Michale? pá-ne
Jednoluzak nebo se chces s nekym tulit, pripadne jen poplatek za pripojeni k elektrine na parkovisti, kde budes zase kempovat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Michale? pá-ne
Sice toho budu litovat :-D .. Rád bych přihlásil sebe + svou drahou polovičku + 1,5roční slečnu + jestli můžu tak moje zlatíčko hafana ;-)Upřesňuji, na víkend je poslední volný pokoj o max kapacitě 4 lůžka.
Sice toho budu litovat :-D .. Rád bych přihlásil sebe + svou drahou polovičku + 1,5roční slečnu + jestli můžu tak moje zlatíčko hafana ;-)
Turnaj je mi celkem jedno, ale budu ho hrát jen já.
Máš nějaký tip na dětské hřiště, nebo bunker plný písku poblíž klubovny? :-D
Takže zase akce bez tebe![]()
![]()
To znamená, že bych neměl přijet sám, ale zároveň bychom neměli přijet třiNoční přesuny už máme nacvičené, tak nás snad nic nepřekvapí. A počujtě @RobertSlajs čo si predstavujetě pod takým slovom +1?
Kdepak ... tady na pitomce nenarazíš ...To znamená, že bych neměl přijet sám, ale zároveň bychom neměli přijet tři![]()
Já myslím, že vím přesně, co Honzu zajímaloHonzu ale spíš asi zajímalo kde (nebo možná s kým) bude spát "+1"![]()
Asi myslí pytel s holemaHonzu ale spíš asi zajímalo kde (nebo možná s kým) bude spát "+1"![]()
Já prý spinkám sám, ale přišla mi sms kolik mám zaplatit, tak zase asi v tom autě.