Koukám Texas víkend se vším všudy! Takže bude v sobotu v večeři Texas chilli?
Btw nice touch s tema detailama u poker obrazku!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Koukám Texas víkend se vším všudy! Takže bude v sobotu v večeři Texas chilli?
Tak mezi Budějkama a Hořehledama je Hluboká a Písek (na Hlubokou ale hodně míčků sebou ).....A nebo cuknout opačným směrem do Č.Krumlova.....Prosím o radu, tip... Musím něco ve čtvrtek do oběda zařídit v Českých Budějovicích, pak pojedu už do Hořehled. Cestou bych se chtěla stavit někde na golfu. Nějaké tipy? Mnich ne, tam je turnaj. Hořehledy taky ne, ty si užiju dost.
Jak píše @ligi, ale dá se ještě jet kousek dál od spojnice české Budějovice - Hořehledy a je tam Bechyně a Čertovo břemeno.Prosím o radu, tip... Musím něco ve čtvrtek do oběda zařídit v Českých Budějovicích, pak pojedu už do Hořehled. Cestou bych se chtěla stavit někde na golfu. Nějaké tipy? Mnich ne, tam je turnaj. Hořehledy taky ne, ty si užiju dost.
Šlo o Hlubokou, ne o Hořehledy. Tam máme v pátek v 11.30 flajt už plný.v pátek odpoledne jedině. Je to potom výhoda projit si hřiště. jinak v pátek v kolik hodin?
obětuje se ke mně někdo na texas? asi moc platná nebuduDámy a pánové, připomínám:
sobota 19.9. od cca 10:00: TEXAS dvojic na 18 (2*9) jamek:
Zahájení turnaje: 9:40 u recepce
- odpaliště: ženy a děti do 12 let včetně červené, muži žluté
- vyrovnání: Odečet od zahraných ran 1/4 průměru hracích HI dvojice. Hráčům s HI 36,1 a výše se využije pro výpočet jejich hracího HI hodnota 36.
- ceny: vyhlášení prvních tří dvojic - pohárky, drobné ceny plus stůl cen: Tzn. prosím všechny účastníky, aby přinesli (stejně jako předchozí ročníky) cenu, kterou místo startovného vloží do jednoho z košíku připraveného pro vítěze. Preferovány ceny poživatelné a nebo nevyužité golfové!
- flajty z účastníků dáme dohromady na místě v pátek večer, vyhlášení proběhne hned po turnaji.
Zároveň prosím - pokud někdo má zájem o účast a není ubytovaný, dejte sem vědět a přihlašte se TADY na Jamce (jestli sám nebo někdo s vámi), abychom s vámi počítali. Cena pro neubytované je 650 Kč/os. Napište nick + číslo čgf.
obětuje se ke mně někdo na texas? asi moc platná nebudu
Tam na nezkušeného nenarazíš ... třeba zkušenejch alkoholiků tam bude hned několik.Já bych uvítal také nějakého zkušeného parťáka, ještě jsem tento formát hry nehrál, potřebuji zasvětit
Dámy a pánové, připomínám:
sobota 19.9. od cca 10:00: TEXAS dvojic na 18 (2*9) jamek:
Zahájení turnaje: 9:40 u recepce
- odpaliště: ženy a děti do 12 let včetně červené, muži žluté
- vyrovnání: Odečet od zahraných ran 1/4 průměru hracích HI dvojice. Hráčům s HI 36,1 a výše se využije pro výpočet jejich hracího HI hodnota 36.
- ceny: vyhlášení prvních tří dvojic - pohárky, drobné ceny plus stůl cen: Tzn. prosím všechny účastníky, aby přinesli (stejně jako předchozí ročníky) cenu, kterou místo startovného vloží do jednoho z košíku připraveného pro vítěze. Preferovány ceny poživatelné a nebo nevyužité golfové!
- flajty z účastníků dáme dohromady na místě v pátek večer, vyhlášení proběhne hned po turnaji.
Zároveň prosím - pokud někdo má zájem o účast a není ubytovaný, dejte sem vědět a přihlašte se TADY na Jamce (jestli sám nebo někdo s vámi), abychom s vámi počítali. Cena pro neubytované je 650 Kč/os. Napište nick + číslo čgf.
tě beru za slovoJa s tebou klido budu hrat
fíhá, jsem měl za to, že sis mne rezervovala... a Teď se dozvím, že mi dáváš košem.tě beru za slovo
Já teda myslel zkušeného ve formátu hry, na alkohol či umění golfu jsme ani nepomyslelTam na nezkušeného nenarazíš ... třeba zkušenejch alkoholiků tam bude hned několik.