Hraje-li se na STB, tak ano…Nevím, jestli jde vůbec zadat výsledky z jiných odpališť, než je zadáno na serveru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hraje-li se na STB, tak ano…Nevím, jestli jde vůbec zadat výsledky z jiných odpališť, než je zadáno na serveru.
30.4.2022 • 9j. Hořehledy: 50 ran, 18 patů (by mGolf)
První letošní celorodinná hra. Honzík poprvé s vlastním vozíkem, který mu přinesl Ježíšek. Tak to bylo místy více o zábavě s novým vozíkem, než o golfu. Ale hned na první Jamce zahrál svůj první životní pár (alespoň myslím) Sice se zelených odpališt, ale i tak! Radost měl nesmírnou a začal si tím pádem věřit. Pak už to nebylo úplně ono, ale bojoval statečně, zvlášť na grýnech mu nervy pracovaly, jak moc chtěl ... To má asi po mamince @kristyna zahajuje tímto intenzivní fázi tréninku na Darovan a starší Fanda s klidem mladého muže nám všem ukazuje, jak se to vlastně má hrát. V pohodě, ne... Co děláte, vždyť je to jednoduchý! Mám vás všechny pozdravovat!
Já tak nějak na celkové skóre nic moc, celorodinná hra je pro mě herně vždy trochu slabší, alespoň zatím. Pořád po očku koukám, kde je ten nejmladší. Ale nebýt těch dvou autů na osmé Jamce a tedy příšerných 11 ran by to docela šlo. Náladu mi to ale nezkazilo. Birdie po šanci na eagle na šestce byl fajn a devítka s naprosto pohodovým a jistým parem po drajvu kousek před grýnem zakončila nakonec slunný den v Hoře. Hřiště až na grýny ok, snad už brzy budou jako vždycky! Díky rodinko za hru!
Zobrazit přílohu 29888
Na kartu staci 9 bodů na devitce, ne? To už máš v kapseVčera jsem si kolem oběda zahrál devítku na domácím hřišti v Prosečném. Měl jsem jasný cíl, zahrát víc jak 10 SB a zlepšit si rekord na rány (77 na paru35)
Začal jsem doublem, kde jsem mohl na tom být lépe, ale špatně jsem putoval, k tomu se váže otázka kolik mám putů když jsem se po prvním putu dostal z greenu na forgreen, pak jsem putoval z něj k jamce a třetím putem jsem to doklepl Počítá se i ten z foregreenu, když jsem předtím už na greenu byl?
Na druhé jamce jsem z týčka zalétl do biozony a zapsal si +5. Pak přišel triple a double, což mi zvedlo náladu a před pátou jamkou jsem si dal sváču. Miluju chodit takhle dopoledne, když jsou hřiště skoro liduprázdné a nezdržuju, můžu si dát v klidu sváču, udělat fotku a je to v pohodě Na jediném pětiparu jsem si připsal triple, pak double a zase triple. Poslední dvě jamky jsou bohužel na driver a já na obou skončil dvakrát v outu takže +7 a +6.
Celkem 68 ran 19 putů a 15 STB. Hodně jsem po dvou lekcích s trenérem zlepšil krátká železa a krátkou hru, putování mi dnes nesedlo. Chce se to ještě alespoň trochu naučit dřeva. Ale HCP54 a ZK mi přijde stále blíž a blíž a hlavně mě to víc a víc baví a o tom to pro mě je
Myslel jsem že 18?Na kartu staci 9 bodů na devitce, ne? To už máš v kapse
Ano, hráč musí zahrát alespoň 18 STB na 9 jamkách (2 body jsou za triple bogey = HI 54). Podrobnější informace k získání Osvědčení pro hru na hřišti jsou ke zhlédnutí zde: https://fls.cgf.cz/DBFL/CGSRedaction/Documents/WHS - Osvedceni pro hru na hristi - Popis.pdf a https://fls.cgf.cz/DBFL/CGSRedactio... - Osvedceni pro hru na hristi - Formular.pdfMyslel jsem že 18?
Tak stačilo 92 ran.Jamkovkovy turnaj na Černem Moste. Uz po prvni jamce bylo jasno, zahral jsem 9, korunu jsem tomu dal na 16, kde jsem zopakoval 9. Nakonec 35. misto, postoupilo 32. 95 ran, 40 STB.
Bylo pekne, ve flajtu pohoda uplne nebyla, ale tohle musim prekousnout. Hra az na ty dve jamky sla, dokonce dva utoky na birdie.
Tak snad pristi rok
Fotku greenu jsi náhodou neudělal? Dělá mi potíž uvěřit že jsou dobréDnes je to přesně 10 let,co jsem vzal poprvé do ruky golfovou hůl a odpálil v Libouchci na drivingu svůj první míček Vyrazil jsem tam na 9.jamkový turnaj.Lidi jsou tam stále suprový.Kuchyně domácí a ceny nízké Překvapila mne kvalita hracích ploch,hlavně greenů No a k mé hře 48 ran,15 stb,16 patů.Škoda jenom čtyřparu jamky č.3 kde jsem byl až 8 ranou na greenu,protože jsem si musel zahrát čtyři rány ve vodě takže celkem 10 ran
Je mi líto,ale moje technologické vymoženosti zamrzly cca před 10léty @JardaK budeš mi muset věřit I když je pro mne Libouchec srdcová záležitost,nedovolil bych si podávat o jakémkoli hřišti na kterém hraji a budu hrát nepravdivé informace Vždy se snažím býti objektivní a spravedlivý. Pravdou je,že včera bylo hřiště v Libouchci v kondici,kterou jsem nezažil za posledních několik let Greeny byly opravdu normálně patovatelné a i velmi kritičtí golfisté by to uznali. Doufám a pevně věřím,že v nastoleném trendu nepoleví a usilí,píle a odhodlání,které do hřiště dávají jim vydržíFotku greenu jsi náhodou neudělal? Dělá mi potíž uvěřit že jsou dobré