Ale beze všeho...Chci jit s vama ve flightu
Dejve, ty jsi ve formě, na to se nebudeme dívat...Nepotřebujete průvodce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale beze všeho...Chci jit s vama ve flightu
Dejve, ty jsi ve formě, na to se nebudeme dívat...Nepotřebujete průvodce?
Když si to tak čtu, ty si domluv bezplatné parkování na Dýšině, ať tam můžeš nechat auto, až pojedeš s námi do Hořehled busemAle beze všeho...
Dejve, ty jsi ve formě, na to se nebudeme dívat...
To by si se musel nejdříve přihlásit MartineChci jit s vama ve flightu
Jak to tak vypadá, tak flajt dobrého moku ,, Plznička,, je sestaven @mkopcak , @Ferrry , @macdav a @jumbodedekNepotřebujete průvodce?
Kouknul jsem na výsledky a zadání turnaje v propozicích, kde je na rány „S úpravou”.V rámci akce "Hořehledy" odehrány dva ......Na Dýšině jsem byl v počítání, kterému nerozumím …
Kouknul jsem na výsledky a zadání turnaje v propozicích, kde je na rány „S úpravou”.
No a podle výsledků se jednalo o 2/3 úpravu. Tzn. že se ti od skutečného počtu uhraných ran odečítají 2/3 tvého HI.
Zobrazit přílohu 37490
Tak 1/2, já si v Teetime dal omylem „herní HI” Grabštejna místo Greensgate
Nedá mi to, Tomáši, nereagovat na skutečnost, že ti vadí zvuky a hlasy kolem.Nicméně mentálně to mám fakt nahnuté Neudržím koncentraci a tím samozřejmě většinou po dobré krátké části hry přijde delší horší hra. Asi mě fakt rozhazují okolní zvuky, zejména hlasy (to už pozoruji déle). Ale s tím mi asi nikdo jen tak nepomůže.
Ale já to absolutně chápu, že jsem v podstatě na zabití.Nedá mi to, Tomáši, nereagovat na skutečnost, že ti vadí zvuky a hlasy kolem.
Jenže co pak mají říkat ostatní hráči kolem, když pak napíšeš (cituji): Všem, kteří se mnou hráli či byli blízko flightu, jehož jsem byl členem, se omlouvám za negativistické kecy a chování okořeněné nadávkami v cca 75% času hry včetně vrhu holí ....
Tak a co teď s tím?
S tímto bojuji také, a nijak moc úspěšně. Jakmile slyším rušivé zvuky, třebas mluvu z vedlejšího grýnu, neumím to odstřihnout a v průběhu své rány se naopak soustředím na ně, zda už domluvili nebo ještě něco plácnou. Na 80% je tato moje rána jebka. O to víc se pak vnitřně vytočím a nadávám si pod fousy, jaký jsem kokot, proč si nepočkám. A když jsem takto nastartovaný, tak mi hlava šrotuje a vyčítá mi, že to bylo zbytečné a v tomto nastavení kazím další ránu. Naposledy včera ve Staré Bolce, 4ka 5ti par. Ležím druhou 108 m od fangle, klídek, nikdo nikde, jen po polňačce jede nějaké auto. Místo myšlenek na ránu do tyče já přemýšlím, že auto jede rychle a asi práší (taková blbost). Výsledek tlustá rána, pi.ování sebe sama ještě na grýnu, pak 3pat. Znovu probíhá slovněmyšlenkové sebe nactiutrhání tak, že na dalším 3paru bez špetky soustředění podělám dvě následující rány. A hnedle je to +3. Uklidnila a vrátila mne do hry až reakce ženy, proč si nadávám, že je tak hezký podvečer a že ji žerou komáři. Tož tak, toto mne potká min. 1x za hru. Okolí neumím odfiltrovat.Když si zpětně projdu ten víkend, tak vím cca o pěti, možná více, momentech, kdy jsem se soustředil na jiné zvuky a obecně věci kolem než na svojí ránu. A to bych potřeboval změnit, znám několik lidí, kteří to dokážou odfiltrovat. A nebo prostě odstoupit a znovu zaujmout postoj. Já to nepíšu jako nějakou výtku, spíš jen konstatování svého problému.