic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
v zivote je nekdy potreba si dat lajnu, nebo vic
Zobrazit přílohu 11560
To, co hrál Fred je to o čem mluvím - jeden z nejtěžších úderů - s tím teď neztrácej čas.mám v tom názvosloví krátké hry trochu hokej...
trénuji chipy 7i jako je druhý způsob v tomhle videu
a krátké loby jako v tomhle videu (možná jsou to the Soft Pitche resp. Loby)
Jenže to by musel tu pátou lajnu hrát „bum bác rána míč leží” a to on neumíBlbě se to počítá. Ty nevíš, že vždypo čtyřech čárkách ta pátá to má škrtnout? Nj, abstinent se hned pozná
tohle bych ráda viděla, jak se vyrábív zivote je nekdy potreba si dat lajnu, nebo vic
Zobrazit přílohu 11560
tak to jsem popletla a dala špatné videoTo, co hrál Fred je to o čem mluvím - jeden z nejtěžších úderů - s tím teď neztrácej čas.
Zde vysvětlení chip vers. pitch
parádaAsi jsem se dnes dobře nasnídal. Celkem mi to lítalo.
Janov jamka č.1 PAR5 - 494m (norma).
Byl jsem druhou ranou za grýnem, bohužel jsem 2m pat do birdie těsně minul
Zobrazit přílohu 11562
Jednoduše, to si do ruky vezmeš železo a odpaluješ jeden míček za druhým, jen u toho nesmíš poslouchat Bohoušetohle bych ráda viděla, jak se vyrábí
já bych poslouchala i žabáka, kdyby mi to pěkně lítaloJednoduše, to si do ruky vezmeš železo a odpaluješ jeden míček za druhým, jen u toho nesmíš poslouchat Bohouše
Jak to říkal Lenin „trénovat, trénovat, trénovat”. Nebo že by mluvil o učení?já bych poslouchala i žabáka, kdyby mi to pěkně lítalo
no mě to neříkej, dnes na drivingu mě zahlédl trenér a starostlivě pokýval hlavou s tím, že se zase odpálím tak zítra půjdu na hřištěJak to říkal Lenin „trénovat, trénovat, trénovat”. Nebo že by mluvil o učení?
omlouvam se, Náčelníku, již jsem se poucilBlbě se to počítá. Ty nevíš, že vždypo čtyřech čárkách ta pátá to má škrtnout? Nj, abstinent se hned pozná
tedy to je vystajlovanej bag, Janeomlouvam se, Náčelníku, již jsem se poucil Zobrazit přílohu 11570
tak za tohle video fakt díky, že jsem ho nepřehlédlaTo, co hrál Fred je to o čem mluvím - jeden z nejtěžších úderů - s tím teď neztrácej čas.
Zde vysvětlení chip vers. pitch
„A komu tím jako jako prospěješ, co?”tohle je to video
ale ještě jsem to neviděla na vlastní !„A komu tím jako jako prospěješ, co?”
Takové barbarství - nejen díry do trávníků, ale navíc i grafitti. To je fakt neúcta k práci jiných. Proti tomu je nějaké to pohození oharku nic. A navíc - „pětikačka” je menší, tohle je nejmíň „pětistovka”.
Škoda, že se nedočkáme odborného komentáře Bohouše, už prý nám žádné rady ohledně čistého kontaktu s míčem dávat nebude
P.S. Už víš ja @JanKostalCZE sjíždí ty lajny?