Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2021) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Tak pridam i svou hru z dnesni Lipy, hriste ve skvele kondici, rafy vysekane, ale i tak jsem tam nenasel micek a to jsem si na ctyrce rikal, jak jsem to krasne pres hrb poslal na fervej. Druha devitka byla za +5 první bohuzel tragicka. Nakonec zlepseni a 42stb.
Myslim, ze pohodovy flight s @Sauron a @Marcela ;)

diky za hru a za organizaci nacelnikovi @requo a @Marklar
Zobrazit přílohu 26411
Koukám, že na té fotce mám driver zavřenej jako Dustin Johnson a vanu Johna Dalyho. Tím bohužel veškerá podobnost končí, i když tenhle drive patřil k povedeným. Bylo milé vidět osobně pár lidí zde z jamky.
Hrál jsem jako obvykle, tedy jako maniodepresivní magor, který nesmyslně zahodí pár jamek, aby se vydrápal zpět sérií parů, a pak to poslal na Macháčkův palouk 4 triply na závěr. 34 bodů.
Bylo krásné počasí, @Marcela vtipkovala jako Rigoletto, @macdav taky ze své zádumčivé tváře fanouška Talibanu pouštěl dobré glosy, a u čtvrtýho ve flightu očekávám brzkou registraci zde na fóru.:devil:

Tak s odstupem taky doplním prožitek z Lípy. Začal jsem pozvolna ( nic moc), ale na 3. jamce birdie bylo velmi pozitivní pro můj HCP. Ostatní už se zas tolik nedařilo. Mrzí mě dva míčky, které bych čekal, že najdeme, ale nezdařilo se. Jinak jsem si to stejně užil. Byla sranda,takže díky za hru kluci @requo, @Jirka 4 a Luky. Těším se na příští rok.

PS: Možná bych ten nearest dál na jinou jamku. Tahle byla na můj HCP trochu dlouhá.

Tak moje hra v sobotu v Lípě?.......No....už jsem to tam ventiloval při příchodu na terasu, že jsem tentokrát pouze naplnil olympijské heslo o té účasti:D. A ani závěrečný - ale ten den jediný - pěkný par na celkem těžké 18-ce neměl šanci smazat ta kvanta hrozných ran předtím......
Ale jinak supr atmosfera ve fligtu i následně na terase.......a zase si můžu ke třem zdejším nickům nově přiřadit i obličeje:).....a vo vo votom to je, ne?:D

Včera sem sice nepodal úplně top výkon, hlavně tři trestné za jeden aut a dvě rány do vody mě dost mrzely ale splnil sem si jeden z letošních cílů.

1629712208919.webp

Víkendové mistrovství klubu na Slapech a mé první místo! Překvapil jsem sám sebe, že jsem po 3 letech zahrál slušný výsledek na turnaji a né jen v tréninkovém kole. Dokonce se mi povedlo neztratit ani jeden míček - má běžná praxe jsou tak 3 na devítku :D.

Co si musím pochválit, tak je puttování. Za oba dva dny jsem proměnil každý putt do dvou metrů. Celkově jsem zbytečně neriskoval a hrál spíš železa. Slapy jsou krátké hřiště, takže na 17 pětiparu hraju 4 železo z teečka a pak 7-6 železo do greenu. Driver tady na hřišti opravdu není potřeba, pokud nechci útočit první na green.

Počasí nakonec vyšlo i v neděli, hlásili bouřky a průtrže mračen, ale nakonec z toho po poledni bylo jen počasí jak v prádelně a ani nekáplo.

Celkové skóre za víkend (-3), výhra o 5 ran, takže co se týče turnaje - za mě naprostá spokojenost :cool:

Přílohy

• golf ja.webp
    golf ja.webp
    145,9 KB · Zobrazení: 182
  • golf skore.webp
    golf skore.webp
    34,5 KB · Zobrazení: 186
Upraveno:
Dnes jsem se po týdnu šel rozpinkat
na domácí hřiště před zítřejším turnajem. Docela mi to šlo, našel jsem hafo míčků, padlo par parů i ptáček zapěl a na 9ce (ostrovní jamka) jsem dal ESO !! Už třetí v mé
poměrně krátké golfové kariéře.
A to jsem měl na sobě červené triko
z RC . Asi se mu budu muset omluvit.😃

23.8.2021 • 9j. Zbraslav: 50 ran (by mGolf)

Žádná sláva. Když chybí párky, tak prostě to skore dolů nepůjde. Dvě zkažené jamky ty zbývající bogey pak nezachrání. Nevadí. Povedlo se několik vstupů do hry, poměrně i patovaní. Dneska jsem to nechal na krátké hře z rafů. Alespoň vím, co trénovat - čipy z rafíku. Úplně jiná disciplina, než z ferveje :) za 17 stb jsem vlastně ještě docela rád, když si na ty příšerné příhry vzpomenu.

