Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2021) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Včera jsem na jedné jamce zahrál 9 patů, to se mi ještě nestalo.
6 pokusů mi sebralo vyhrání z toho pitchmarku a pak už klasickej trojpat. 😂

Přílohy

• 20210923_113001.webp
    20210923_113001.webp
    234,4 KB · Zobrazení: 196
Chvíli sem si myslel, že to je dvojka na Líšnici ale nesedí mi tam ten bunkr.

Proč 6 ran? Pravidlo 16.3a - zabořený míč na jamkovišti? Nebo?

Jako vtip dobrý, měl si to vzít wedží, ušetřil bys 5 ran 🤭😂

24.9.2021 • Hořehledy: 97 ran (by mGolf)
24.9.2021 • 9j. Hořehledy: 46 ran, 21 patů (by mGolf)

Nejprve dopoledne turnaj, po turnaji ještě devítkový nášup. Na turnaji úplně to velká sláva v mém podání nebyla. Canon, my start ze sedmičky a hned škrt jamky. Vůbec, první devítku jsem se hledal. Druhá devítka už lepší - tři pary a birdík, bohužel taky jeden škrt - tentokrát auty a voda na trojce. Hodně mi nešlo patovani, spousta brejků u jamky, těsně vedle. Ale na to se nehraje. Po turnaji a ušmoulaných 34 stb jsem se šel ještě projít jednou, už sám a bylo to lepší, až na jamky šest, sedm a osm, kde bohužel double. No, trochu to zachránil povedený drive na závěr na devitce... Kousek od jamky (251 dle hodinek), ale jen proto, abych čipem se dostal cca 3-4 m od díry a ukázal zase ukázkový trojpat. Škoda.

Zítra půjdu se synem asi ze zelených. A nebo radši ne. Skore by mohlo být stejný a kdybych náhodou prohrál, nebudu se mít na co vymlouvat :)

@mkopcak a @roman007 - díky za společný flajt v turnaji a místy společné utrpení. :-D Hezky to uteklo. Škoda jen toho deštíku.

735120EE-4FEB-4421-9CAE-EED28D6AB0CE.jpeg

24.9.2021 • Molitorov: 84 ran (by mGolf)

Poprvé. Tím, že jsem neměl žadná velká očekávání, jsem vlastně byl spokojen. Žádné dechberoucí výhledy, ale parádní hřiště na vyblbnutí se s driverem. A to já rád. Na 8.jamce hodinky změřily 309 m. Z kopce a s výraznou pomocí větru, ale na to se historie neptá.😜 A že z toho bylo nakonec bogie, to už není podstatné ... 🤪

25.9.2021 • 9j. Hořehledy: 41 ran, 16 patů (by mGolf)

Tak dneska mnohem lepší. A to jsem šel ze žlutých i když skóre jak ze zelených. Klid, krásné počasí, prima parták - Honzík. Šlo nám to oběma. Já pět paru a birdie, pak double a dvakrát triple. Takže fajn. :) Honza přestřelil vodu na dvojce, takže spokojenost na obou frontách. Jen se z něho stává nějaký zeměměřič. Musím mu promluvit do duše! Děsně to patovani prožívá, najednou!

B24E650B-DA9B-4A32-9C3C-0A30E0392F5B.jpeg

Maminka @kristyna pod dohledem trenéra mezitím pilně trénovala. Furt na úkol Hoře devítku pod 50! Jinak to moře nebude. Tak. Drsně na ně! Bez lítosti a slitování... Ale jak na to koukám, už rozbíjím prasátko. Moc hezky ji to jde! Mám radost. Takže moře u golfového hřiště... Hmmm, už listuju!

C1CDE6D0-472D-4072-AED1-E69F6A28B35F.jpeg

Upraveno:
Jak se to stalo ? Mám stejný vozík,
abych si dával bacha.
Jel jsem po ferveji a najednou bum a „kolečko se polámalo” 😟
Prasklo to přesně v místě, kde jsou na ose unašeče kol. Ta osa je tam provrtaná, takže je to tam zeslabené 👎

Jel jsem po ferveji a najednou bum a „kolečko se polámalo” 😟
Prasklo to přesně v místě, kde jsou na ose unašeče kol. Ta osa je tam provrtaná, takže je to tam zeslabené 👎
Dík za info.

