- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 13-17
Hezká fotka Kde to je ? Jo a v pátek budu vědět,zda se spolu uvidíme v pondělí na Zbraslavi na seniorceBlbě , ale jinak bylo hezky.
Zobrazit přílohu 30052
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hezká fotka Kde to je ? Jo a v pátek budu vědět,zda se spolu uvidíme v pondělí na Zbraslavi na seniorceBlbě , ale jinak bylo hezky.
Zobrazit přílohu 30052
V pondělí je nějaká seniorka na Zbraslavi??........já na příští týden něco zoufale hledám a zatím nicHezká fotka Kde to je ? Jo a v pátek budu vědět,zda se spolu uvidíme v pondělí na Zbraslavi na seniorce
To vypadá jako Mladé Buky 8. jamka, v pozadí je klubovna.Hezká fotka Kde to je ? Jo a v pátek budu vědět,zda se spolu uvidíme v pondělí na Zbraslavi na seniorce
Východočeská za 1000+200 kč Pokud mi v pátek potvrdí od pondělí dovolenou tak se tam přihlásímV pondělí je nějaká seniorka na Zbraslavi??........já na příští týden něco zoufale hledám a zatím nic
No vidíš jak jsi zcestovalý Tome Jo a skromný dotaz...nepotkali jsme se v mých golfových začátcích v Libouchci ??To vypadá jako Mladé Buky 8. jamka, v pozadí je klubovna.
Jj......už jsem to našel. Akorát, že mám dopoledne pracovní jednání.......ale to se dá případně přeložit, golf má přednostVýchodočeská za 1000+200 kč Pokud mi v pátek potvrdí od pondělí dovolenou tak se tam přihlásím
Při podrobném průzkumu si vzpomínám když jsem tam byl na ty neskutečné panoramataTo vypadá jako Mladé Buky 8. jamka, v pozadí je klubovna.
tak se tam třeba uvidíme parťákuJj......už jsem to našel. Akorát, že mám dopoledne pracovní jednání.......ale to se dá případně přeložit, golf má přednost
To si děláš (_._)??? Tos to fakt majznul přes to stromořadí a fervej 14?Tak jsem si na 12. řekl, že to zkusím první na green, trošku jsem to vyhodil a skončil jsem na pětiparu skoro pin high vedle greenu
Víš co, už sem nikdy nic, prosím, nepiš...15 byla taky po větru, tak jsem vytáhl svou 2 železo a poslal to 300m do kopce na green
Normálně to hraju na 100 z pravé strany stromků před odpalištěm, ale trošku jsem to vyhodil a šlo to přes green 13. Chlapi zrovna puttovali, když za nimi přistál míčTo si děláš (_._)??? Tos to fakt majznul přes to stromořadí a fervej 14?
Víš co, už sem nikdy nic, prosím, nepiš...
no jo, ale stejně to bylo a bogeyTo si děláš (_._)??? Tos to fakt majznul přes to stromořadí a fervej 14?
To si děláš (_._)??? Tos to fakt majznul přes to stromořadí a fervej 14?
Mladé Buky. Zbraslav mám v plánuHezká fotka Kde to je ? Jo a v pátek budu vědět,zda se spolu uvidíme v pondělí na Zbraslavi na seniorce
PřesněTo vypadá jako Mladé Buky 8. jamka, v pozadí je klubovna.
To je pravda, že by mě to lákalo. Ale já bych to do toho kopce asi nedovalil. To je zajímavější 14, ta je "naše". Tam to nakouříš a šlajzem to maže pěkně z kopečka až před green.Tak ty by jsi to tam hrál taky ne, kdyby si nebyl levák? My se tam nepostavíme pořádně tím směrem
Myslíš s kopečka po patnácce až ke greenu 16ky?To je pravda, že by mě to lákalo. Ale já bych to do toho kopce asi nedovalil. To je zajímavější 14, ta je "naše". Tam to nakouříš a šlajzem to maže pěkně z kopečka až před green.
To bych se zabil...Myslíš s kopečka po patnácce až ke greenu 16ky?