Ve flajtu s @kristyna a offjamka Jakub. Večerní Sunset. Měli jsme kliku - narozdíl od předpovědi nás veškerý déšť těsně minul. I když to vypadalo chvílemi hrůzostrašně.

94664588-77D5-4717-B96F-078FB2A4BB62.jpeg 495ADE78-A0C5-449A-AFFB-83A4B36FAC10.jpeg

@requo Tak to jsme se minuli. Šli jsme nakonec dřív když večer mělo pršet, ale původně jsme taky chtěli sunset. Kamarádi byli nadšený ze hřiště a roughy je pěkně potrápily. I já sem to zazdil na chipech z roughu. Drbnul sem dva. Plus další dva nehratelný výseky sem měl v horní hraně dvou bunkrů v tom hustym nesekaným roughu a v šílenym postoji. Bych byl mnohem radši dole v písku, to je myslim dostatečnej trest. Tři pary, tři triply, třikrát mi garmin změřil 3i na 201m. :D Z toho jednou z fairwaye, lepší sem letos asi nedal. Celkově slušný, ikdyž tu první devítku umím i líp. Zvykám si na nový shafty, z dynalite gold regular sem přešel na kbs c-taper stiff. Přešhaftoval a přegripoval sem je sám, tak mám radost že to s nima jde. Jen teda 5i začla vrzat v místě nasazení, tak sem jí radši nechal doma a předělam to.:rolleyes: Výrobce slibuje o 5% nižší dráhu letu, což jsem chtěl a o 5% delší carry a docela mi to vychází, předtím jsem měl s 3i z teečka průměr kolem 190m, takže to asi sedí. Ten stiff a těžší shafty mi přijdou v ruce mnohem spolehlivější a přesnější. A sehnal sem vytaženej set za dobrou cenu:)

Koukám, že na té fotce mám driver zavřenej jako Dustin Johnson a vanu Johna Dalyho. Tím bohužel veškerá podobnost končí, i když tenhle drive patřil k povedeným. Bylo milé vidět osobně pár lidí zde z jamky.
Hrál jsem jako obvykle, tedy jako maniodepresivní magor, který nesmyslně zahodí pár jamek, aby se vydrápal zpět sérií parů, a pak to poslal na Macháčkův palouk 4 triply na závěr. 34 bodů.
Bylo krásné počasí, @Marcela vtipkovala jako Rigoletto, @macdav taky ze své zádumčivé tváře fanouška Talibanu pouštěl dobré glosy, a u čtvrtýho ve flightu očekávám brzkou registraci zde na fóru.:devil:

Ještě jsem si vzpomněl, že klidu na mé hře významně přidalo, že jsem si zapomněl vrátit do bagu všechny rukavice 🙃

Bych byl mnohem radši dole v písku, to je myslim dostatečnej trest

Nebyl. Písek mi přišel poměrně mokrej, pokud by si do něj zapadl carry, tak ok, ale jinak to žádný terno tedy nebylo. :) Jinak gratulace k domácí dílně... bych se bál, že si to někde urvu, další stresor do vlastní hry. :-D

Urvěte se z práce, od rodiny a vyražte dneska na golf, lepší počasí než dnes už dlouho zase nebude. Věřte mi, bude vám to chybět! :)

Výstřižek.webp

A skoro všude jinde je to podobný. :(

Nezapomeňte se pochlubit, kde kdo, ideálně s fotkou, ať to na to blízké období naakumulujeme. Hezkou hru!:up:

Urvěte se z práce, od rodiny a vyražte dneska na golf, lepší počasí než dnes už dlouho zase nebude. Věřte mi, bude vám to chybět! :)

Zobrazit přílohu 26489

Nezapomeňte se pochlubit, kde kdo, ideálně s fotkou, ať to na to blízké období naakumulujeme. Hezkou hru!:up:
Nech toho, v pátek prostě musí být krásně. A o víkendu taky😉

Zobrazit přílohu 26489

Já bych se tak rád urval, jen bych asi potom dával nocovku, na což už jsme starý. Tak holt asi budu muset vydržet deštík o víkendu (a nebo si počkat na jindy) :cry::cry:

Já byl týden Řecku při 35 každý den, mě tohle počasí absolutně vyhovuje :)
No sun, no problem.

