Kvalitou podobné jako v Lípě, ale o něco rychlejší......na jamkách 15 a 16 (ve stínu a u vody) tradičně trochu horší........Jak vypadají grýny v Machníně? O víkendu tam je II. liga, tak abych věděl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kvalitou podobné jako v Lípě, ale o něco rychlejší......na jamkách 15 a 16 (ve stínu a u vody) tradičně trochu horší........Jak vypadají grýny v Machníně? O víkendu tam je II. liga, tak abych věděl.
Ano, souhlasím s tím, jak jsou popsány Slapy. Ještě jedna věc a to je písek v bunkrech, kde byl mokrý a nebyl to žádný plážový sypký písek. Grýny byly ráno hodně mokré, pak se to počasím zlepšilo,ale žádná sláva to opravdu nebyla.Dnes Slapy, sám, abych trochu relaxoval.
Před začátkem hry jsem narazil na účastníky turnaje @macdav, @PFP a @RomanL. Je vidět že každý má přípravu na Darovou jinak
Byl jsem varován, že grýny jsou pomalejší, to musím potvrdit, to bylo fakt šílené. Nemusím hrát na skle, ale tohle bylo dost šílené. Grýny i někde rozbité, po celém víkendu, nedivím se, ale bylo to zvláštní. Jinak fairwaye v pohodě, odpaliště klasika Slapy.
Hra nebyla špatná, v podstatě jen tři blbé jamky, jednička, dvojka špatné a šestka škrtnutá. Na dvojce jsme nenašel míček a na šestce jsem to poslal někam, ani nevím, kam, jen jsme slyšel ránu, jak kdybych pokácel strom. Tak nevím Asi jsem byl nervózní, tlačila na mě starší paní v bugyně, museli vědět, že jdu před nimi a stejně to neohroženě posílal, když jsme byl jen na druhé fairwayi pro míček.
Jinak to bylo skoro bogie golf, těch bylo mraky, dva pary.
Driver až na jednu jamku dobrý, sice nižší průlety, ale letělo daleko. Na trojce drive 245 m, to potěšilo. Na sedmičce na místo, kde jsme snad nikdy nebyl.
Jenže pak je problém u druhých ran, musím potrénovat ty kratší příhry. A několik ran jsem ztratil na greenech minutím jamky
Musím říct, že to už vypadalo jako golf, takže za mě spokojenost.
tak asi půlmetru kolem mé hlavy proletěl míček z velkého hřiště
Jj, a v bunkrech jsou i kameny, bohužel. Ty greeny fakt dobré nebyly, před týdnem mi přišly lepší.Ano, souhlasím s tím, jak jsou popsány Slapy. Ještě jedna věc a to je písek v bunkrech, kde byl mokrý a nebyl to žádný plážový sypký písek. Grýny byly ráno hodně mokré, pak se to počasím zlepšilo,ale žádná sláva to opravdu nebyla.
Já měl na trojce drive 231 a zakončil jsem to birdie
To jsou snad nejmenší greeny, které jsem kdy viděl...
Me prijdou jeste mensi greeny v PředbojiMusíš zajet na Líšnic - podle mě tam jsou výrazně menšíi! .-D Jinak ale díky za report, zdá se, že na Botaniku za herním zážitkem teď už zase ne...
Ad Kácov - paráda!
Ferveje ok, rafy kousavé a ztrácecí (jetel je sviňa a míček schovává), grýny měkké a skákající (kvetou)....a pak maj ty turnaje bejt v nějakým tempu, když se každej místo hry jen kochá a fotí!
Tak alespoň práskněte, jaké bylo hřiště, vypadá naprosto luxusně pro hru. Nebo?