Podle mě dělás ty sedlehy stejně blbě jako já...Přes zimu jsem trochu vyrýsoval figuru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Podle mě dělás ty sedlehy stejně blbě jako já...Přes zimu jsem trochu vyrýsoval figuru
Kdo se v tom dneska vyzná, jestli muž, žena či něco jinýho.......mě stačilo teď v Americe, když jsem musel dávat bacha, abych nevlez do ALL GENDER RESTROOM.......a že jich tam bylo.druhá zprava je podle popisu žena parťáka Míly. Ale je nejvyšší.
To je vidět, jaký máš nenaplněný touhy. Freude, Freude, vždy na tebe dojde ...Já jsem veskrze zmatený. Z popisu je zřejmé, že na fotce je 1 žena, přesto prsa mají minimálně 2 osoby. Mají tam být 4 golfisté, vidím jednoho bezdomovce a jednoho italského veksláka. Mate mne i to, že ten co má největší bradavky má zároveň plnovous...místo odpovědí jen samé otázky...
To je ta výhoda dnešní doby, každičký ráno se můžeš zcela samostatně rozhodnout, co ten den budeš za pohlaví, a dokonce, jestli vůbec nějaký budeš, nebo si to spíš hodíš například jako koš na odpadky... ať nám bída vylíže...Já jsem veskrze zmatený. Z popisu je zřejmé, že na fotce je 1 žena, přesto prsa mají minimálně 2 osoby. Mají tam být 4 golfisté, vidím jednoho bezdomovce a jednoho italského veksláka. Mate mne i to, že ten co má největší bradavky má zároveň plnovous...místo odpovědí jen samé otázky...
Připomíná mi to blahé paměti pana Blažka, bude to tak 6 let, měl jsem zrovna směnu na recepci.Nijak
Na neděli jsem se přihlásil hned z ostra na turnaj, tak jsem si nes říkal "Štěpí, pojď si dát dneska jednou Hodkovičky, ať to v neděli nedržíš v ruce poprvé po půl roce".
Tak jsem vyrazil po práci směr Hodkovičky a měl jsem do rezervovaného času na hřiště ještě 20 minut čas, tak jsem si vzal jeden koš míčků a šel se rozcvičit na krátkou hru. No, po dvaceti míčích který se místo krásného pitche k jamce rozletěly v úhlu 45 stupňů doprava po zemi, jsem si hřiště rozmyslel. V podobném duchu jsem pokračoval i na drivingu s železy a dřevy.. takže... uvidíme v neděli
A teď se nabízí otázka: jak se to asi líbilo spoluhráčům?Tragicky je slabý slovo :/, nejhorší hra letos, asi proto že turnaj . Zamířím doleva, jde to doprava, tak tedy při další ráně mířím doprava... No, a jde to doleva . I když jsem míč trefil pocitově dobře, neletělo to. O mnohém vypovídající ubohý 2x FIR, 2x GIR, ale takový SIR, tedy všechny bunkery, co jsou na hřišti, tam jsem byl tak okolo 80% . K tomu 31puttů sice vypadá jak světlo na konci tunelu, ale on je to jen vlak, protože jsem dost často puttoval z mimo green.
Zobrazit přílohu 35620
Jdu blejt . Chtěl jsem dát zítra šanci turnaji v Bolce, tedy jinde než na domácím hřišti, ale mám já zapotřebí vypláznout 2k, abych se nasr*l a k tomu zmoknul? Ne, díky pěkně...
Jo, a k tomu tématu házení holemi, dneska letěly wedge 4x, jednou už jsem měl tendenci zamířit do rybníka
Dneska s tebou soucitim, ja hraju vždycky po lekci srot, diky bohu, ze jsem sel dnes na Darovansky dvur pred zítřejším turnajem u nas.Tragicky je slabý slovo :/, nejhorší hra letos, asi proto že turnaj . Zamířím doleva, jde to doprava, tak tedy při další ráně mířím doprava... No, a jde to doleva . I když jsem míč trefil pocitově dobře, neletělo to. O mnohém vypovídající ubohý 2x FIR, 2x GIR, ale takový SIR, tedy všechny bunkery, co jsou na hřišti, tam jsem byl tak okolo 80% . K tomu 31puttů sice vypadá jak světlo na konci tunelu, ale on je to jen vlak, protože jsem dost často puttoval z mimo green.
Zobrazit přílohu 35620
Jdu blejt . Chtěl jsem dát zítra šanci turnaji v Bolce, tedy jinde než na domácím hřišti, ale mám já zapotřebí vypláznout 2k, abych se nasr*l a k tomu zmoknul? Ne, díky pěkně...
Jo, a k tomu tématu házení holemi, dneska letěly wedge 4x, jednou už jsem měl tendenci zamířit do rybníka
Ten hrací HCP 22 máš správně.......a teď těch 22 ran jen elegantně rozmístíš na 9 jamek.....tzn 2 x 9 = 18, a ty čtyři co zbydou máš k dobru na čtyřech nejtěžších jamkách dle jejich HCP (viz skórka). Jinak řečeno tvůj osobní par (za který získáváš 2 Stb) je na čtyřech nejtěžších jamkách triplebogey a na zbylých pěti dabláč..........Takto si můžeš ihned po dohrání jamky do skórky zapsat příslušný počet StbAkorát si nejsem jistý počítáním stable. Hrací HCP bych měl 43.2. Tedy na jednu devítku by to mělo být 21.6, tedy 22 ran. Je tento výpočet správný, nebo se to dělá jinak? Pokud to mám správně tak mi to vyšlo na krásných 26 stable.
Jak jsi přišel na hrací HI 43.2? Ten je vždy celé číslo, neboť určuje počet ran, které máš k dobru (u některých hráčů už pak naopak rány ubírá)....Hrací HCP bych měl 43.2. Tedy na jednu devítku by to mělo být 21.6, tedy 22 ran. Je tento výpočet správný, nebo se to dělá jinak? Pokud to mám správně tak mi to vyšlo na krásných 26 stable.