- Autor vlákna
A kde přesně? Celkově mě tyhle věci kolem Stable zajímají a mám k tomu nějaké otázky, ale nerad bych se ptal na již někde probrané
Viz Náš golfový hendikap (HI/HCP) - diskuse, otázky, nejasnosti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A kde přesně? Celkově mě tyhle věci kolem Stable zajímají a mám k tomu nějaké otázky, ale nerad bych se ptal na již někde probrané
Tady to je z ČGFA kde přesně? Celkově mě tyhle věci kolem Stable zajímají a mám k tomu nějaké otázky, ale nerad bych se ptal na již někde probrané
Ale zase ten eagle v prvním kolePondělí - úterý turnajový Beroun. Výsledkově 19. místo, herně 75, 78 - zradilo mě puttování, hůř jsem v životě neputtoval. Druhý den 15 greenů v regulaci a scóre +6 o něčem svědčí, jinak hřiště super stav, pokud máte tu možnost, běžte si tam teď zahrát.
Díky, to byl jediný putt, který se mi povedlAle zase ten eagle v prvním kole
Jj........hrál jsem tam loni a pro mě taky zatím to nejlepší kde jsem byl a hrálMinulý týden Penati, nejhezčí nejen hřiště, ale i celkový areál, co jsem kdy viděl. Člověk si připadá jak ve Španělsku, nebo někde u moře, kvalita hřiště vynikající, greeny TOP, jak to člověk přečetl, tak to jelo. Hřiště kratší, ale o to těžší, protože je každá jamka obklopena stromy, takže ideální pro rovné hráče, což já nejsem - viz skórka na první devítce (5 ztracených míčů z odpaliště)
Určitě, kdo nebyl nebo váhá, tak jednoznačně doporučuji výlet alespoň na 3 dny. Hřiště je celkem náročné terénem, tak to zas nepřehnat, jsem zvyklý na zátěž, ale i tak mě dost zmohlo.
Už jsme tu, ale chčije a Bohouš nikde není vidět. Na hřišti prej není nikdo, tak máš smůlu.Vyfoť Bohumila, zajímalo by mě, jestli je skutečnej
To je podle fotek Heritage - hráli jste i Legend? Jinak souhlas s kvalitou i náročností!Minulý týden Penati, nejhezčí nejen hřiště, ale i celkový areál, co jsem kdy viděl. Člověk si připadá jak ve Španělsku, nebo někde u moře, kvalita hřiště vynikající, greeny TOP, jak to člověk přečetl, tak to jelo. Hřiště kratší, ale o to těžší, protože je každá jamka obklopena stromy, takže ideální pro rovné hráče, což já nejsem - viz skórka na první devítce (5 ztracených míčů z odpaliště)
Určitě, kdo nebyl nebo váhá, tak jednoznačně doporučuji výlet alespoň na 3 dny. Hřiště je celkem náročné terénem, tak to zas nepřehnat, jsem zvyklý na zátěž, ale i tak mě dost zmohlo.
Hráli jsme obojí, ale co bylo hezčí říct nedokážu, obě hřiště měly něcoTo je podle fotek Heritage - hráli jste i Legend? Jinak souhlas s kvalitou i náročností!
Opravím tě, snížení na 12,7… - snížení na 12,8 …
Díky za info. Říkal jsem si, že by to mělo nějakou ránu přidat. Jak tohle vlastně funguje? Pořadatel zadá obtížné podmínky a server to dodatečně (přes noc) přepočítá?
Server tohle řeší sám právě podle odevzdaných výsledků - jsou-li podprůměrně špatné, vyhodnotí turnaj jako obtížný a přidává rány.Díky za info. Říkal jsem si, že by to mělo nějakou ránu přidat. Jak tohle vlastně funguje? Pořadatel zadá obtížné podmínky a server to dodatečně (přes noc) přepočítá?