Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jinak závidím ten vysoký strop.Už je to nějak dlouhý!!
Děti nějak zlobí, tak jsem jim zrušil pokoj.
Síti zatím věřím. Přijde mi kvalitní, ale driverem už jsem venku urval oko té vnitřní sítě.Jinak závidím ten vysoký strop.
Tak to je škoda. Něco podobného zkouším na půdě, ale vždy zavazí komín, trám nobo něco dalšího a tam kde je dostatečná výška i prostor, tak tam zase mám nepochozí izolaci . No prostě vše špatně.Síti zatím věřím. Přijde mi kvalitní, ale driverem už jsem venku urval oko té vnitřní sítě.
Stropy mám standard 2,5m. Na plný švih se tam nevejdu ani wedgí Vyzkoušeno, hned co jsme se nastěhovali, tak jsem vodrbal strop
Jedu jenom poloviční švih a na fotce mám dokonce 5i. Jel jsem jenom takový dril na čistý impakt.
Co to je za ten baráček vedle drivingu? To by mohl být celkem pěkný cíl mnoha míčkůVčera ve Vinoři jsem měla první trénink této sezóny. Po první víkendové hře v Hořehledech, kde jsem měla nové hole to bylo třeba. Jak se ta hůl vlastně drží? Jak se mám otáčet a trefit míček? To byla hlavní témata tréninku. Na drivinku nefoukalo, svítilo sluníčko a kolem to bylo krásně barevné a prostorné. A trenér mě chválil. Takže příjemně strávený čas. Zobrazit přílohu 35668
Takto to vypadá, že má driving maximálně 200 mCo to je za ten baráček vedle drivingu? To by mohl být celkem pěkný cíl mnoha míčků
Co to je za ten baráček vedle drivingu? To by mohl být celkem pěkný cíl mnoha míčků
Takto to vypadá, že má driving maximálně 200 m
chceš říct soudruhu kapitáne ... ? že na drivingu nemají ochranné sítě?Foto od @kristyna je na Vinoři z boku drivingu. Ten domek vlevo na fotce @kristyna u hromady míčku je začátek recepce, rohožky na odpal jsou za ním. Takže fotka je šířka drivingu. Délka drivingu je skorem nekonečná, mírně z kopce, takže na ego dobrý. Viz foto v příspěvku u Vinoře, kde jsem sběrného robůtka fotil kousek před rohožkama ve směru odpalů.
Zobrazit přílohu 35670
A ty potřebuješ delší?Takto to vypadá, že má driving maximálně 200 m
od letoška chodím pravidelně sokolíku tam to mám tak na střední železaA ty potřebuješ delší?
Vždyť na driving dle svých slov nechodíš
A těch 200metrů s nima házíš nebo hraješ??od letoška chodím pravidelně sokolíku tam to mám tak na střední železa
většinou je vezu v bagu holema ze zásady neházím, ty za nic nemůžouA těch 200metrů s nima házíš nebo hraješ??
Tomáši, přišlo mi to tam obrovské. Žádný dům mi nepřišel blízko.Co to je za ten baráček vedle drivingu? To by mohl být celkem pěkný cíl mnoha míčků