Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2023) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Včera Hořehledy. Nevím jak slušně napsat, že mezi tou věcí co je na krku (asi aby dovnintř nepršelo) a tím co drží hůl probíhají zcela neznámé interakce, kterým nerozumím. Mířím doleva, střílím doprava, atd. Ještě že jsem si spravil chuť na 8, kde jsem byl pátou na greenu krásným lobem přes stromy. Jak je ten golf krásný, jedna povedená jamka nebo úder a vše špatné je pryč :D.

Včera Hořehledy. Nevím jak slušně napsat, že mezi tou věcí co je na krku (asi aby dovnintř nepršelo) a tím co drží hůl probíhají zcela neznámé interakce, kterým nerozumím. Mířím doleva, střílím doprava, atd. Ještě že jsem si spravil chuť na 8, kde jsem byl pátou na greenu krásným lobem přes stromy. Jak je ten golf krásný, jedna povedená jamka nebo úder a vše špatné je pryč :D.
Hm, jako bys psal o mě:D Jdu první devítku v Beřovicích totální šrot (jako poslední dobou furt), druhou jdu prvních 8 jamek za +4, jen pary a bogey. Pak luxusni drive na osmnáctce, druhá do bankru vpravo, třetí taky, čtvrtá taky, pátá před green šestá na green, 2 paty. Ještě, že se mi nechtělo vracet, protože chuť naházet vercajk do rybníka byla obrovská:)

Dnes seniorka v Poděbradech. Hraje se PAR70 - byl jsem tam po "přestavbě" poprvé (bral jsem dnešní hru jako tréninkové kolo na 2. ligu za 14 dní) a připadal jsem si jak na Velké Pardubické, jak jsem pořád někde něco křižoval, to je fakt "vopruz" 😡
Většina grýnů dost špatných, je to spíš patování na náhodu, že by se grýny za 14 dní zlepšily se mi nezdá.
Moje hra v poli celkem ok, krátká hra a patování tragédie.

Jo a kdyby si někdo myslel, že senioři hrají pomalu - tak jsme ve čtyřech hřiště zvládli za 3h50min ;)
Jedu tam v neděli také na oblíhku po přestavbě. Tak jsem zvědav. Také mě tam příští víkend čekají dvě kola 2. ligy.:up:

Hm, jako bys psal o mě:D Jdu první devítku v Beřovicích totální šrot (jako poslední dobou furt), druhou jdu prvních 8 jamek za +4, jen pary a bogey. Pak luxusni drive na osmnáctce, druhá do bankru vpravo, třetí taky, čtvrtá taky, pátá před green šestá na green, 2 paty. Ještě, že se mi nechtělo vracet, protože chuť naházet vercajk do rybníka byla obrovská:)
Proč se vracet, stačilo jít okolo vody na devítce, ne :D:D:D:D:D

Dobrá rada😁😁😁 ale já se rychle naštvu ale dlouho mi to nevydrží. Když jsem šel kolem vody na devítce, už jsem se těšil na další hru😉
Tak tohle bych chtěl umět :cry::cry::cry:

Až uvidím, že házíš celej bag s vozejkem, tak to bude relevantní. Kdo by se s tím házel po jednom😁
Jo ty máš vlastně tu důchodcovskou variantu. Tvl. tak tam stačí zmáčknout čudl a do rybníka to zaparkuje samo...

Po dvou katastrofických turnajových kolech v sobotu a včera dnes konečně slušnější výsledek. I když pár chybek se vyskytlo (hlavně dabláč a 2 trojpaty :mad:), tak celkově mnohem lepší pocit ze hry.

IMG_8572.webp

Po dvou katastrofických turnajových kolech v sobotu a včera dnes konečně slušnější výsledek. I když pár chybek se vyskytlo (hlavně dabláč a 2 trojpaty :mad:), tak celkově mnohem lepší pocit ze hry.

Zobrazit přílohu 35708
Taky jsem ti zatleskal co to šlo:D... @Mirek_62 totiž ze své vrozené skromnosti zapoměl dodat, že svoji kategorii vyhrál:up:........No a druhý jamkař, který reprezentoval 19.jamku v Lípě a který píše tyto řádky skončil o kategorii níže na krásném předposledním místě:(. Ale nějak zjišťuju, že mi to ani nevadí.......bylo luxusní počasí, supr flight, dobré jídlo i pivo po hře.......prostě bez ohledu na výsledek krásný den:):D🌞

Upraveno moderátorem:
...bylo luxusní počasí, supr flight, dobré jídlo i pivo po hře.......prostě bez ohledu na výsledek krásný den:):D🌞
Že ses ke mně nepřihlásil, rád bych se s tebou poznal ...
Koukám do startovky ... s Petrem, Jirkou a Hankou je to vždy v pohodě ;)

Že ses ke mně nepřihlásil, rád bych se s tebou poznal ...
Koukám do startovky ... s Petrem, Jirkou a Hankou je to vždy v pohodě ;)
Nepřihlásil, protože jsem tě "vizuálně" neznal.....tak někdy příště:) .....Jinak já šel až s chlapama z desítky v 9:40........9:00 jsem nestíhal....

3.5.2023 • Hostivař: 77 ran, 35 patů (by mGolf)

IMG_3431.jpeg

Moje nejlepší hra za hodně dlouhou dobu. Takhle bych si tu skorku představoval vždycky. Nedá se to ale úplně počítat - abych furt někoho nepředbíhal, hrál jsem většinou vyjma ran z týčka dva míče. Za mnou volno, přede mnou několik dvojic... Počítal jsem si ale "poctivě" jen první míček. Šlo vlastně všechno, stalo při mě i štěstí. Největší radost mám z toho, že jsem si někde na devítce řekl, že zkusím to dát celé bez dabláče a povedlo se! Ke konci přišla ale už značná únava. A driver přestal fungovat. Sluníčko, bag ná zádech, přeci jen "kopcovité" i když kratší hřiště... Stačilo. Asi bude čas pomalu už zase na vozík.

Hřiště bez chyby. :up: Co bych taky tak měl říkat, když mi to po dlouhé době až takhle šlo. :) Ale vážně, první 12j v top stavu, druhá šestka mi přišla s grýnama malinko slabší, v porovnání s těmi z "hlavního hřiště". Určitě i tvrdší.

IMG_3423.jpeg IMG_3427.jpeg IMG_3429.jpeg IMG_3430.jpeg IMG_3428.jpeg IMG_3424.jpeg

Upraveno:
Pamatuješ, jak jsme si psali, že si spolu zase zahrajeme? Tak děkuju, už nemám čas... 🙅

Neboj, jakmile u toho budou lidi, vrátím se klasicky nad 50, resp. 100. :)
Btw. jak šly Hodky? Nefunguje Ti mGolf? :p

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom