Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2022) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Miluji, jak vás chce hra na poslední jamce nalákat i na další rundu, když se zrovna nedaří ta aktuální :)
První devítka byla tragická, začalo to jednoručákem do bogey na první jamce - double, od pětky už to jelo, driver do příkopu, driver do svahu, driver do hegeše, driver ani nevím kam, takže na devítce třetí z odpaliště. Pak jsem to dostal pod kontrolu a druhá devítka o deset ran lepší. GIR úctyhodných 11%.
Dost začínají kousat rafy, cokoli v dosahu závlahy je najednou mnohem horší, takže lepší se netrefit na FW o 5-10m než o 2-3m kde to je pěkně kropené a krásně to roste.

1651472962580.png

Víkend jsem strávil na domácím hřišti v Molitorově. V sobotu tréninkové kolo před nedělním turnajem.

Jak už to tak bývá, alespoň u mě, tak tréninkové kolo samozřejmě lepší než turnajové :( Ale i tak jsem byl spokojenej. Až na driver, který šel v polovině na trestnou, ale na to jsem zvyklej, takže mě to nemůže rozhodit 😁 A udělal bych ještě líp, kdybych ho tam poslal dřív, protože trojka dřevo byla ve formě. V neděli jsem ho poslal na trestnou až o jamku později a byl jsem za to po zásluze potrestán. Přemýšlím nad tím, že ho příště nechám doma, ať nejsem v pokušení.

Sobota: 88 ran, 31 puttů, 1 ztracený, 0 nalezených
Neděle: 92 ran, 31 puttů, 0 ztracených, 0 nalezených

Grýny byly nejpomalejší v tomto roce. Moc jsem to nepobral. Vůbec si nevzpomínám, jestli kdy vůbec byly takhle pomalé. Nechápu to.
3 odpaliště stále zimní, ty letní v rekonstrukci, dvě budou ready brzy, třetí v nedohlednu.

Taky jsem se dozvěděl, že na nejdelší a nejtěžší (podle indexu) jamce na hřišti č.13 se bude na podzim budovat voda před grýnem, stejně tak před tříparovou 14. Těším se

Dnes turnaj Benátky. Ve flajtu neuvěřitelná
pohoda. Počasí ideál. Odpaliště slušná, ferveje nic moc , grýny flekaté, skákavé
a kurevsky rychlé. Trvalo mi 4 jamky, než jsem si ně zvykl.
Pak už to docela šlo. 94 ran, 39 Stb, 3 místo z 29 , a zlepšení HI z 21,6 na 21 potěšilo. Byl jsem tam prvně, ale pokud tam bude ještě letos vypsaný turnaj, tak se tam rád zúčastním.

Dnes „seniorka” na ČM.
Pozitiva: fungující driver, bez ztráty míčku
Negativa: zbytek hry 🙈
Výsledek: 87 ran 👎

Když neztrefuji grýny ani ze 100m a nezachraňuji se čipem na 1pat, tak to ani hra z týčka nezachrání 🙈

Co mne zaskočilo, tak byla „nekvalita” grýnů. Sice rychlé, ale skákající jak koza 😡

Dneska to byl očistec :( Dost nečistě trefených ran mělo odezvu do zad,kolene,zápěstí a lokte :confused::confused: Kurňa to bolí :D:D Škoda tří jamek :( par 5-10 ran,par 3-6 ran a par 4- 8 ran :(:( Jinak to docela šlo ;);) 95 ran,37 stb,30 patů,1 easy berdí z 20 cm na 18 jamce,4 pary,8 bogí,2 dabl,1 tripl a 2 dablpar ;);)

Dnes Liberec za nádherného počasí........hřiště ve skvělém stavu, hlavně fairwaye:up: - už jsem dlouho nehrál na takovém jednolitém hebkém koberečku:D. Moje hra nahoru/dolů....pod kilo jsem to sice dal (98/31 Stb), ale na paru 68 to není nic ke chlubení.......Jo a na devítce mrcha míček přejel první ranou jen několik cm okolo jamky.....takže holt hole-in-one se nekonalo:):D

Letos poprvé Beřovice. Hřiště ve velmi dobrém stavu, líbily se mi grýny, rafy začínají kousat.
Prvních 8 jamek propršelo, ale pak se počasí umoudřilo a lákalo hlavně fotit.
Byl to fajn podvečer, parťák trefil na devítce eagle a na 18ce nebyl daleko od druhého 😉

20220505_173012.webp 20220505_173101.webp 20220505_181144.webp 20220505_183239.webp 20220505_173700.webp

5.5.2022 • 12j. Hostivař: 72 ran (by mGolf)

Děs. To bylo už ve středu, běžně už tam na těch 12j hraju +-60, ve středu to byla herní tragédie. Musel jsem se z toho trochu vzpamatovat. Byli jsme odpoledne hrát s @Romano a pár minut před hrou mě překvapil, že dáme Nesoutěžák, úplně jsem na to nebyl nastaven, ale co, výzvu dám a že to půjde. No, a nešlo mi to. Já prostě bez rozehrání na drivingu nemůžu hrát na výsledek. K čemu mi je, že jsem poměrně s železy dlouhej, když to rovně sice vystartuje, rovně i letí... ale přímo carry mimo hřiště. A Hostík na prvních jamkách na tohle není zrovna dělanej (trestné oblasti, auty...). No, výsledky jednotlivých jamek byly sbírkou různých čísel s kulatými prvky... a dál bych se v tom nebabral. Dva pary nakonec trochu tu tragedii zjemnily, ale takto prosím, Michale, zapamatuj si to, takto už nehraj. :)

