Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2022) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
25.5.2022 • Kaskáda: 87 ran, 34 patů, 37 STB (by mGolf). Železná + kamenná.
Moje první návštěva v rámci turnaje. Hřiště v naprosto perfektní kondici.
Když jsme vystoupili z auta začalo poprchávat, na jedničce už chcalo jak prase a nepřestalo celých 18 jamek:vomit:. V životě jsem ještě v takýmle humáči nehrál.
Hned na dvojce druhá do rafu, kalhoty mokrý po kolena, v jedný botě Orlík v druhý Slapy, takže jsem se takhle sympaticky pročvachtal až do konce:mad:.
Doufám, že věci do neděle, kdy jdu turnaj v Beřovicích usuším.
Vzhledem k podmínkám je výsledek malý zázrak, falešná jarní forma zatím drží - snížení na 12,8:up:. Škoda dvou neproměněných půlmetrových patů.
Na Kaskádu se určitě rád vrátím.
Po té co jsme odevzdali skórky přestalo pršet a celou cestu zpět po D1 nám sluníčko pralo do ksichtu o sto šest - celkem slušnej výsměcho_O.

Tak nejprve: Gratuluji ke krásnému score. :)

A pak, protože prostě závidím :), tak připojím drobnou škodolibost: na to, aby si hrál výsledkově skvělě, musíš prostě teď už jen do hnusného počasí. Zatímco, když bude krásně, radost pohledět, tak hra bude stát za pytel. A pak, že golf je krásná, smysluplná a nádherná hra. Prdlajs! Zákeřná, zlomyslná a manimulativní potvora to je!

Upraveno:
Server tohle řeší sám právě podle odevzdaných výsledků - jsou-li podprůměrně špatné, vyhodnotí turnaj jako obtížný a přidává rány.
Stejně tak, pokud jsou výsledky nad očekávaným průměrem, tak ránu ubere.
Jestli si to dobře pamatuji, tak server může přidat až 2 rány nebo ubrat 1.

Včera po dlouhé době MB, po cestě pršelo, ale jak jsem se blížil k hřišti začalo být krásně (@Izanagi - takhle to má být :p - zase jsem ale nezahrál 87 :D)...prostě pohoda, velmi příjemná paní na recepci, pro kterou nic není problém a vše se dá vyřešit, tedy i já...obložená houska za 55 Kč mě zaskočila, to ano, ale měl jsem hlad...hřiště je v parádní kondicii, FW bez vady, rafy na můj vkus přerostlé (míč se pěkně schoval, ale tak tam přeci nemám hrát, že) greeny stejné, rychlé, bez plísně (byl jsem neděli na Ypsilon a MB o level lepší), hřiště poloprázdné...na 17tce jsem našel wedge a před klubovnou ji dal majiteli, který šel přede mnou (takže jsem si splnil i bobříka dobrých skutků)...k mé hře - 3x trojpat - prostě než jsem se adaptoval na rychlost greenů (MB vs. Poděbrady/Ypsilon) tak už jsem byl na nájezdu na dálnici...driver na mé standardní bananoidní rány fungoval dobře (i když jednou mezi stomky a nenašel jsem), co naštvalo byla 13tka, pěkný drive na rovinku do "údolí", 140 m na fangli a pan jelito to hodí do vody...ale zase jsem našel žlutozeleného Srixona :D 91 ran z bílých (3 trestné) není na pohodovou hru po práci špatné - bylo krásně :up: MB mohu doporučit - výborná kondice

Seniorka v CL. Celkem foukalo, ale fungovaly železa, takže 9 GIR.
Trošku mrzí 2 nepromněněné 1m paty. Pak nepochopitelný aut na 9. kdy jsem to měl k vlajce 125m do kopce proti silnému větru a z rafu, takže volba 7i (běžně s ní hraju carry 130-135m) - a míček skončil málem v kuchyni 20m za grýnem 🙈. Pak ještě chyba na 17. když jsem nepočkal, až odpálí flajt na 8. a míček poslal do vody 🙈
Ale jinak jsem byl se hrou celkem spokojený - výsledek 81 ran (takže „kdybygolf” za 75 😂).

