- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 13-17
Tak to bych se zítra možná mohl dostat pod 100 ran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to bych se zítra možná mohl dostat pod 100 ran
Nemohu jinak než pomyslně smeknout klobouček za předvedený výkon Michale @requo. Obejít Hořehledy s wedží 56 a patrem za 48 ran je dle mého názoru super. A to jsi si dokonce dovolil na osmičce zahrát par Sakra vždyť je to do kopceTak jsem si myslel, jak si užijí nové hole... No a musí si ještě počkat. Mám trochu bloklý krk, tak si to nechci to "poprvé" kazit, ale snad se to už po pěti dnech uvolňuje a tento týden na ně na drivingu dojde.
Včera jsem vezl @kristyna na 9j turnaj holek v Hoře. Se synem Honzíkem jsme šli jako taxikáři flajt hned po turnaji, protože jsem i čekal, že to bude čekačka, tak jsem si řekl, že 9 jamek odehraju 56 a putterem. No a ve výsledku to nebylo tak hrozný:
Zobrazit přílohu 44130
Co bych za to někdy dal. Bylo to docela pro mě poučné. Vzdálenosti cca 100 metrů v poli... trochu depresivní do kopce, ale i s kopce, kdy to díky trajektorii prostě fakt nikam neběží. Člověk kdyby si vzal třeba 8i s polovičním naprahem - byla by to menší "dřina". Ale zajímavý zážitek a každopádně jiná hra na stejném hřišti. Takže lehce potrenovano a nečekal jsem za turnajem na každou ránu tak dlouho (abych ji samozřejmě s dlouho holí po čekačce zkazil).
PS: z těch odpališť delších jamek je to divný pocit jít tam s wedge
Chystáš se prolomit single?Najel jsem na nový systém tréninku
Bez ženské jsem už dlouhoChystáš se prolomit single?
Dnes trenink na indooru. Na rozcvičení nastavena na drivingu vzdálenost 125m a čtvrtá rána přímo do jamky (hůl i8).
Tak není to poprvé takto na „drivingu", už jsem to tak trefil víckrátTakhle si to vyplácet na simu! na druhou stranu, to se počítá ještě do roku 24, takže nasr… budeš hned prvního nebo druhého, až to zopakuješ