Michale? pá-ne
Jednoluzak nebo se chces s nekym tulit, pripadne jen poplatek za pripojeni k elektrine na parkovisti, kde budes zase kempovat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Michale? pá-ne
Michale? pá-ne
Sice toho budu litovat :-D .. Rád bych přihlásil sebe + svou drahou polovičku + 1,5roční slečnu + jestli můžu tak moje zlatíčko hafana ;-)Upřesňuji, na víkend je poslední volný pokoj o max kapacitě 4 lůžka.
Sice toho budu litovat :-D .. Rád bych přihlásil sebe + svou drahou polovičku + 1,5roční slečnu + jestli můžu tak moje zlatíčko hafana ;-)
Turnaj je mi celkem jedno, ale budu ho hrát jen já.
Máš nějaký tip na dětské hřiště, nebo bunker plný písku poblíž klubovny? :-D
Takže zase akce bez tebekrásných 24 lidí
Takže zase akce bez tebe
To znamená, že bych neměl přijet sám, ale zároveň bychom neměli přijet třiNoční přesuny už máme nacvičené, tak nás snad nic nepřekvapí. A počujtě @RobertSlajs čo si predstavujetě pod takým slovom +1?
Kdepak ... tady na pitomce nenarazíš ...To znamená, že bych neměl přijet sám, ale zároveň bychom neměli přijet tři
Já myslím, že vím přesně, co Honzu zajímaloHonzu ale spíš asi zajímalo kde (nebo možná s kým) bude spát "+1"
Asi myslí pytel s holemaHonzu ale spíš asi zajímalo kde (nebo možná s kým) bude spát "+1"
Tomu se nelze bránitNeee pětku neeee
Já prý spinkám sám, ale přišla mi sms kolik mám zaplatit, tak zase asi v tom autě. Přesto, když vzpomínám kolik jsem platil loni za bydlení v KÁŘE, tak mi tam vlastně žádný rozdíl nevzniká