31.5.2022 • Oaks Prague PGA : 89 ran, 32 patů, 36STB (by mGolf), stříbrná odpaliště.
Byl jsem varován, že mi Oaks dá na prdel a taky jsem s tím počítal. A světe div se - nedal.
Počítal jsem, že půjdu tak za 110, takže na první tee jsem nastoupil úplně v klidu s tím, že se projdu na novém, dle recenzí téměř dokonalém hřišti.
Říkal jsem si - hlavně do toho nemlať jak imbecil, což se mi většinou dařilo a výsledek se dostavil. Zahrál jsem +17 což je přesně na můj HI, tudíž jsme se s hřištěm rozešli s remízou.
Základem úspěchu bylo 12 trefených FW ze 14. Driver super. I když jsem ho občas netrefil úplně čistě, končil jsem na FW. Největší problém byl udržet rány na greenech, které jsou tvrdé a rychlé (10,5), takže velmi často doběh na foregrýn za. Šokující pro mě bylo patování, které opravdu neumím. Nicméně 32 je paráda, většina dlouhých patů mě končila do metru od jamky.
Jak tu někde psal @mkopcak grýny jsou opticky jednolité takže se moc nedají číst. Ne tedy že bych to uměl, ale většinou jsem hrál přímo na komoru a fungovalo to. V bankrech jsem byl šestkrát a je z nich radost hrát, písek je opravdu dokonalý.
Naprosto parádní počasí, dobrá hra, co více si přát.
Zobrazit přílohu 30706
Cítím tady formu, tak to dáme zítra jamkovku, co?