Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2023) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
25.4.2023 • Loreta Pyšely: 100 ran, 36 patů (by mGolf)

Dnes turnaj na Loretě. Dvě jamky na první devítce ve slušném dešti, celou druhou devítku pršelo ještě víc a ze začátku hodně foukalo (chvíli padaly i malé kroupy). Když jsme dorazili na green 18. jamky, vyšlo sluníčko... Vyrazili jsme ve třech, spoluhráč to na 10. jamce zabalil, takže jsme z našeho flightu došli dva (čtvrtý kolega sice byl ve startovce, ale nedorazil vůbec)...

O podmínkách nejlíp vypovídá to, že mých zoufalých 31 STB stačilo na 3. místo:) 3x par, 7x bogey, 4x double a zbytek ještě hůř...

Doma mě přivítali slovy "to je divné, tady spadlo pár kapek":)

V úterý Hořehledy, přiznám se bez mučení, mohlo to být daleko lepší, ale i horší, nebýt chyb co jsem tam nadělal. I když jsem navenek kliďas, uvnitř to bublalo jak přetopený kotel. Ponaučení? No jistě, mysli a nepospíchej :). Naštěstí to má i tu lepší stránku, uhrál jsem zase o něco víc než minule a dvojku jamku jsem dal na čtyři rány :DDíky spoluhráčům za jejich motivaci :up:

Včera druhá hra této sezóny - Hostivař.
Ta první v sobotu v Hořehledech byla takové seznamování s novými holemi, kdy si každá dělala co chtěla. Já i hole a moc jsme se neshodli. První rána roku byla prošvih. Na dvojce voda. Na trojce jsem měla při odpalu driverem velké obecenstvo (@mkopcak tam školil dost velkou skupinu), ale protože se mi rána docela povedla, tak myslím, že se nikdo nedíval.😉
Abych se vrátila k Hostivaři. Pro mě neznámé hřiště. 18jamek před námi s @requo. Počasí velmi příjemné, slunečné. První rána se mi tentokrát povedla, poprvé jsem hrála šestkou. Trénink s Tomášem se vyplatil. I když pak přišla druhá a třetí jamka, ztracené míče a otázka, zda takhle to hřiště vypadá celé? Naštěstí ne. Další jamky se mi docela dařily, některé rány přišla i velká pochvala.😉 Dvanáctkou to mohlo končit. Kdo to tam znáte, tak asi víte, co mám na mysli. Zadní jamky byly úplně jiné, většina se mi nedařila. Posledni rána - voda. Do auta jsem myslela, že ani nedojdu, únava.
Závěr. Příjemné odpoledne na městském hřišti, které stále něčím překvapovalo. Vlaky jsem přestala počítat při čísle 10.
A to nejdůležitější. Hřiště jsme měli jen pro sebe! (Viděla jsem tam v dálce 2 jiné flajty). Neumím si představit, že by hřiště bylo plné.

061A6E55-5BB2-4E34-A3CB-9C68D29E6E20.jpeg
092859A3-8AF6-4052-827D-FB19FB080C3B.jpeg

Upraveno moderátorem:
Ta poslední fotka mi připomněla, jak jsem to poslal vlevo pod ty stromy a už se nedokázal dostat na grýn a radši to sebral a šel dál :D

Jako když jsem měl HI 54. :vomit: Zoufalost střídala nemohoucnost, frustrace, nasranost a odevzdanost.
Den jako korálek... 😂
1682708558905.webp

Proč mám jen 9 jamek? Tak o tom se rozepíšu v hodnocení, ale líbit se vám to nebude. Bohužel to bylo i na moji pozitivní povahu moc.

