Včera po třítýdenní dovolené - stihl jsem na jamce sledovat pouze velmi výživné téma Drivingové míče
- jsem dal MB - hřiště opravdu v super stavu, řekl bych, že někde trochu zúžili FW (nebo že bych byl stále marnej na driveru?), rafy vyšší než je v MB zvykem, na trojce jsem to krásně šlajznul mezi bunker a stromy a nenašel jsem, tam to znám a většinou míč najdu
když člověk trefí FW, tak tvrdost FW pracuje a přídává to metry, jinak ale raf okamžitě sežere...greeny pěkné, někde už fleky, ale velmi dobře jedou...31°C takže jsem se dost zpotil...tři týdny bez golfu, nic jsem nečekal, první devítka za 46, neku***voval jsem a ještě jsem se pochválil, že je to vlastně dobrý a druhá devítka za 41 i s vodou na 18tce - takže kromě té vody spokojenost (vylovil jsem dva míčky, takže jsme si s hřištěm kvit - snad si tedy ty míčky někdo neodložil do vody, že je potom dohraje a já jsem se nedopustil nějakého trestného činu
)
PS: hlasím, že na drivingu byl bag, vozík a 21 míčků - hráč byl v krytém drivingu a telefonoval, takže jsem si musel za 50 Kč koupit svoje - jo a 5 jsem jich tam nechal, ale úplně bez označení!!!