Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Odznaky a ocenění TADY!

Přílohy

• 2017-05-08 11.20.59.webp
    2017-05-08 11.20.59.webp
    117,9 KB · Zobrazení: 272
:( a odznáček za TOP 10 nebude?

už. Přehlédl jsem.
Náhodou, osmé ze 17ti je supr, mnohem lepší, než většina ostatních, co se tu chlubí jen prvními místy... páč jindy totálně vybouchnou a styděj se. Moje teorie. :-D

Upraveno:
už. Přehlédl jsem.
Náhodou, osmé ze 17ti je supr, mnohem lepší, než většina ostatních, co se tu chlubí jen prvními místy... páč jindy totálně vybouchnou a styděj se. Moje teorie. :-D
Ty jsi takový hodný Náčelník :D

Není to tak. Bere se to od toho nejlepšího. Jsou turnaje, kde je masivnější účast a hodnota toho být první v desítce je jiná, než při malém turnaji. Stejně tak i pro hráče, kteří nevyhrávají... Takže, pokud vyhraješ, máš odsnak za Vítězství, pokud skončíš druhý, tak za TOP5, pokud 7, tak TOP10 , ale ne dohomady.

PGA tour to sice pocita jinak, ale budiz .... kazdopadne stejne prosim o TOP10
https://www.teetime.cz/TournResultCategory.aspx?IDTournCategory=274514220

Upraveno moderátorem:
Nový odznak 19.jamky - dřevěný: GOLF recept
Pro každého, kdo přispěje troškou do mlýna a podělí se o nějaké to své DOdělej DOma. :)

53_1494588139l.jpg

První získává @doktordee za recept na své energetické tyčinky do bagu!

Dikec, ale trochu predbiehas, od registracie mam prvy top5, resp. druhy, ak pocitam aj topGUN (1.) :)

Udělení je ok, ne? Nebo?

Udělení je ok, ne? Nebo?
Udelenie je fajn, ale odznak je za 5x top5, a ja mam zatial len 2x (tj. odznak za 1x top5) ... takze bud som tak uplne nepochopil pravidla, alebo vies vestit blizku buducnost (v tom pripade ale prosim radsej zmenit odznak 10xWinner :D)

Udelenie je fajn, ale odznak je za 5x top5, a ja mam zatial len 2x (tj. odznak za 1x top5) ... takze bud som tak uplne nepochopil pravidla, alebo vies vestit blizku buducnost (v tom pripade ale prosim radsej zmenit odznak 10xWinner :D)

Jasný, už chápu, moje chyba. Opraveno - poníženo na 1st TOP5. :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom