Davide, myslím že jsem ti už vysvětloval, že nás tyhle rány vůbec, ale vůbec nezajímají!!!Povedl se zkušební drive ze žlutých na 18 ke greenu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Davide, myslím že jsem ti už vysvětloval, že nás tyhle rány vůbec, ale vůbec nezajímají!!!Povedl se zkušební drive ze žlutých na 18 ke greenu
Ale nakonec "jenom" parDneska Slapy, chvíli pršelo, ale jinak počasí vyšlo. Na 12 a 17 bohužel out, jinak hra solidní. Povedl se zkušební drive ze žlutých na 18 ke greenu
Neboj, nezvykneš, já už s tím takto ve vlnách bojuji několik let… Snad si na to zvyknu dřív, než to zase zapomenu
Pokud tohle přijmu jako fakt, můžu se na to rovnou víš co...Neboj, nezvykneš, já už s tím takto ve vlnách bojuji několik let
5.6.2022 • Konopiště - d'Este: 108 ran, 40 patů (by mGolf)
Po úterním dobrém golfu na Oaksu, jsem to úplně zapomněl hrát a zbytek týdne se nesl ve znamení frustrace (Botanika 52 a 45 ran).
Totální dno jsem našel dnes na Konopšti, falešná jarní forma je zřejmě definitivně pryč. Nevěřil bych, že můžu hrát tak neuvěřitelně špatnej golf. Pouze 3x par a 5x bogy. 7 trestných, 6x v bakrech. Nefungovalo vůbec nic. Když už jsem se dostal dostal na grýn v regulaci následoval troj nebo čtyřpat.
Navíc se mi na šestce rozbil vozík, takže jsem ho až do devítky v podstatě nesl i s naloženým bagem, ale na to se nechci vymlouvat, hrál jsem blbě už předtím.
Po devítce jsem si půjčil buginu, abych při placení po hře zjistil, že tarif za 9 jamek prý nemají a zaplatil 1150 CZK. Opravdu bravo Konopiště . Velká motivace se tam vrátit..
Asi nejvíc frustrující den na golfu za poslední roky.
Nechtěl jsem sem ani psát, ale nakonec jsem si řekl, že to třeba pomůže lidem co začínají - opravdu není každý den posvícení.
No jo, ale ty u toho alespoň dobře vypadášZ toho si nic nedělej, mě se taky včera nepovedly tři jamky (10-12) Na 10 jsem narval do trávy vlevo, na 11 jsem poslal do greenside bunkru na 12, jak jinak pod hranu a na 12 pro změnu vyhozeno vlevo od greenu a pak ještě mizerný chip.
S tou buggy to slyším prvně, že by někde neměli cenu za 9j.
Ve středu bych Ti dal vědět, jestli bych zvládl ve čtvrtek Botaniku. Jestli teda ještě budeš hrát golf
Zobrazit přílohu 30779
Dnes dalsi senior tura na GC Bockfliess. Driver po navsteve trenera fungoval skvele az na dve jamky, kde jsem to poslal doleva. Vsecky drivery sly pres 210m. Jenze pak nastoupily chyby v kratke hre. Mam problem s backswingem. Stacilo by jen 70% ale furt se nedovedu ovladnout a generuju chhby jako pribrani 10kg zeme a podobne
Po prvni devitce jsem si ze zajimavisti spocital vysledek a 21 STB. Rikam si super … a od dalsi jamky zacalo peklo … na druhe jsem nahral jen 11 STB. Nastesti ani nebyl problem s neprestreleni cervenych kamenu, kolegovi bohuzel nemel takove stestu, takze dnes byly dve piva zdarma - druhe za HIO. Dnes bylo 74 lidi, tak ho to vyslo na nejakych 370 ecek
Zobrazit přílohu 30818
Nepsaná dohoda a dobrý zvyk:Jak tohle placení funguje? Já jen, abych věděl jakým lidem se vyhnout