Včera turnaj Svobodné Hamry.
Start 9hod. Do cca 10ti jsme čekali
až přestane lejt a bude jenom pršet.
Přesně tak to bylo i vloni. Tohle hřiště mě asi nemá rádo. Všechno nacucané vodou.Po fervejích kaluže, min. doběh, z rafu se to nedalo urvat a rychlost greenů tak 1,5.🤪 Tomu i odpovídal výsledek 104 ran 30 STB.
☹. Inu, není každý den posvícení.
Ale i tak jsem byl na prvním místě.
Nejhůř jsem mohl být třetí, protože
víc bláznů se nás tam nesešlo. Kdo
měl rozum, ten se ráno odhlásil.

Urval jsem se náčelníku:D..........pro změnu zase Česká Lípa. Seniorka vypsána z modrých, ale zase to bylo kompenzováno - na rozdíl od sobotní Requo Tour - dost brutálně podmáčeným hřištěm a silným větrem. Ale jinak počasíčko luxusní:up:......Výsledek o 8 ran lepší než v sobotu, ale "povedlo" se mi toho zkazit taky dost......

Chtěl jsem dnes věnovat celý den práci, ale náčelníkovi se přece neodporuje 😉
Šel jsem Čerňák, přestože hřiště bylo celkem plné, za 3,5 hodiny bylo hotovo.
FW vynikající, rafy také a husté (doslova a do písmene), grýny nedávno zapískované.
Počasí vynikající a moje hra na moje poměry taky...po delší době jsem se dostal pod 80 (pro rejpaly: šel jsem 18ku, ne devítku) 😉

20210825_181617.webp 20210825_171559.webp 20210825_171124.webp 20210825_165946.webp 20210825_164806.webp 20210825_164330.webp 20210825_153934.webp

25.8.2021 • Molitorov: 97 ran, 32 patů (by mGolf)

Taky jsme se dneska s @kristyna přemluvili, sluníčko nás vytáhlo, kdo ví, kdy zase zasvítí. Děti ještě u babiček a tak. Vybrali jsme si odpo po trochu dřívějším úprku z práce Molitorov, že by tam mohlo být volněji, než v Praze - což o to, bylo - ale stejně se to vleklo. I když 4 hodiny nejsou žádná tragédie, tak ve dvou se to děsně táhne - šli jsme za trojici, před ní dvě čtveřice, blbě se drželo tempo. Ke konci jsme k sobě přibrali jednotlivce za námi - bylo mi ho už líto a nebylo kam pustit. Herně spokojený nejsem - nejhorší byly rány z týčka, často se čekalo a podle toho mi to dopadlo. V poli už lepší. Potěšily mě tři pary v řadě - 4,5,6 a pak už jsme zase čekali. Chjo. Ještě mi trochu zvednul náladu birdie na 16. A pak to, že to Týnce narozdíl odemně z týčka lítalo moc hezky. A došla mi baterka v dálkoměru - hrozně nepříjemný, když nevím, jak předchozí flajt je daleko a jestli už můžu. Hodinky v tomhle jsou k ničemu.

Ferveje slušné, grýny zelené, ale pomalé. Dvě nebo tři odpaliště zimní. Hřiště celkově upravené. Za 500 na 18j super. :) Počasí nádherné.

Díky Týnko za hru!

184B5D4F-114C-45E0-BD05-94937775B670.jpeg A3483F77-5659-4720-880F-4D075939A704.jpeg B8AE60A6-557C-4D8E-A8DC-A41B9134A057.jpeg FCB29E34-988F-493A-B3F9-42966E96AA2E.jpeg 4A789D31-C04B-4E72-81AA-D174632D89AE.jpeg 6BB5BB5D-0585-4CF1-B020-64E35C29D42B.jpeg

Upraveno:
Dneska jsem vezl děti, co jsou z Mělníka a absolvují terezínský camp na externí výlet na Botaniku. Hrál jsem všech 12 jamek, tradičně jako Jekyll a Hyde.
1629991517076.webp

Na dvojce byly posunutý kameny, tak jsem šel za, na trojce 2x zátah do outu, na pětce 3x zátah do vody, na šestce vyhozená rána do zadele, na devítce biozona. Zbytek dobrý. Hřiště Hobitín a venkov - viz recenze. Na rány katastrofa, na body dobrý, akorát nevím, proč mi appka dává na jedničce tolik bodů.

Birdie na závěr - 220 m jsem zdolal 4h na 58 m a LW metr k tyči. Proč to tak kurva nehraju furt, co?

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom