- Klub
- Pyšely
- HI (HCP)
- 20+-10
nápad dobrej, ale zase to nevyšlo - klasicky na bedně = třetí od konceDal bych si 14 dní pauzu a pak už se k tomu znovu nevracel![]()

Je až bolestný vidět to relativní rozehrání se ke konci

Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nápad dobrej, ale zase to nevyšlo - klasicky na bedně = třetí od konceDal bych si 14 dní pauzu a pak už se k tomu znovu nevracel![]()
Michale, taky moc děkuju, bylo to super. Moc se těším na další spolhru. Doufám, že bude brzo15.5.2022 • 9j. Hořehledy: 46 ran, 18 patů (by mGolf)
Hřiště pomalu se začíná vzpamatovávat. Některé grýny ještě ale úplně top nejsou. Hra tak napůl, několik autů, ale zase i poměrně povedené rány, na to, že jsme bohužel půlku jamek čekali za uplnými nováčky - 3 lidé, jeden společný bag na vozíku. Dobrý námět na komediální seriál. 3 mé pary z devíti jamek udělali nakonec i docela pohodu. Tu největší ale @honza62 s rodinou a hafanem, kteří mě k sobě vzali do flajtu. To bylo úplně nejlepší - jinak bych vůbec nejel. Honzo, moc rád jsem vás viděl a díky za hru! Těším se už teď na příští!
Zobrazit přílohu 30209
To nevycajchování musím potvrditDnes seniorka na Zbraslavi.Velké očekávání ze hřiště se bohužel nedostaviloPředělávání jamek a dlouhé až dlouhatánské přechody mi na pohodě moc nepřidali.Jinak hřiště je v dobré kondici.Positivum byl super flajt,hezké počasí a dvouhodinový pokec po hře s mým parťákem na Darové Liborem @ligi .Oba jsme se moc nevycajchovali
Já 107 ran,39 patů,23 stb,3 pary,3 bogí,7 dablů,3 triply a čtyřpary č.1 za 9 a č.14 za 10 ran a - 3 míčky.Dobré je zhoršení hcp z 16,7 na 17,7
![]()
A zlevňuje fíčko.Navíc provize je „povolený trénink”![]()
Dneska jsem oběhl 12 jamek a potvrzuji slova Izanagiho. Botanika je naprosto v pohodě hratelná a greeny výborný. Na Botaniku perfektní.Nyní rozhodně doporučuji.
Také jsem tam byl. Moje hodnocení: PočasíTo nevycajchování musím potvrdit......já první devítka ještě jakž takž (16 Stb), ale druhá neměla s golfem moc společnýho.....takže nakonec rovněž 23 Stb a nechutných 114 ran. Takže příprava na Darovou se (až na ten pokec o všem možným) ne úplně vydařila....a nebo jo? Taky jsem totiž "takticky" HCP zhoršil
![]()
Ano, obcas je mi tady vas, zkusenejsich, lito. Za stejne penize si vetsinou uziju 2x tolik golfuA zlevňuje fíčko.![]()