Hodkovičky 9. jamek - 46 ran - 20 puttu
Po minulém týdnu a turnaji v Hodkovičkách - snížení HCP na 39.9 jsem se vydal dnes znovu. Hřiště prázdné a tak jsem stihl devítkou projít za 73 minut. Hra na mě super, nechat driver tuto sezónu spát a hrát jen 3 dřevo byl zatím nejlepší nápad tohoto roku. Škoda na pár greenech bordelu ze stromů, dost to po tom skáče, ale za lip out na birdie putt na poslední jamce to bohužel nemohlo, tím pádem si budu muset na první birdie ještě počkat. Uvidíme, mám ještě 3 týdny do prvního výročí s golfem, tak snad to birdie padne, byl by to pěkný dárek:D
IMG_0658.jpg

… Škoda na pár greenech bordelu ze stromů, dost to po tom skáče, …
Příště si to v dráze patu očisti 😉
Např. ručníkem to jde i rychle.

Dnes to byl takový dojezd moravského tripu. Už jsem tak trochu mlel z posledního, osmé a deváté hřiště v šesti dnech.
Nejdřív Rožnov, kde to do birdie nechtělo za boha padat, ani na té šestce, zato blbej drive do vody na sedmičce spolehlivě v obou kolech. Doplácáno za 94 (45+49).
Pak odložený Búřov, tam se moc o hře mluvit nedalo, hřiště není v moc dobrém stavu a já taky nebyl.
Pak 3:30h za volantem.
Celkově super trip, mají to tam hezké. Kromě Búřova bych si kterékoliv navštívené hřiště zopakoval a rád. Za mě top byla Ostravice a Čeladná.

Cestou na golf jsem přemýšlel, že bych si mohl dnes zkusit hrát bez 3w. Nakonec jsem si ale řekl, že když to nebudu zkoušet tak se to nenaučím. Na puttingu dnes byl trenér se skupinou dětí a jelikož je v Prosečném putting pár metrů od prvního odpaliště, tak jsem slyšel, jak trenér řekl dětem ať jsou teď v klidu a podívají se na odpal. Já byl maximálně nervózní, protože vím, že 90% mých ran dřevem končí 5-30 metrů od místa kde stojím :D Štěstí se na mě ale usmálo a povedl se mi odpal asi 150 metrů rovně. Bohužel to byla poslední věc, která se na první jamce podařila a já si tak zapsal svůj nejhorší výsledek na této jamce :D Green je totiž z kopce dolů a na takové zídce a mě zas jednou podařilo se dostat z greenu pod zídku :D

Další výsledky byly lepší až na poslední dvě jamky, kde jsem na 8. měl nějakou krizi se železy a na 9. jsem hrál dřevem, takže jsem dal 4 outy/nehratelné míče než jsem vzal do ruky železo :D Nicméně Stable jsem nahrál poměrně dost.

Dal jsem si pak ještě zámecký okruh, který byl v podobném rytmu, sem tam se něco povedlo, ale chybí konzistence a hlavně jistota s 3w. Na další lekci na tom zapracuju a pak už si snad troufnu na zelenou kartu. Moc mě dnes potěšil druhý par v životě a taky zlepšené puttování, jednou jsem dokonce zavěsil z forgreenu.

1.devítka:+7,+2,+1,+4,+3,0,+2,+9,+11 18table 16puttů
zámecký okruh: +4,x,x,x,x,+1,+5,+4,+7 6stable 10puttů

Minulý týden na turnaji v Poděbradech bylo krásně. Sluníčko, teplo, mírný vítr a až na tu pomalou hru diskutovanou zde v extra vlákně byly podmínky prakticky dokonalé. Za to má hra... otřesná. Postupně se rozsypalo úplně vše a kdyby nebyly sběrné dvory zavřené, vezu tam hole rovnou ze hřiště i s vozíkem. Dnes jsem měl volný den, tak jsem vyrazil do Benátek jen tak potrénovat. Co se týče počasí – strašný vítr, zima, pocitová teplota 0, ze začátku i sprchlo, pak sluníčko. Kdyby ještě nasněžilo a padlo pár krup, máme kompletní profil aprílového počasí. A má hra? Bez ironie, krása střídala nádheru. Železa přesná jak od Morikawi, za mé dnešní drivy by se nemusel stydět ani Bryson, sem tam par, boogie a na posledním 5paru druhá rána na green. Tak si ty hole teda ještě nechám.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom