Kdy? víkend 20. - 22.9.2019
Kam? PilsnerGolf Resort Hořehledy (http://www.golf-horehledy.cz/)
Co tam?
- hra a setkání s dalšími golfisty z 19.jamky
- v sobotu turnájek 19.jamky
- relax
- neomezené fee pá - ne
- 80 míčků (4 žetony) na driving
- turnaj na 2x9 jamek v sobotu + sváča (voda, suška, ovoce)
- ubytování pá - ne ve dvoulůžkovém pokoji (2 noci)
- večeře v sobotu formou společného rautu
- snídaně v sobotu a neděli formou švédského stolu
- neomezené fee so - ne
- 80 míčků (4 žetony) na driving
- ubytování so - ne ve dvoulůžkovém pokoji (1 noc)
- večeře v sobotu formou společného rautu
- snídaně v neděli formou švédského stolu
Společné body:
- cena za pobyt je stejná pro všechny - jak pro golfistu/negolfistu, tak i pro děti nad 3 roky (nečleny Hořehled)
- TURNAJ V SO 21.9.2019 (2x9 jamek - TEXAS) - od 10:00 start předpokládáme postupný, pro ubytované v rámci pobytu, kolemjdoucí (kamarádi - nečleni z Hořehled) za 650 Kč,
- TURNAJ V NE 22.9.2019 (1x9 jamek - na rány STB - brutto+netto) - od 10:00 start předpokládáme postupný (pro zájemce)
- v případě, že jste členem Hořehled a jste z Jamky - kontaktujte pro více info k Vaší ceně individuálně @mkopcak pomocí soukromé zprávy (zaslat mail, mobil a členské číslo),
- obědy a páteční večeře každý individuálně v restauraci z denní nabídky a jídeláku (jak kdo a hlavně KDY chce)
- info o hře a turnaji plus rezervace teetime atp později, plánovaný je klasický společenský turnaj...
- přihlásit se je třeba tady do vlákna do konce června + účast na turnaji a preferovaný formát (Klasický STB nebo TEXAS nebo Je mi to jedno)
Něčemu nerozumím, mám otázky? Pište do tohoto vlákna, případně mi pošlete zprávu!
Kde se přihlásit? Tady nebo mi napište zprávu! A napište variantu (od pátku, od soboty, jen turnaj).
---
Přihlášení členové 19jamky (mají zájem):
Pá - Ne:
- @requo + @kristyna
- @Dana + @Dasa
- @mirous007 + 1 negolfista
- @HonzaS + @MartinaX
- @macdav
- @Marklar + @Marky137
- @Tomáš Kloud + 1 + 1x + haf
- @doktordee + @ver.svobo
- @honza62 + honza
- @Paudr
- @Vojtys_1
- @DzejBee +@Pitching (+ @Jerry )
- @RobertSlajs + 1
- So - Ne:
- @Jerry
TEXAS DVOJIC v SOBOTU 21.9.2019
---------------------------------------------------
- pravidla texasu pro náš turnaj:
- odpaliště: ženy a děti do 12 let včetně červené, muži žluté
- výpočet: pro výpočet se sčítá aktuální hrací HCP obou hráčů a následně se vydělí 2/3, zaokrouhlí směrem dolů. Tento výsledek se odečítá od zahraného celkového počtu ran. Hráčům s HCP 37 a výše se využije pro výpočet jejich hracího HCP hodnota 36.
Prosím všechny zúčastněné, aby mi nahlásili sem do vlákna dvojice, kdo s kým půjde.
Původní zájemci o turnaj v sobotu:
@requo, @kristyna, @Dana, @Jerry, @mirous007, @HonzaS, @MartinaX, @macdav, @Marklar, @doktordee, @ver.svobo, @honza62 + honza, @Paudr, @Vojtys_1, @DzejBee @Dasa, @Pitching, @Tomáš Kloud, @RobertSlajs
Nahlášené dvojice:
- @requo + @kristyna
- @RobertSlajs + @Vojtys_1
- @mkopcak + @Tomáš Kloud
- @macdav + @Dana
- @Marklar + @Marky137
- @HonzaS + @MartinaX
- @Jerry + @Pitching
- @doktordee + @ver.svobo
- @honza62 + honza
- @DzejBee + @JirMar
- @PFP + @Paudr