Dnes klubová jamkovka na Slapech.
No jak to říct, nejlépe to asi vystihuje "do jedné řeky dvakrát nevstoupíš".
Šel jsem se stejným spoluhráčem jako minulý rok, a minulý rok jsme ho porazil (úplně si nepamatuji, kolik). Tak tento rok jsme dostal pořádně na p.... a po 11ce bylo hotovo (dnes večer to obrečím v kanceláři, kam se uchýlím za trest).
Všechno začalo celkem dobře, na drivingu jsem si říkal, že by to fakt mohlo jít. Pokračovalo nahlášením u milé recepční a maršála přející mi úspěch (spoluhráči přáli to samé
). Trochu m rozhodila situace na putting greenu, kdy jsem zjistil, že mám jen dva míčky, takže rychle dokoupit nové míče. Dvě balení jsem zapomněl doma, další dvě balení vysypané do taštičky s míčky nemám, neboť nemohu najít tu taštičku (domněnka, že je doma, se nepotvrdila, obávám se, že mi někde vypadla z bagu (njn, vydělal jsem si
)).
A pak už to začalo, po pěti jamkách jsem prohrával o čtyři, po devíti o šest. Když už jsem si říkal, že urvu aspoň jednujamku, nepovedlo se, spoluhráč to dorovnal. Ale tsrašně jsem si to užil, byla fakt pohoda a byla radost se na to koukat.
Jako driver fungoval celkem dobře, puttování taky, ale ty příhry mi fakt dělají problémy. Tak jednoduché rány a já to netrefím. Bohužel jsem i přišel o nějaké míčky, nenašel jsem je.
Ale pozitivní věci tram byly, teď to jen zkompletovat a půjde to. Jako poslední příprava na Darovou tak poloviční spokojenost.
Hřiště v pohodě, greeny nejsou ideální, sem tam fleky. Ale na to se vymlouvat nejde.