Den jako korálek... 😂
Ještě to doplním o jeden střípek. To byla taky pecka. 😂
Za tři týdny jedeme se @smidke na náš první turnaj v životě formou Texas scramble. Tak mě po těch dnešních devíti otřesných jamkách přemluvil, že si dáme jedničku, dvojku a zpátky devítku právě tímhle systémem a budeme hrát ten lepší míček z našich dvou.
Na jedničce on šlajs jako 🐄 doprava skoro na vedlejší fervej, takže to napravím já. Šlajs jako 🐄 doleva do autu na driving. Hůl jde zpátky do bagu a jdeme do (_._)
Na Cihelnách se mají na co těšit, přijede Pat a Mat. 😂😂😂

Upraveno:
29.4.2023 • 9j. Hořehledy: 48 ran, 19 patů (by mGolf)

Koupil jsem málo míčů! Stovku jako rodina vyplácáme tímhle tempem v květnu. Návštěva Hořehledy - @kristyna dvě hodiny tréninku, my s Honzikem a Fandou jsme si zatím oběhli hřiště. A konečně jsem na to přišel. Hoře jsou prostě křivý! Vůbec nerespektují, že hraju rovně pod určitým azimutem! Děs a bída. Jako nevím, jestli mi nějak dodávají sebevědomí dvě hřiště, která hraju nejčastěji - Hoře a Hostivař.... Hmmm, Hlubokou hraju taky blbě. Že by to bylo tím prvním písmenkem?

Každopádně, Hoře zalité, rafy husté, grýny prima, vypadá to, že se vrátí dřívější kvalita! Super! Fotky z hřiště nemám. Ale všem holkám sem vyfotil Kristýnu, jak jde poctivě do sebe, jako inspiraci! 🥰

IMG_3381.jpeg
IMG_3383.jpeg

A přeci jen fotka - abychom vůbec došli. Sice teprve dvojka, ale už jsem tušil... Prostě ten míček chci!

4ccaf4c5-a466-4f86-8e95-be99679ae04c.webp

Upraveno:
30.4.2023 • Kotlina: 91 ran, 28 patů (by mGolf)

Dnešní turnaj na Kotlině jsem po dlouhé době šel v časovém limitu :up: Hra byla trochu rozpolcená.6 dablů, 7 bogí, 5 parů , 12 + 16 patů a 34 stb. Takže celkový výsledek na to, že jsem ty klacky nedržel 14 dní je dobrý. Hřiště je krásně zelené, postříhané, jenom greeny tvrdé a docela rychlé. Nedrželi a udělat pičmárk bylo docela těžké :D Zklamání z týčka.. trefené jen 3 ferveje :( Každý máme nějaké slabiny :D

Včera turnaj PRO - AM Texas čtveřic na domácím hřišti. Bezva akce. Do flajtu jako
profíka jsme dostali PGA trenéra, který za nás obstaral hru z odpaliště. Já , i když mi to docela šlo, jsem byl min. 50m. za ním.
Výsledkem -8 jsme obsadili 5 místo. Vítězové to šli za -13 !!
Byla to pro mě vlastně 4,5 hod. lekce z golfu na kterou mi 500,- Kč přispěla moje zdr. pojišťovna. A to se vyplatí . 🤪🤪🤪

Ve středu jedu na turnaj na Svratku, tak to snad všechno nezapomenu.

Já bych to dnes zhodnotil nejprve tím co se povedlo. Oběd a zákusek po hře - vynikající.

20230430_142221.webp

Teď ten zbytek.

Hra z odpaliště - naprostá tragédie včetně dvou topinek které ale díky bohu šly za červený, takže jsem neplatil.
Hra v poli - utrpení, moje hole 14 dní už nepoznali, co je to sweetspot, GIR je pro mě sprostý slovo, dnes 3x, jedním slovem bída.
Krátka hra - nic moc, úspěšnost přesně 33%
Patování - lip out z půl metrů, sem tam něco spadlo.

1682875189435.webp

Dnes Hořehledy. Došel jsem k závěru, že jen uvažovat nad tím, že bych v Hořehledech splnil nějaký, i ten nejjednodušší, úkol z Golfové výzvy se rovná rouhání.
Hra standardně jak sinusoida, spíše ta spodní část. Třípary mi prostě nejdou, potěšila dvojka na druhé devítce v paru. Nicméně tam byly i dvouciferná skore na dvou jamkách a to mě fakt štve. Potěšilo mě, že jsem na čtyřce ani jednou neskončil na drivingu. A konec v podobě birdie na devítce, to je konec, který dává minimální naději za zlepšení 🎉🎉🎉
Nakonec jsem jamkovku nad vítězem hodu holí vyhrál, takže jsem mu to vrátil :D:D:D

Hřiště v dobré kondici, rafy mi přišly už dost nepříjemné, i když ne všude. Greeny mi přišly pomalejší.

