Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2021) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
16.8.2021 • 9j. Černý Most - BB: 51 ran (by mGolf)

Já hrál na sunsetu blbě. Ale mám hezkou fotku z Černého Mostu - takovou kýčovitě reklamní :) a hurá zase na týden do lesů na dětský tábor. AHOJ V SOBOTU V ČESKÉ LÍPĚ!

CD314797-8989-4AB3-ABEB-0DA680E0871E.jpeg

PS: Pomalý grýny byly! :-D tím to bude! Samé bogey, jeden double a jeden škrt. Fuj já!

Upraveno:
Já hrál taky blbě, nejvíc mě mrzí příhra třetí ranou na 4. grýn, který přeletěl a míč jsme nenašli. Viděl jsem jak dopadá na grýn a odskakuje a je v p...
předtím na trojce druhá rána krásná dlouhá a zatočilo to (fouklo) a skončilo v autu..
A ještě k tomu ty otravný mušky.
Ale byli jsme na stejným hřišti :)
IMG_20210816_200705[1].webp

Dnes Harrachov a Semily s @honza62. Obě hřiště jsem hrál poprvé, na obou jsem udělal pár pitomostí (třeba nedal několik krátkých patů do birdie nebo paru), přesto jsem zahrál Harrachov +10, Semily +9 (za devítku), takže pro mě dobrý. Žádný míč jsem neztratil, na každém hřišti jeden našel. Navíc jsme nepromokli, nezmrzli a moc si to užili. Díky parťákovi za společnost.

Upraveno:
Dnes Harrachov a Semily s @honza62. Obě hřiště jsem hrál poprvé, na obou jsem udělal pár pitomostí (třeba nedal několik krátkých patů do birdie nebo paru), přesto jsem zahrál Harrachov +10, Semily +9 (za devítku), takže pro mě dobrý. Žádný míč jsem neztratil, na každém hřišti jeden našel. Navíc jsme nepromokli, nezmrzli a moc si to užili. Díky parťákovi za společnost.

Jj, parádní to bylo. Harrachov překvapil a pěkně mi nakopal zadnici, ale pěkně bylo. Semily? Paráda, teda až na místy rozježděné ferveje od ČEZ, dávají nové sloupy. Trochu se pochlubím,hrál jsem asi životní golf, +5 na devítku s bertíkem na osmičce, tedy z té vyhlídky

IMG_20210817_132949.webp

Upraveno moderátorem:
Dnes oper NÖ seniortour na Enzesfeldu. To trapne cislo co jsem uhral radeji ani nenapisu.
Dnes mne znicily greeny. Rychlost s porovnanim s Diamondem asi tak cislo 2 a po vcerejsim lijaku velmi mekke. I chip na green z 60m zastavil na 10cm. Na 4 paru krasne prihra 3 ranou do metra od vlajky a potreboval jsem 3 putty …. to byla deprese

tak alespon par fotek
571C8146-EF22-47D0-AD3B-0ABB71E6FE8A.webp

D4764525-7AF4-4623-B656-4B4A0E911A1E.webp

092A19C9-47DF-498A-BB8B-5556226F56D9.webp

Dnes seniorka v Benátkách za 80 ran se 3 trojpaty, jednou vodou a jedním ztraceným míčem (nakonec jsem zachránil bogie 🤭).
Ale nejvíc mrzel trojpat na 17., kde jsem byl druhou na grýnu - no PAR skóre nekazí 🙈

C851FDDF-6F62-4BD9-B681-FF767BC458A0.webp

Dnes jsem vyrazil na https://www.gcschoenborn.com/ v ramci vyuziti hry z The Leading Golf Courses karty. Dnesni hra byla podstatne lepsi nez vcera 3 pary, jeden skrt a zbytek plus 1 a 2. Greeny byly hrozne, propichane, nastesti pisek uz byl skoro fuc. Hriste dost mekke po vydatnych destech, fairwaje v super stavu, rafy prijemne, pisek hrozny. Umisteni hriste je dost tragicke vedle cesty na Prahu, cili prvni devitku slysite velky hluk z cesty.
BF0BB0FF-1D32-4448-B209-AE3E806479AA.webp

ED800884-C0C9-4689-8A18-B9CCC01CDE93.webp

Potesi kdyz takto lezi micek :)
Zkusil jsem postoj zady k jamce a ranu pravou rukou s hlavou hole otocenou k noze a podarilo se dostat micek na green.
Uvazoval jsem o zmene clubu ale po dnesku zustanu verny

