Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nene, Konopí, d´Este.Chvíli sem si myslel, že to je dvojka na Líšnici ale nesedí mi tam ten bunkr.
Včera jsem na jedné jamce zahrál 9 patů, to se mi ještě nestalo.
6 pokusů mi sebralo vyhrání z toho pitchmarku a pak už klasickej trojpat.
Jako vtip dobrý, měl si to vzít wedží, ušetřil bys 5 ranVčera jsem na jedné jamce zahrál 9 patů, to se mi ještě nestalo.
6 pokusů mi sebralo vyhrání z toho pitchmarku a pak už klasickej trojpat.
Nééé, jasně že jsem ho vydloubl rukou. A hned na první pokus.Proč 6 ran? Pravidlo 16.3a - zabořený míč na jamkovišti? Nebo?
Jak se to stalo ? Mám stejný vozík,Dnes Kácov - výsledek 5 ztracených míčů a jedno ulomené kolo u vozíku.
Zobrazit přílohu 27106Ran jak u Verdunu
Jel jsem po ferveji a najednou bum a „kolečko se polámalo”Jak se to stalo ? Mám stejný vozík,
abych si dával bacha.
Dík za info.Jel jsem po ferveji a najednou bum a „kolečko se polámalo”
Prasklo to přesně v místě, kde jsou na ose unašeče kol. Ta osa je tam provrtaná, takže je to tam zeslabené
To jsi na @Kristina teda fakt slušnej drsoň........dát Hoře z červenejch pod 50 odpovídá HI 25!!Maminka @kristyna pod dohledem trenéra mezitím pilně trénovala. Furt na úkol Hoře devítku pod 50! Jinak to moře nebude. Tak. Drsně na ně! Bez lítosti a slitování... Ale jak na to koukám, už rozbíjím prasátko. Moc hezky ji to jde! Mám radost. Takže moře u golfového hřiště... Hmmm, už listuju!
No vidíš, já jsem si tě přes pozorování běžců a ochutnávání pramenů nevšiml my máme dnes ještě lázeňskou procházku z Lokte zpět do Varů a na hřiště až zítra v Cihelnách.Víkend ve Varech, takže včera Olšovsky. Cestou na hřiště jsem z auta viděl @Marklar jak korzuje po městě - švihák lázeňský. Moje hra nebyla špatná, ale všechno poslal do kopru tragický drajvr, takže nakonec 96 ran. Potěšil berdík na šestce a 4 pary. 8x bogy 2x dabl, 3 jamky šrot.
Hřiště v naprosto skvělém stavu, grýny rychlý jako blázen. Mohu jen doporučit