Nejenom v Auguste začíná turnaj na druhé devítce. 😂

Včerejší mistrovství klubu. Po první devítce velké ambice. Posilněn birdiky na osmičce a devítce... A hned v zápětí jsem byl vrácen do reality a dohnán HCP. 🤦 A bylo po turnaji.

PS: kdo chodí jednou za čas do Benátek, tak teď je hřiště v nejlepší kondici. Greeny super.

Přílohy

• IMG_0203.webp
    IMG_0203.webp
    32 KB · Zobrazení: 96
30.4.2023 • 9j. Hořehledy: 52 ran, 18 patů (by mGolf)

Jako horší a horší. Výsledkově, ale beru to jako osvětu a společenskou terapii - že i špatné výsledky se prostě dějí. Každopádně, v neděli hra, tentokrát kompletní flajt celorodinný. A dobrý, Honza má furt radost z toho, když driverem přestřelí vodu na dvojce, akorát tu hru nějak nepochopil, chce být co nejdál, takže už bývá v tom bunkru za jamkou, ale nějak mu to vůbec nevadí... no a hráli jsme poprvé trochu žetony Las Vegas jako rodina a dost nás to bavilo. Resp. jak si domácí hřiště, které máte nachozené, zpestřit nějakou jinou hrou! Dost to nutilo se i soustředit na další jamky, já byl kladný žeton v plusu. Takže dobrý, i když skóre 52 se mi nelíbilo... :up:

Včera se ženou na Barboře, okouknout ze zištných důvodů rozkvetlé stromy a hřiště. Barbora pěkná, greeny malinko pomalejší, ale to je v tuhle dobu ještě asi pochopitelné. Hra z mojí strany taková nijaká, občas par následovaný několika nesmyslnými ranami, ale bylo krásně, tak proč to řešit. A formu na Darovou budu ještě průběžně ladit :-D Žena se s každou ranou zlepšovala, takže super:up:

Včera poprvé letos na hřišti....a zároveň moje premiéra s el.vozíkem (a novým bagem):D. Z obojího jsem nadšen...:up:.
Jinak Bolka ve vynikajícím stavu.....především perfektní a pekelně rychlé greeny jaké jsem tu snad ještě neviděl. Hru zde mohu všem jen doporučit:).......
.....A nějak jsem se zapomněl zmínit o své hře, ale není moc o čem, 10 dabláčů a nějaká ta vata okolo nahoru i dolů:(......mírnou omluvou může být hodně silný vítr a ty zmińované rychlé greeny (trojpaty nebyly řídkým jevem)...........Ale i tak mě to - po dlouhém absťáku - bavilo:D.

Dnes seniorka v Poděbradech. Hraje se PAR70 - byl jsem tam po "přestavbě" poprvé (bral jsem dnešní hru jako tréninkové kolo na 2. ligu za 14 dní) a připadal jsem si jak na Velké Pardubické, jak jsem pořád někde něco křižoval, to je fakt "vopruz" 😡
Většina grýnů dost špatných, je to spíš patování na náhodu, že by se grýny za 14 dní zlepšily se mi nezdá.
Moje hra v poli celkem ok, krátká hra a patování tragédie.

Jo a kdyby si někdo myslel, že senioři hrají pomalu - tak jsme ve čtyřech hřiště zvládli za 3h50min ;)

Včera turnaj PRO - AM Texas čtveřic na domácím hřišti. Bezva akce. Do flajtu jako
profíka jsme dostali PGA trenéra, který za nás obstaral hru z odpaliště. Já , i když mi to docela šlo, jsem byl min. 50m. za ním.
Výsledkem -8 jsme obsadili 5 místo. Vítězové to šli za -13 !!
Byla to pro mě vlastně 4,5 hod. lekce z golfu na kterou mi 500,- Kč přispěla moje zdr. pojišťovna. A to se vyplatí . 🤪🤪🤪

Ve středu jedu na turnaj na Svratku, tak to snad všechno nezapomenu.
Je Pavle prosím tě někde k dohledání termínová listina východočeské seniorky?......nějak nemůžu nic najít, jen mi chodí mailem pozvánky na nejbližší turnaj. Dík:)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom