- Jméno
- Marek
- Klub
- GC Luby
Strašně... Po měsíci, kdy bylo vše v pořádku (kola v paru nebyla vyjímkou), tak jsem zase spadl na hubu. 88. A netuším, co jsem dělal jinak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Co mi to připomíná? Aha, moji hruStrašně... Po měsíci, kdy bylo vše v pořádku (kola v paru nebyla vyjímkou), tak jsem zase spadl na hubu. 88. A netuším, co jsem dělal jinak..
Dobrý reklama na Srixon Nechceš jim to prodat?
Ale to dělá ten vysoký HI. O den později jsem byl na Dýšině a hrál přesně jak se na můj HI sluší a patří Nebyl jsem schopný trefit skoro nic.
Já hrál Dýšinu minulý týden a všechny hrací plochy v naprostém pořádku. Greeny docela rychlý.V jakém aktuálním stavu je Dýšina, pls - třeba v porovnání s tím Kácovem? Není taky úplně za hubičku, tak jestli se vyplatí tam vyjet na hru... Dík.
Dýšina v neděli místy dost mokrá. Hlavně těch několik prvních jamek kolem vody. A pak hodně čvachtala fairway na šestnáctce. Jinak dobrý. Greeny taky. Déšť jsem chytil až před koncem kola.V jakém aktuálním stavu je Dýšina, pls - třeba v porovnání s tím Kácovem? Není taky úplně za hubičku, tak jestli se vyplatí tam vyjet na hru... Dík.