Včera po práci Y, šli jsme po turnaji, probíhalo sekání hřiště a řezání greenů - hřiště absolutní špička, FW celistvé, bez kazů, rafy posekali na velmi přijatelný stav, dalo se hrát bez větších problémů, což na Y úplně nebývá, pouze greeny byly nařezané, ale chápu, že se prostě údržba dělat musí, byly pomalé a občas skákaly...falešná forma po třítýdenní pauze se mě drží, na jedničce birdie, to jsem si hned říkal, že budu rád pod sto...první devítka +3, pak jsem si to druhé pivo u stánku neměl dávat :) druhá devítka za 44, to už není super, ale v součtu paráda...hlavně ale FW hits 86%, nevím, co se to stalo (že by reakce na obsazení Kábulu Talibanem?) lítalo mi to rovně, vysoko a daleko, dal jsem jen jeden svůj lehký "banán", žádný zkažený drive - po drivu jsem ležel na vždy tak o jednu, dvě hole blíž, měl jsem asi 7 šancí na birdie, dal jsem jen jedno, ale mohu se vymluvit na prořezané greeny ;) končili jsem již za výrazného šera, ale kámoši na 18tce rozhodovali posledním patem, kdo bude platit pití...Y doporučuji, i na Y je to nadstanradní stav (až tedy nebudou prořízlé greeny)
2021 - 08 - Y.webp

Tak já za poslední čtyři dny:
Mnich......hra průměr (34 Stb), docela mi sedly zdejší 5-ti pary, kterých je zde 5 (v součtu za +4), ale pár průšvihů na ostatních jamkach bohužel bylo.
Austerlitz.....začátek v poho....ale od 2.rány na 4-ce až po kompletní 10-ku krize, jakou jsem ještě nezažil, raději nevzpomínat. No a pak z ničeho nic od 11-ky až do konce zase normální golf.....ta hra fakt nemá logiku😀.......A 26 Stb☹
Skalica.....asi zatím moje ....relativně...nejlepší hra ( sice jen jeden par, ale jinak vyrovnanost bez průšvihu), ale Stb. nevím, neb jsem tu tabulku nikde nenašel.

No a zitra zlatý hřeb Penati........trénink na Českou Lípu😁

Skalica.....asi zatím moje ....relativně...nejlepší hra ( sice jen jeden par, ale jinak vyrovnanost bez průšvihu), ale Stb. nevím, neb jsem tu tabulku nikde nenašel.

Aby sis mohl spočítat STB na Skalici, tak zde hrací HI 😉

Dnes jsem si byl zahrát, ale drobné omezení bylo na prvním klubu ukazováku levé ruky , musel být zatejpovaný . Bylo to omezení , ale jelikož hraji bez rukavic tak se dalo hrát. Tak jsem si říkal jak by to asi bylo s rukavicemi , leda tak o dvě čísla větší. Největší omezení bylo s dlouhými železy.
Nejvíce mne potěšil nález míčku na prozatímní vodě na jamce 4 , hned jsem si říkal komu asi patří, kdo tady byl a ani se nepřiznal , je dost možné že patří někomu, kdo rád používá emoji.
36F0F591-7781-434C-A845-6A1C8A7D3DF6.webp

Tak dnes na závěr mého jihomoravsko/slovenského tripu očekávané Penati......no paráda naprostá (viz hodnocení):up:. Hrál jsem Legend (jinak obě hřiště plná k prasknutí), měl jsem kliku, že jsem měl ve flightu moc fajn místní manželskou dvojici, takže radili co, jak, kam....apod. Na 6-ce se k nám ještě přidal nějaký - taky sympatický - angličan, takže krom svého průměrného golfu jsem si trochu v praxi procvičil i svoji neméně průměrnou (no spíš hodně podprůměrnou) znalost AJ:D
A moje hra? První devítka docela šla (50/19 Stb.), na druhé bohužel přišly dva dvouciferné prů..ry, z toho jeden i na tom místním proslulém 6-ti paru (mimochodem jen tak pro zajímavost je ze žlutejch jen o 18 m delší, než ten nejdelší 5-ti par v ČR u nás v Bolce), kde jsem natočil "11°Svijany":D:down:.....Takže nakonec na rány slabota (107), na body průměr (35 Stb.)..........ale tři pary byly a závěr korunovala nádherná rána z roughu na ostrovní green před zcela zaplněnou terasou:)..... Stálo to každopádně za to a určitě si tam někdy chci zahrát i tu druhou 18-ku Heritage.

