Je mi zima ještě teď! A nikdo mi nepřinesl jako Spilkové židličku! A to ona žádný náčelník není! Život není fér!
Jinak já nakonec 96 ran. Nějak tahle (připravuji v mgolf poptávanou vizuální podobu zadaných her v přehledu svých her, zatím rozpracovano, ještě dodělávám, tak to berte jako takový neofiko preview, pssst).
Zobrazit přílohu 32931
Chtěl jsem o šest ran lépe, nakonec jsem ale s ohledem na průběh rád, že to bylo pod sto. Začínali jsme na 17tce. Ta šla, 5 metrů od fangle. Easy par. Pak bogey... No a pak 4 jamky tragédie, resp nedařilo se. Jako osobní výhru a zkušenost beru, že jsem se úplně nerozsypal a dokázal jsem pak začít zase hrát na sebe. První devitka plus 16, druhá celkové už plus 8. Na to jsem pyšný. Potěšilo i birdie na nejdelším triparu. Hřiště pro mě hodně kousavé, mokré a husté rafy. Ve své kategorii jsem nakonec skončil sedmý z 27, takže nakonec jsem se s podmínkami celkové popral plus mínus myslím dobře. Nu, ale objektivně mám co zlepšovat, spokojený nejsem. Díky Fando,
@Sauron,
@ligi za pohodička flajt a sdílené lepší i horší okamžiky. Gratuluji vám ještě jednou k bedně!
A rád jsem viděl po dlouhé době
@Dana, konečně osobně poznal
@Mirek_62 i pozdravil
@jumbodedek.
Super. Těším se, že příště budeme mít víc času na prohození více slov.
O počasí se nevyjádřuju. A o té ohnivé kouli osm světelných minut vzdálené od Země, která se uráčila konečně dostavit až když bylo po hře, když jsme všichni seděli u jídla, už vůbec ne! Copak nemá hodinky? Si snad myslí, že je to nějaké hvězda, či co...