- Jméno
- Pavel
- Klub
- Parkgolf H.K.
- HI (HCP)
- 22
Jak chceš, ale pak za výsledek neručím.A já myslel, že budem tentokrát hrát i některý tvoje míče. Ach jo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jak chceš, ale pak za výsledek neručím.A já myslel, že budem tentokrát hrát i některý tvoje míče. Ach jo...
Tři dny v Krumlově, 89,90,92. Hlavně dnešek vypadal dobře, první devítka 41 i s tripláčem a dvěma dably, ale pak jsem se rozbil, poslední dvě jamky za +6. Včera víc piva a slivovice, než bylo třeba. Celkově povedený výlet i přes horší hru než bych si přál.
Jak se to vezme. Proti ideálním stavu který jsem zažil někdy na jaře před 4-5 lety, je stav hřiště horší. Greeny 7 a 18 jsou špatné, zbytek ok. Na některých jamkách u lesa na první devítce byly viditelně podmáčením poškozené fairwaie, jsou prořezané. Na pár jiných jamkách jsem si všiml pár uschlých fleků na fairwai, ale pořád je to měkké a hraje se z toho normálně. Písek v bunkerech je plný kamení a vhodný tak snad do betonu. Heavy rough je jako vždy touto roční dobou nehratelný a nehledatelný.Jak to v Krumlově na hřišti teď vypadá, vyplatí se vylet?
Byl sem prvně na Kácově, hráli jsme Meadows + River, první devítka byla super, River malinko slabší ale šel sem ho za 39, celkem za 83.
Takže nedělní Konopiště se na prvním místě dlouho neudrželo, střídá ho Kácov . Uvidíme jak do toho zítra promluví Oaks. Aktuálně moje tabulka oblíbenosti vypadá takto: Kácov, Konopiště a Ypsilonka.
Jinak bez buggy bych to asi hrát nechtěl, ty přechody a převýšení jsou místy brutální. Musíme se ještě vrátit a vyzkoušet Forest.