… jen tak pro zajímavost je ze žlutejch jen o 18 m delší, než ten nejdelší 5-ti par v ČR u nás v Bolce), kde jsem natočil "11°Svijany":D:down:...
Tak zrovna 15. v Bolce „straší” vlastně jen svou délkou. Problém je, že prakticky KAŽDÝ ji chce hrát jako normovaný PAR5 i když na to nemá výkonnost. Ale pokud se zamyslíš a zkusíš to zahrát na svůj osobní herní PAR, zjistíš, že to zase takový strašák není. Např. už HI 16,1 tam má ze žlutých 2 rány „k dobru”, takže mu stačí na osobní GIR 5 úderů, což představuje např. 5 úderů po 120m 😉
Jenže - každý vytáhne driver s pocitem, jak dlouhá ta jamka je a narve to někam do 💩. Pak přijdou na řadu „hrdinské” záchranné rány a double-digit result je na světě 🤭

Jinak Penati (Legend i Heritage) mám na simulátoru, a jsou to hezká (a těžká) hřiště i tam 😉

21.8.2021 • Česká Lípa: 98 ran (by mGolf)

Moje 60. letošní hra. Když se na to číslo koukám - můžu být s tímto krásným koníčkem letos spokojený, co víc si přát, že. Co na tom, že zahrada na chatě připomíná prales a tak. Sice většinou jen devítky, ale nevadí... Mám radost, že jsem dneska v České Lípe úplně nepropadl. Chtěl jsem sice pod 95, ale je konci už došla koncentrace... Nevadí, i tak na sebe - 37 stb. Ve flajtu byla velká pohoda. Gratulace @Jirka 4 k vítězství v kategorii - Jirko, hrál si moc pěkný, klidný golf. Super! @Docktor se s hřištěm popral statečně a náš Lukáš... Ten hrál prostě na pohodu, vysmátej jak lečo. :-D hlavně díky němu byla zábava. Super.

Škoda, že mi to nepadalo trochu víc, bylo to z mé strany takové nemastné, neslané. Tak příště. Byl to nádherný den na golfu.

592A41C9-A3A2-48EB-B085-B07FBDD54CE7.jpeg

Díky, Česká Lípo!

PS: Jedna Lukášovka jako obětavý taťka :) Ten s tím kočárkem. :p

78DB483B-65C9-4EC2-AB18-206F229C32B2.jpeg

Upraveno:
Tak pridam i svou hru z dnesni Lipy, hriste ve skvele kondici, rafy vysekane, ale i tak jsem tam nenasel micek a to jsem si na ctyrce rikal, jak jsem to krasne pres hrb poslal na fervej. Druha devitka byla za +5 první bohuzel tragicka. Nakonec zlepseni a 42stb.
Myslim, ze pohodovy flight s @Sauron a @Marcela ;)

diky za hru a za organizaci nacelnikovi @requo a @Marklar
IMG_20210821_104313.jpg

Upraveno:
a náš Lukáš... Ten hrál prostě na pohodu, vysmátej jak lečo. :-D hlavně díky němu byla zábava. Super.
Kdyz si nemohl zhorsit handicap, proc by nebyl vysmatej :)

noooo, komentovat budu asi jen druhou devítku :-), na první ještě evidentně nestihla působit předstartovní medicína :-) poté 43 ran, 20 stb a spokojenost do klubovny. Tak to bylo něco k té hře, když se to vlákno tak jmenuje :devil:

a jinak díky, že jste se přijeli podívat a zahrát si s námi. Bylo to dle očekávání super a proto si pišme do kalendářů ..... 3.9.2022 si dáme v České Lípě repete .... protože se nám tam líbí a hezky se o nás starají ⛳

Dneska devítka na Oaks. Skóre +6 rozhodně není špatný, ale vzhledem ke dvěma birdíkům (na jedničce a šestce) to mohlo být ještě lepší. Ale určitě spokojenost. Hřiště prostě skvělý, netřeba asi víc komentovat. Je radost patovat na bezchybných greenech. Děsím se toho, že to jednou zavřou pro veřejnost :) Stojí to sice dost peněz, ale jednou za čas je to balzám na golfovou duši.

IMG_8749.webp

IMG_8758.webp

IMG_8760.webp

IMG_8761.webp

Tak po včerejším výkonu dnes Kácov - River a Forrest.

Oboje jsem hrál poprvé. Začínali jsme hned ráno před turnajem. Bylo sluníčko, vlhko - taková prádelna. Ale už jsem byl docela utahanej, ale buggy volnou neměli. No nic, hezký pěšky.

Začal jsem krasně parem, potom zahozená jamka a potom zase PAR, bogye..... A potom se začala dostavovat únava - čtvrtý hřiště během 5 dní.

No river jsem uhrál ještě docela slušně, ale Forrest - to je kopec!!!! Do toho začalo pršet.

Aspoň fotky ukážu.
E564972B-D030-4B42-93D9-5645FB0D146F.webp
A8EF0066-A562-46A1-B1A7-8F76A6138AC1.webp
734CF552-C91A-4F93-8382-E0E705DB9F6D.webp

Na poslední jamce jsem byl rád, že už vidím stůl, kde si sednu a dám si pivo a oběd.

31B2DC69-B053-4562-978F-244F6780140D.webp

Jinak hřiště super, osobně se mi více líbil Forrest, příště musím zkusit kombinaci Forrest a Meadows.

A vzít si buggy.

Restaurace taky dobrý - Plzeň, místní Hubertus a Birrel točené.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom