Nemá to správně, je třeba si vždy najít hrací HI pro konkrétní počet jamek. Ne vždy se dá HI pro 18 jamek jen vydělit dvěmi, abych dostal HI pro 9 jamek.Ten hrací HCP 22 máš správně.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nemá to správně, je třeba si vždy najít hrací HI pro konkrétní počet jamek. Ne vždy se dá HI pro 18 jamek jen vydělit dvěmi, abych dostal HI pro 9 jamek.Ten hrací HCP 22 máš správně.......
Na klubových stránkách je to evidentně neaktualizované. Už jen to, že je tam uvedena hodnota "klubového HCP" 37-54, který byl používán v dobách, kdy EGA byl max. 36 a pokud jsi někdy tuto hodnotu pokořil, tak už jsi nikdy nemohl být horší. U klubového HCP byly hodnoty pouze na celá čísla a mohl jsi jen zlepšovat. Po změně na celosvětový WHS to už neplatí, a EGA je tak vlastně až do HI 54.
Já se poslední dva roky také opírám o patr. Tak až budeš potřebovat parťáka na minigolf, ozvi se miI když to výsledné skóre nevypadá špatně, do spokojenosti je daleko. Otevřel jsem to na 1. topinkou do autu ( driverem ), pak se zahrabal na 7. v písku, podobně smutný jen bez písku to bylo na 12., 15. opět vedla přes písek a mizerný čip do dabla. Trefil jsem upocených 6 grýnů, asi 5 férvejí. Jediný o co se dá opřít je patr, což je paradoxně jediná část hry kterou letos prakticky netrénuju, možná přejdu na minigolf
Zobrazit přílohu 35640
Zobrazit přílohu 35639
docela velkej akční rádiusVíkend plný golfu v rámci přípravy na Darovou. V sobotu po asi 100 letech na Cínovci, hřiště ještě hodně syrové, zejména greeny, chlupaté, zapískované.
Včera Čertovo Břemeno, hodně podmáčené, ale greeny fajn, jezdilo to docela hezky.
Hra odpovídala začátku sezóny, ale za víkend jsem ztratil jen jeden míček po ráně do outu, jinak bez trestu
V sobotu bylo horko, takže se zchladit na Cínovec a v neděli pršelo víc na severu :-Ddocela velkej akční rádius
Já šel v pátek sám MB, ale kdybys napsal do kalendáře, že půjdeš Molitorov, šel bych se tam "nebát" s tebou... Škoda...V pátek jsem se toho v Molitorově nebál
Stejné jméno i HI (co mi to připomíná ... Tuček, Šlajs, stejné chyby, stejné známky)Já šel v pátek sám MB, ale kdybys napsal do kalendáře, že půjdeš Molitorov, šel bych se tam "nebát" s tebou... Škoda...