- Klub
- GC Grabštejn
- HI (HCP)
- 22
@Tomáš Kloud - trenér ti říkal, že při vypouštění jsi trochu zbrklý a ty s tím nic neuděláš...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluji a držím palce , ať je vše v pohodě.Bohužel musím přenechat místo .. jeden z posledních volných víkendů před manželčiným porodem :-/
Víš jak .. český golf potřebuje nadějné golfiskty a golfisty .. a jelikož mi nikdo děti nesvěří, tak si je musím pořizovat sám :-D :-D@Tomáš Kloud - trenér ti říkal, že při vypouštění jsi trochu zbrklý a ty s tím nic neuděláš...
Michale, prosím jen si u mě uprav dny. Prijedeme už ve čtvrtek. U Marky to máš OK. Díky.Díky za rychlé reakce.
Doplnil jsem na úvod přihlášené, viz: https://www.19jamka.cz/threads/requocup-2020-19-jamky-4-6-7-6-2020-telc.5107
Zatím to vypadá takto. Týmy jsou dle loňských účastí. Sepisuju zatím dny, @kristyna bude řešit ubytování a rozdělení do pokojů. Někde jsou preference jasné, jinde to pak Kristýna po domluvě s námi všemi seskládá.
- BlueSharks
- Red Dragons
- @Dana ČT - NE
- @doktordee ČT - NE (kapitán)
- @ver.svobo ČT - NE
- @JanKostalCZE ČT - NE
- @honza62 ČT - NE
- @macdav ČT - NE
- @Jerry ČT - NE
- @Vojtys_1 PÁ - NE
- @Paudr PÁ - NE
- others
Další přihlášené budu přidávat už postupně a po jednom, vždy potvrdím zde ve vlákně. Kdybych někoho přehlédl, citlivě do mě kopněte.
Koukám, že jsi přihlášený taky pá-ne, je na to času dost, ale napadlo mne - co bys řekl na spolujízdu?Se také hlásím B1
Ráda si zahraju Telč od čtvrtka do neděle
potvrzuji účast, bez ubytování a fee, v Telči jsem členem
To asi šlo.Koukám, že jsi přihlášený taky pá-ne, je na to času dost, ale napadlo mne - co bys řekl na spolujízdu?
Poslušně hlásím, že bych se rád zúčastnil a vedl Modrý tým. B1 - singl (nebo případně double, pokud by to nevycházelo).
Golfu zdar a našemu zvlášť.
Hlasim se PA-NE, jednoluzkovy pokoj
Asi takhle ... Je to sice golfistka ale s HI 54 ... Pokud by ti tedy chyběl kus, asi bude soutěžit ale upřednostlila by roli doprovodného hráče.Doplním 1 golfistku (pls. nějaké jméno, do tabulky). Dám jí na seznam čekatelů pro turnaj (ale volno bude). Bude golfistka chtít hrát turnaj nebo hrát s dalším ...eee ...ženským milovaným doprovodem mimo turnaj?
Nevedel jsem ze modra znemane vychod ale clovek se uci porad :-DDiky.
ze byl @ati v nultem rocniku v tymu cervenem (= ceskem, zapadnim), to byl uplnej a zasadni omyl. Vzdyt nikdo neni vic z vychodu nez on. Stejne jako je malokdo vic ze zapadu nez @JanKostalCZE . Ale clovek nikdy nemuze vedet, kdo bude jakou barvu v jakem obdobi preferovat ...
Samozrejme souhlasim a plne podporuju, ze musime po uzavreni soupisky ucastniku vyvazit tymy vykonnostne a popripade i genderove.
Jedina situace, kdy bych se ja osobne branil, by byla snaha me preradit do cerveneho tymu za ucelem posileni cervenacku. To by fakt asi neslo.
Ale jinak se nam to hezky plni, zrejme dobrej oddil...
Sportu zdar.
To každopádně, přihlaš se!Modrá je dobrá...
dotázek: co je to za status "doprovodný hráč" (DH)Asi takhle ... Je to sice golfistka ale s HI 54 ... Pokud by ti tedy chyběl kus, asi bude soutěžit ale upřednostlila by roli doprovodného hráče.