Roman na druhou stranu hrál skvěle, nudně po ferveji (a to dokonce i té své vlastní) a protože je to hodnej, skromnej kluk, který chválí především tady ty ostatní a o svých úspěších pomlčí, tak bych vám všem chtěl prásknout, že na krátkém Hostivařském čtyřparu na jamce č. 10 zahrál eagle, kdy po ukázkovém drivu přímo na fangli se světáckou elegancí sobě vlastní zavěsil po mé (au,au,au,au,au,au,au,au - to jsou vzpomínky na mé rány) záchraně osmé rány včetně tří patů na této jamce toho svého eagla. :) Viz foto jeho míčku před tím dopatováním. Romane, gratuluji, bylo moc hezké u toho být!

9c11943e-02a3-4f52-87a7-2f91cead50ac.jpg

Krátce k hřišti: ve středu odpo ok, bohužel špatné grýnu, skákavé, pomalejší, různé cestičky... ne že by na tom patovat nešlo, ale od Hostivaře jsem zvyklý na grýny v mnohem lepším stavu. Vizuálně hezké, ale herně trochu loterie. Ale byla to středa, tak věřím, že už je snad napraveno.

Upraveno:
Obešli jsme dnes všechny tři devítky na Darovanském Dvoře, vše ok až na greeny, ty jsou chlupaté, nejsou celistvé, skáčou a byly pomalé.
Nejhorší stav co pamatuji, tady vždy jezdily jako blázen, snad to bude brzo zase top.

Nepovedla se mi Panorama, zbytek už tak nějak ok, na tomhle hřišti nevím proč, ale nikdy neudělám dobré skóre.
Jezírka pro mě nejlehčí devítka.

Níže Panorama + Jezírka a pak Svatá Anna.

1651849104240.webp

1651849145133.webp

Dnes jsem si k narozeninám nadělil pěknou osmnáctku ;);) Chvilkama se mi vzpouzela,ale já jsem vytrval a nakonec ji pokořil :D:D Jejím kecům,že jsem na ní moc nemocnej a starej jsem přešel s grácií sobě vlastní :D:D Kotlina 93 ran,36 stb,35patů,3 par,11 bogí,2 dabl a 2 tripl. Přeji všem o víkendu hezkou hru :up::up::up:

Dnes ranní Kácov, River a Meadows. Hřiště v úžasném stavu, není co vytknout. Stejně tak zázemí, šatny, výborná restaurace. S bugynou bylo za 3 hodiny hotovo. Zatím asi letošní největší golfový zážitek, co se týká kvality 👍

20220507_104441.webp 20220507_102043.webp 20220507_100230.webp 20220507_085956.webp

Dnes souboj Č.Lípa - vers.Janov v jamkovce.
Moje hra celkem ok, ze začátku trošku haproval patr. Nakonec jsem svůj souboj vyhrál 6&4 a Č. Lípa 10:8 👍
Počasí super, hřiště také (s trošku pomalejšími grýny).
A mne potěšil zejména EAGLE na 16. jamce, kde jsem po druhé ráně byl na úrovni jamky 1m vlevo a pat proměnil 🤭
Pro rejpaly - zbylé jamky od 15. jsem už hrál „mimo soutěž” 😉

A50F9D3D-291F-4E3C-B01C-FA4B5289649C.webp

Dnes turnaj na Kotlině.Hra v poli dost rozpolcená. Do greenu a paty dobré.95 ran,34 stb,28 patů,2 pary,11 bogí,3 dabl a 2 tripl.Počasí super bez deště.Hřiště je v dobré kondici.Místy jsou ferveje tvrdší.Pocit ze hry dobrý.Už se nemohu dočkat na Darovou ;);)

Dnes v Č.Lípě jsem začal "takticky" zvyšovat HI směrem k Darové a pozítří v tom hodlám zdárně pokračovat na Konopišti:D:D.....Hra docela konzistentní, sice bohužel bez paru:(....ale na druhou stranu pouze s jedním vysloveným průšvihem (za 8 na mé "oblíbené" 17-ce), takže 105/33Stb. Navíc na hru mělo část jamek dost podstatný vliv počasí..... Uvěřil jsem - blbec - předpovědi, deštník zůstal v autě......no a zaslouženě promokl až na kost, liják jak svině.:(. Následně některá odpaliště a fairwaye byly totálně pod vodou, a tudíž ne úplně regulérní.......
Golf přináší stále něco nového, takže se mi dnes poprvé stalo, že míček v limitu 10 sekund sám najednou spadnul z okraje do jamky - potěší to:D
Jinak jak už psal výše @Mirek_62, hřiště v pěkném stavu, fairwaye stejně luxusní jako ve středu v Liberci.....a greeny takové klasické "českolipské" .....pěkné, ale pomalé.

… fairwaye stejně luxusní jako ve středu v Liberci …
Jak vypadají grýny v Machníně? O víkendu tam je II. liga, tak abych věděl.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom