7.6.2022 •
Svratka:
90 ran (by mGolf)
Poměrně slušná podvečerní hra v rámci služebky, kdy jsme ubytování kousek od Svratky a podařilo se včera večer vyhradit 3 hodiny z programu, aby mohla být Svratka odehrána za pěkného počasí. Bohužel jen malý bag a záda, ke konci jsem toho měl dost, zajímavý, jak od zimy člověk rychle odvykne. 6 parů potěšilo, mohlo toho ale být víc, zvlášť když začátek byl takový, že jsem šel prvních pět jamek v paru. Bohužel pak se to začalo herně kazit, naštěstí hlavně tedy "jen" výsledkově na zahraná čísla. Začala se ozývat bohužel záda, ale nevadí. Pocitově jsem zahrál vyloženě špatně jen dvě jamky před koncem, jednou tripl a jednou kvádr... dostal jsem se do stromů a nepodařilo se mi dostat dobře ven. Hřiště moc fajn, sesekáno, za sluníčka vypadá každé hřiště krásně... zvlášť když jsou kolem stromy. Některá odpaliště malinko slabší, grýny moc prima... akorát po dešti, kdy při následném poměrně svižném vysychání se dost měnila rychlost za "chodu", což bylo znát při vzrůstající nejistotě na doklepnutí. Jamkovka hraná s
@Jirka 4 vyšla nakonec nerozhodně.
Díky Jirko za hru!
Zobrazit přílohu 30802Zobrazit přílohu 30803Zobrazit přílohu 30804Zobrazit přílohu 30805