Jak jsem naposledy hrál? No v podstatě na prodej holí, a to už tu dlouho nebylo.
Nějakým záhadným způsobem jsme se ocitl v prostoru Pardubic a Hradce Králové. A protože jsem ještě nehrál některá hřiště v okolí, vydal jsem se je okouknout.
Nebudu se tu vyjadřovat o výsledcích, ještě teď je mi z toho blivno. Ani nevím, jestli si je někde uchovávat. Podařilo se mi vyladit driver, ten mi lítá fakt pěkně rovně a daleko. Ale co absolutně odešlo, ale totálně jsou delší železa. Nejsem absolutně schopen trefit dobrou ránou od osmičky po hybrid. A nevím, čím to je. Zkoušel jsem to napravit, něco šlo, ale pak to bylo zase v háji. Pokud to takto bude pokračovat dál, a nezlepším to, nejdu na žádný turnaj, to moje nervy nemají zapotřebí.
V pátek k večeru Roudnička. Hodně jsem se těšil a moc se mi to líbilo. Fairwaye zelené, hezký layout. Na čtyřce jsem se nejdříve vracel na druhý drive )první skončil v autu), abych po další ráně znovu prchal do klubovny, protože trubka a bouřka. Po dešti jsme se zase vracel na pozici na čtyřce. Fakt se mi líbila sedmička, dogleg, ač jsem ji totálně zk**vil.
V sobotu kolem poledne Na Vrších. Fakt mě to zajímalo, těšil jsme se. Hřiště celkem suché, to Roudnička je ve výrazně lepší kondici. Co se mě tam strašně líbilo, byla ta atmosféra. Připadal jsem si tam, jako bych tam jezdil co 14 dní. Strašně na pohodu. Po drivingu, kde jsem se snažil přijít na to, proč mi to nejde, jsem vyrazil na hřiště. Jako druhá jamka je výzva, zkusil jsem to dvakrát přes rybník, neklaplo to
Ale nebyl jsem daleko od přestřelu. Ten koncept tří jamek a klubovna je fakt příjemný. Druhá trojička byla taková nudnější. A třetí trojička, tam se mi moc líbí devátá jamka, trefil jsem drive pěkně a to je pak super pocit, jak to letí a letí. Po hře jsem došel k závěru, že naházet to všechno do rybníka by bylo nejlepší řešení mého problému zvaného golf. Když jsem to řekl v klubovně, všichni se smáli s tím, že buďbych šel po chvíli lovit, nebo koupil nové a za týden zase šel hrát
A myslím, že by měli pravdu. Pohře jsem si dal absolutně skvostný nakládaný hermelín, to jsme hooodně dlouho nejedl.
Celkově se i osobně více líbí Roudnička, tam určitě chci, Na Vrších bych také klidně prošel ještě jednou.
Nicméně vzhledem ke hře bylo tentokrát lepší, než hrát golf, zajít na koncert Dymytry a Kabátů. To dávalo větší smysl