Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj @requo a @kristyna , rád bych přihlásil @Míša a @Šnek na Requo Cup, ale vidím, že už je asi pozdě?
Pokud by to možné ještě dořešit, tak se hlásíme mezi neturnajové účastníky a bydlení prosíme na čtyřlůžkovém pokoji s @DzejBee a Daniela
S Jirkou a Danielou jsem to probral, souhlasí s tím, tak záleží, jestli se ještě někam vejdeme
Díky
aha, proto jsem poslední....Evidentně je to řazený podle HCP. Z toho je jasně vidět, že akce získává na vážnosti a úroveň stoupá . Vloni jsem se svým HCP byl druhý nebo třetí v pořadí.
počkej, až se to přepočte HI....Evidentně je to řazený podle HCP. Z toho je jasně vidět, že akce získává na vážnosti a úroveň stoupá . Vloni jsem se svým HCP byl druhý nebo třetí v pořadí.
Ještě klesnu, ale to mi vyhovuje. Rád útočím ze zadních pozic ...počkej, až se to přepočte HI....
No a není to jedno? Stejně půjdeme zase proti soběpočkej, až se to přepočte HI....
Už se na tebe těším, nebojNo a není to jedno? Stejně půjdeme zase proti sobě
Počkat! To má být jako představení?Ahoj všichni! Díky za přijetí? Už se těším!
Golfu a podobným akcím zdar!
pošlu v SZ. Já je tu normálně vidím. ještě někomu se nezobrazují?Pomóóóóc, mě se nezobrazujou ty obrázky ....