12.9.2021 • 9j. Hořehledy: 50 ran, 25 patů
(by mGolf)
Jako jo. Chtěl jsem si zkusit nejtěžší možný setup Hoře. Takže když skončilo mistrovství, místo kterého jsme opečovávali zahradu na chatě, vyrazili jsme. Dneska odpoledne nádherný počasí, hřiště prázdné. Jen my s
@kristyna a Honzíkem a s hromadou patů! Jako nechat polovinu že všech ran na grýnu, to se mi už dlouho nestalo. Co na tom, že jsem dneska až na dvě jamky dal GIR, když na grýnech se dalo bruslit. A návrty tak metr až dva od okraje, samozřejmě v kopci. Drsná sranda.
Je hezké vidět, že setup každého i venkovského hřiště může být likvidující. Tyhle pin pozice smrtící jsou a co jsem zaregistroval - pěti i sestipat nebyl na mistrovství před námi úplnou výjimkou. Potěšila mě celková moje hra v poli, ale jenom proto, aby frustrace z patování dodala vrcholu pocitu zmaru a připomnělo mi mé golfové začátky... Jo, málem bych zapomněl, birdík na šestce byl moc fajn.
Jinak hřiště ve skvěle kondici.
@mkopcak mi říkal, že na tom personál drel týden od rána do večera aby to bylo top a na hřišti je to vidět. O level výš. Snad nám to vydrží na příští víkend, protože to za to stojí vidět a hrát. Hezké.
Zobrazit přílohu 26927Zobrazit přílohu 26928Zobrazit přílohu 26929Zobrazit přílohu 26930Zobrazit přílohu 26931Zobrazit přílohu 26932Zobrazit přílohu 26933
PS: Jedna fotka růže z naší chaty z víkendu pro radost.
Zobrazit přílohu 26935