Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jsou třeba manželky, které také hrají, ale nehrajou na Requo cupu turnaj, ale jdou si samy. Hrají mimo turnaj. Můžeš jet taky a zahrát si i když nepůjdeš turnaje.dotázek: co je to za status "doprovodný hráč" (DH)
se svými 54 mě ani nenapadlo se hlásit (chystám se na středy v Hodkovičkách) ale bude to super akce
DH může na hřiště s nějakým flightem?
děkuji R
Jak pro kohoModrá je dobrá...
Hlásím se do svého loňského týmu ČERVENÝCH. Účast pátek-neděle.
Jsem moc rád parťákuHlásím se do svého loňského týmu ČERVENÝCH. Účast pátek-neděle.
Takže náhradník do modrého týmu čt-ne...Na tuto konkrétní akci jsou do 16.1. místa blokována pro účastníky předchozích ročníků (případně jejich doprovod), kapacita hotelu je bohužel omezená. Přednostně pak i hráče turnaje. Takže příští týden ke konci sečtem, kdo jede a volná místa budou nabídnuta dalším. Dám tady vědět. Jinak, samozřejme, tě rádi uvidíme i jako neturnajového hráče. @kristyna, @Marky137, @MartinaX jsou na tom s HI obdobně, jako ty a hrají po nás. Blbý teda je, že jim to leckdy jde lépe, než nám.
Platí obdobně odpověď viz výše pro @NaBednu. Pokud nebudou plné kapacity týmů a ubytování, není problém. Aktuálně mají do 16.1. přednost účastníci předchozích ročníků. Následně pak vyhlásím počet volných míst. PRO s námi hrál v roce 2017, jeho HCP pro potřeby turnaje byl/je 0. Preference k týmu je orientační, i když se k ní přihlíží. Týmy jsou pak po domluvě s kapitány seskládávány tak, aby byly pokud možno vyrovnané a docházelo k co nejmenšímu počtu "ran k dobru".
---
Pro oba tedy: po 16.1. jakmile vyhlásím volná místa (pravděpodobně v pondělí 20.1.), tak bude otevřeno a pak je určitě možné se přihlásit.
Letos jim to natřem!Jsem moc rád parťáku
Konečně mám všechny potřebné informace, abych mohl uklidnit svého kapitána @PFP i organizační výbor @kristyna, @requo, že jsem připraven bojovat o své čtvrté vítězství a zapsat se opět nesmazatelným písmem na velký pohár šampionů
Tentokrát nepřijedu sám, protože bych mezi nás rád přivedl kamarádku Danielu, která hraje golf (HCP 17), ale našeho utkání se nezúčastní.
Prosím o variantu 2x A1 (dvoulůžko).
Čau, jdeme s bráchou oba dva, už se těšíme.
B1) PÁ - NE.
Mně Martino chrápání nevadí. Když spím, tak spím.Hoďte mne na pokoj ke komu chcete, já se sžiju s ledaským, ale musí bejt hluchej jak poleno, neb manžel si často stěžuje, že chrápu , moje občas spolunocující kolegyně takticky říkají "Marti, v noci sis trošku chrupla" - jsou velmi taktní a jsou to prostě kamarádky Tak to zde dávám na vědomost, aby pak nedošlo k nějakým reklamacím.
neboj, vsechny pokoje maj 3 cisla nebo pismenoJa klidne na 4luzak, ale prosim ne pokoj c 5
Nebo 3 písmena, a to PĚT.neboj, vsechny pokoje maj 3 cisla nebo pismeno