Maminka @kristyna pod dohledem trenéra mezitím pilně trénovala. Furt na úkol Hoře devítku pod 50! Jinak to moře nebude. Tak. Drsně na ně! Bez lítosti a slitování... Ale jak na to koukám, už rozbíjím prasátko. Moc hezky ji to jde! Mám radost. Takže moře u golfového hřiště... Hmmm, už listuju!
To jsi na @Kristina teda fakt slušnej drsoň:D:D........dát Hoře z červenejch pod 50 odpovídá HI 25!!;)

Víkend ve Varech, takže včera Olšovsky. Cestou na hřiště jsem z auta viděl @Marklar jak korzuje po městě - švihák lázeňský🙂:up:. Moje hra nebyla špatná, ale všechno poslal do kopru tragický drajvr, takže nakonec 96 ran☹️. Potěšil berdík na šestce a 4 pary. 8x bogy 2x dabl, 3 jamky šrot.
Hřiště v naprosto skvělém stavu, grýny rychlý jako blázen. Mohu jen doporučit:up:

Víkend ve Varech, takže včera Olšovsky. Cestou na hřiště jsem z auta viděl @Marklar jak korzuje po městě - švihák lázeňský🙂:up:. Moje hra nebyla špatná, ale všechno poslal do kopru tragický drajvr, takže nakonec 96 ran☹️. Potěšil berdík na šestce a 4 pary. 8x bogy 2x dabl, 3 jamky šrot.
Hřiště v naprosto skvělém stavu, grýny rychlý jako blázen. Mohu jen doporučit:up:
No vidíš, já jsem si tě přes pozorování běžců a ochutnávání pramenů nevšiml :) my máme dnes ještě lázeňskou procházku z Lokte zpět do Varů a na hřiště až zítra v Cihelnách. 😂

To jsi na @Kristina teda fakt slušnej drsoň:D:D........dát Hoře z červenejch pod 50 odpovídá HI 25!!;)

Alespoň jednou! Nemusí pravidelně Byly hry, kdy už to bylo kousíček! :) (přinejhorším dám slevu 10%, 55 ran, taky bych už k moři jel). :)

Kluci a holky: přeji všem krásné babí léto. Vím o mnohých z nás, že využili tyto dny (mnohdy svatečně prodloužených až do úterka) na návštěvu golfového hřiště - po celé ČR. Pokud jste byli, prosím podělte se alespoň krátce o zážitek - jak jste hráli, plus pár slov či vět o stavu hřiště. Klidně sem do vlákna, nemusí to zrovna být recenze.

Kam se ještě před koncem sezóny vydat a kde to už tolik za to nestojí! Dejme si tipy navzájem. Díky! A hezkou hru všem!

tak dnes jsem si dal v pracovní době turnaj v Bitozevsi :D:D první devítka krásných 44 ran a spokojenost :up::up: druhou devítku dorazil pan nedokonalý 😢😢 56 ran a totální šrot :rolleyes::rolleyes: pomalu ale jistě zjišťuji, že mi odchází někam do kopru zdraví 😢😢 nedávám to fyzicky....problém s tlakem a dechem :rolleyes::rolleyes: kde že loňské sněhy jsou :cry::cry::cry: přeji všem krásnou hru ;););)

Za posledních 8 dní sem absolvoval následující hřiště:
Neděle - Konopiště
Středa - Kácov
Čtvrtek - Beřovice + Oaks
Sobota - Alfrédov
Neděle - Beřovice

Nejvíc se mi líbil Kácov, Konopiště až za nimi pak Oaks. Naopak zklamal Alfédov.
Nicméně vrchol přijde až v úterý, to máme v plánu Hořehledy.

Dnes se mi povedlo zase 0,2 ukousnout, i když hra chvílema byla na :vomit: vždycky přijdou min. 2 ( dnes 3 ) jamky které tu kartu zničí.

1632680790322.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom